0

Овен – Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, самооткривате се, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Телец – Глупакът

Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Близнаци - Осмица камъни

Познание

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата. Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Рак - Десетка мечове

Разруха

Предстоят ви кулминацията и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Лъв - Деветка чаши

Късмет

През този период всички ще имате неочакван късмет. Връхлитат ви успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко около вас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена за всички. Много от вас ще бъдат удовлетворени от постигната победа, извоювана с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Дева – Мултивселена

Непривързаност

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Везни - Тройка чаши

Излишък

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Скорпион - Кулата

Разрушение

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби.

Стрелец - Дъщеря на мечовете

Увереност

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате астрологични предпоставки за добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Козирог – Алхимия

Обуздаване

Първо: анализирайте проблема. Второ: начертайте план за действие. Трето: напредвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или дясно, следвайте средния път. Сега не е време за крайности. Бъдете балансирани и умерени.

Водолей – Обесеният

Уникалност

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Риби - Син на чашите

Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.