0

Овен - Петица чаши

Разочарование

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с енергия и се чувствате добре.

Телец - Петица жезли

Поражение

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Близнаци - Петица камъни

Материални трудности

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички ресурси, вече усещате липсата на пари и енергия. Преживявате самотен етап от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за съвети. Предстоят ви временни затруднения и бедност. Налага се да се приспособите към променящата се ситуация.

Рак - Тройка мечове

Траур

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка и скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Лъв - Асо чаши

Емоция

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Дева – Жрецът

Традиция

През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества. Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За много от вас периодът е подходящ за нова връзка или женитба.

Везни - Тройка камъни

Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас.

Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Скорпион - Шестица чаши

Щастие

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати.

Стрелец - Десетка жезли

Угнетение

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Козирог - Баща на жезлите

Интелект

Ще имате множество идеи, но те ще бъдат хаотични и няма да можете да изберете към коя точно да се насочите. Имайте предвид, че прекаленото количество информация може по-скоро да ви натовари и обремени, отколкото да ви даде ясна насока. За хората на изкуството и бизнесмените предстои прекрасен период, изпълнен с много нови идеи и реализация на проекти.

Водолей - Осмица жезли

Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Риби - Шестица мечове

Наука

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.