0

А ктивизирайте се максимално и поемете допълнителни задачи и ангажименти в работата и в личния живот. В година 8-ца може да завъртите нов бизнес или да започнете паралелна на вашата дейност. Не отклонявайте предложения, защото през 2025 ще се наложи да се прекрати някаква работа или делови ангажимент. Не оставайте на сухо и в любовта, оженете се, защото 2025 може да донесе раздели. В момента имате повече варианти на избор, не се оплаквайте, а се възползвайте от всеки един. До 28 август вземете окончателно решение с кого и накъде ще продължите.

Родените днес с Луна в знака на Везните притежават изключителен личен чар и обаяние. Още от раждането си ще се държат като короновани особи и това е така наистина. Родените при съвпад на Марс и Юпитер имат заложена програма да властват над другите, да ръководят големи проекти и да организират амбициите на малките хора в здрав юмрук. Лесно ще получават финансиране. Притежават неустоима харизма, ще владеят и насочват общественото мнение.

Овен 21 март – 20 април

Днес преговорите вървят трудно, избягвайте спорове и странични контакти, които може да ви вкарат в неприятни отношения с близки и роднини. Ако до утре на обед се скарате с някого, ще е за дълго. Едно гостуване ще ви натовари повече, отколкото очаквате, и едва ли ще донесе желаното разтоварване и релакс. Не се ангажирайте с проблемите на другите, вашите са ви достатъчни. На 10-и Луната от Везни е в опозиция на родените в третата декада. На 11-и до обед ограничете контактите. След това до 12-и на обед с всеки може да се разберете. На 13-и важните срещи отложете почти за края на работното време. 14-и е активен и творчески, правите пробив в конкурентна среда, осигурявате си договори и юридически защити. На 15-и печелите пари и предимства. 16-и е рисков.

Телец 21 април - 20 май

Днес е важно да се мисли и действа в далечна перспектива. Връзките са кармични, длъжници се издължават, прибират се каещите се грешници, търси се начин да се подновят стари дейности. Добре е да се преговаря с хора от чужбина. Може да си осигурите и по-добра позиция в чуждестранна фирма. Следобед нищо важно да не се споделя, не провокирайте никого с лични забележки и критика. На 10-и приемайте предложения, търсете спонсори, направете резервации. От обед навлизате в рисков период. На 11-12-и Луната ще ви гледа в опозиция, трудно постигате желаните резултати, срещате опозиция. 13-и е изкушаващ, правите грешен ход. 14-и е ден на съзиданието и градежа, време е за ремонти и благоустройства. На 15-и действате успешно и постигате целта си. 16-и носи облаги.

Близнаци 21 май – 21 юни

Действайте активно до обед, уредете срещи и разговори, които ще помогнат да вземете важно за вас решение. Постъпете така както сте го решили, обмислили и уговорили с близки и роднини. Не променяйте плана, за да не влезете в конфликти. Следобед навлизате в период на повишена раздразнителност, а и намесата на трети лица ще ви вкара в неприятни и непредвидени положения. 10-и тръгва оптимистично, плановете се реализират до обед, но след това се очертава чужда намеса. На 11-и започвате с конфликт, завършващ с целувка и помирение. 12-и изисква решения, след които ще се почувства дистанцираност. На 13-15-и Луната ще ви гледа в опозиция от Стрелеца. Родените около 5 юни стъпват на личната си мисия и се решават на важен избор. На 16-и може да намерите спонсор.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес Луната е в конфликт със Слънцето на родените след 11 октомври. Може да се променят нагласите за пътувания. До обед проведете разговорите с чужбина, направете резервации за престой и уредете нужните документи. От обед до утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. Който не може да работи със словото, да замълчи, за да не влоши ситуацията. Не спорете. На 10-и проблемите са за родените в третата декада. На 11-12-и Луната ви гледа в хармоничен аспект от Скорпиона. Може да уредите спорен наследствен въпрос, преговорите са успешни, стига да не настъпвате някого по мазола. 13-и носи успех за родените в третата декада, но на чужд гръб. 14-и е ден за ремонти в отношенията и у дома. На 15-и заемате силна позиция. На 16-и не рискувайте.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на успешни преговори с чуждестранни партньори. Ако планирате заминаване в чужбина, дълго ще останете там. Може да се спечели от съвместни пътувания и огледи на терени. Попадате на нещо, което търсите отдавна. Не бързайте да давате оценки, не коментирайте, не давайте храна на клюката. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. Утре поне една врата ще се затвори. 10-и разширява личните ви хоризонти, на ход са връзки с чужбина. 11-12-и ви срещат с голямата ви конкуренция. Предстоят остри сблъсъци на позиции и интереси. И с роднините трудно ще се разберете. 13-и започва с прикрита агресия срещу личните ви амбиции, но следобед ситуацията се обръща във ваша полза и интерес. На 14-15-и водите тежки, но успешни битки. На 16-и идват награди за усилията.

Дева 23 август – 22 септември

Сутринта ви води към стабилизиращи срещи и предложения. Пътувайте, организирайте разговори с близки и приятели, посрещнете и чакайте важни гости. От обед в живота ви влиза халата на клюката. До утре на обед нищо не споделяйте и не се оплаквайте, може да навредите и на близък. В този интервал, каквото си пожелаете, ще се сбъдне, внимавайте какво пожелавате на себе си и на друг. На 10-и не отклонявайте предложения за работа или пътувания в чужбина. 11-и започва с конфликт, но следобед ще се разберете и помирите. На 12-и до обед уредете важни дела, след това ограничете контактите. В интервала 13-15-и Луната от Стрелец е в конфликт с Девата и с планетите в Риби. Стари кармични отношения трябва да се изглаждат. На 16-и ще ви правят услуги, всичко ще ви се подреди.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е добре да опипвате почвата за работа, учене или пътуване в чужбина. Проучете условията, които предлагат чуждестранни фирми у нас. Едно запознанство и пътуване ще улесни нещата и ще помогне да се устроите. Направете резервации, уредете документи, разговаряйте с роднини за подкрепа и съдействие. Луната от Везни е в брилянтен аспект с Марс и Юпитер от Близнаци. 10-и е силен и успешен, пътувайте, създайте нови връзки и контакти. На 11-и не влизайте в разправии, желанията ви се сбъдват. 12-и е ден за помирение, а ако не се получи, и двете страни ги чакат тежки и губещи дни. 12-13-и дават шанс за повишение, нови договори и връзки, стъпвате на нова лична база, прокарвате идеите си на събрания и делови срещи. На 16-и смирете амбицията, давайте и дарявайте.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за делови и приятелски срещи, за преговори с чужбина, за събиране на информации по интересуващите ви дела, задачи и проблеми. Ще ви правят услуги, но от обед клюката се намесва, трети лица подклаждат конфликти в живота ви. Не позволявайте странична намеса в избора ви, останете двама и в люлката на любовта. Днес и утре третият е излишен и проваля връзките ви. 10-и е ден за двустранни срещи и преговори, не използвайте посредници. На 11-и Луната навлиза в Скорпион и сключва пречупващ аспект с Плутон. Трудно вървят преговорите с роднини по дела и делби.12-и започва с надежда, която до вечерта ще бъде попарена. Приберете се навреме. На 13-и събирайте информация. На 14-15-и подпишете нови договори, а на 16-и чакайте финансиране.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на големите амбиции и страсти. Уредете си срещи с потенциални покровители, спонсори и инвеститори. Връзките с чужбина се задълбочават, може да намерите работа в чуждестранна фирма, да уредите учене или специализация за вас или за децата извън страната. Погледнете далече напред и в партньорските връзки, направете и чакайте предложение. До вечерта назряват конфликти. Осъществените на 10-и връзки ще носят голяма перспектива в бъдеще. 11-и започва с конфликт и разправии, но с премерен жест напрежението ще се тушира. На 12-и действайте активно до обед, след това не се знае кой командва парада. В интервала 13-15-и Луната от Стрелец е в опозиция на Марс и Юпитер, някой опитва да сложи крак на амбициите ви. На 16-и получавате подаръци и дарявате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада лесно влизат в конфликти и предизвикват околните с лични забележки и критика. Не споделяйте планове и намерения, водете двустранни преговори с чужбина и чак като уредите въпроса, съобщете решенията си на близките. Ще ви се оказва натиск, ще има усмивки и сълзи, ще правите компромиси, които ще ви струват скъпо. Не се хвалете, ще ви завидят. 10-и е рисков, не влизайте в конфликти. На 11-и важното отложете за следобед, когато ще намерите път към всяко сърце. 12-и ви дава нужните връзки, които ще помогнат да уредите важната работа или пътувания след 15-и. 13-и е ден за изчакване, докато се получат данни или резултати. На 14-и започват реформи и договаряния. На 15-и водете преговори, подпишете договор. 16-и идва с финансиране.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Луната дефилира в хармоничните ви Везни. Родените в третата декада днес може да получат покани и предложения от чужбина. Уредете пътувания, канете и посрещайте гости. Един наистина нестандартен водолейски ден. До обед всичко може да постигнете, а следобед с един непремерен жест всичко може да развалите. Не провокирайте никого и не поемайте излишен риск. На 10-и станете рано и до обед може да уредите нещо много важно и перспективно за бъдещето си. От обед до 11-и на обед се движим в деня на вербалната магия. Внимавайте в приказките, не давайте големи обещания. Ще ви провокират. 12-и носи рискове, особено в следобедните часове. Не влизайте в чужда територия на работа и влияние. На 14-15-и сключете договори. 16-и е спонсорски.

Риби 19 февруари – 20 март

Препоръчват се връзки с чужбина, направете резервации, подайте нужните документи за работа и учене, кандидатствайте за финансиране. До обед може да получите изгодни оферти на всички нива. С напредването на деня очаквайте провокации, особено ако споделяте чужди тайни, така и вашите няма да са защитени. В деня на вербалната магия трябва да се внимава в приказките и желанията. На 10-и стопявате ледовете с роднините. Следобед научавате нещо, което ще ви накара да смените тактиката и да се погрижите за интересите си. 11-12-и са силните ви дни. Водите успешни преговори и сключвате изгодни договори. На 14-15-и работите за чужда кауза, успехите ви поливат градините на нечия амбиция и дано е в полза на близките и децата. На 16-и давайте и дарявайте от сърце.