0

Овен - Петица Жезли

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

Телец - Четворка Мечове

Период за почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Близнаци - Бялата Карта

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за целта, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността.

Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте с лека ръка. Старайте се да влагате сърце и душа във всичко, което вършите през този период.

Рак - Слънцето

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Ще се радвате на добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Лъв - Деветка Мечове-Обърната

Този период носи напрежение за мнозина от Лъвовете. Пазете се от тъмни и съмнителни личности, които се навъртат около ви. Стари истории ще излязат наяве и ще изпитате огорчение, отчаяние и безнадежност.

Гонете лошите мисли, защото някои психически проблеми могат да се задълбочат или да ескалират. Виждате всичко в черни краски, отчаяни сте.

Имате чувството, че всичко се проваля и затваря. Неспособни сте да се концентрирате и да решите проблемите си. Това, което можете да направите, е да си вземете почивка и да изчакате да отмине този кратък негативен период.

Дева - Десетка Чаши

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътства през този период. У дома ще намирате сигурност за спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени.

Представителите на този астрознак ще се радват и на по-продължителен успех, отколкото са си мислили.

Везни - Асо Чаши

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Мнозина ще берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Скорпион - Майка на Чашите

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак.

Стрелец - Шестица Жезли

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и своята непреклонност пред усложнения или поражения. Шансът за прогрес е пред вас, но изисква упорит труд от ваша страна. Мнозина ще се радвате на повишена енергия и прилив на сили, които ще ви носят доволство и реализация.

Козирог - Дъщеря на Чашите

През този период ще получите полезна информация за някакво събитие, свързано със сферата на чисто земните проблеми. Това може да са новини за имот или за бременност, или бъдещо раждане. Вашите способности, най-вече интуицията, ще ви помагат през идните дни. Може да проявите писателска или поетична дарба. Всъщност октомври е прекрасен за по-творческите професии, както и за писатели и поети, родени под вашия знак.

Водолей - Седмица камъни

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност или слабост. Опасност от тъпчене на едно място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните. През периода почивайте повече и ограничете контактите с околните. Времето изисква повече такт и отказ от рискови маневри.

Риби - Деветка Жезли

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция – това са само някои от нещата, които ще са важни за вас през този период. Изпитвате чувство на сигурност, а някои осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация. Мнозина изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата.