0

М акар някои да твърдят, че изневярата е нещо здравословно, за да може да се поддържа здраво семейство, едва ли има много хора, които биха искали на тях да им кръшкат. Астролозите пък казват, че дори и по този показател си има предопределеност от звездите. И не случайно виждат някаква подредба по начина, по който изневерява всяка една зодия. За това е интересно да се разбере кой как кръшка – а доколко това е вярно, всеки сам може да си го прецени. Ето някои стилови различия и определения за всяка една зодия.

Овен

Представителите на зодия Овен нямат никакъв проблем да изневеряват. За тях тази стъпка е съвсем нормална, даже рутинна – поне така смятат астролозите. И да се оплаква партньорът им, нищо няма да се промени. Ако остане при него – чудесно. Ако не, ще го сметне за глупак. Та къде иначе ще си намери толкова подходяща половинка като един истински Овен?

Телец

Телците изобщо не държат да правят излишни усилия и промени, що се отнася до партньора им. Защо им е да се напрягат и да спят с когото и да било, ако си имат постоянен партньор? Те изневеряват само ако се влюбят, но не могат да напуснат постоянната си половинка, отсичат звездобройците.

Близнаци

Близнаците изневеряват спокойно и дори непринудено. При това забравят за стореното след пет минути. И какво от това? Просто се развличах. Те не се безпокоят от случилото се, може да разкажат дори и на приятели.

Рак

Представителите на зодия Рак подхождат към изневярата целеустремено и отговорно, както правят и всичко останало. Направо херувимчета - не че искат да го правят, но суровият живот ги принуждава, отсичат астроекспертите. Раците търсят партньора, който ще им даде увереност. Но на подобен подвиг може би са способни само те - терзаят се, че изневеряват, но пък им е и кеф.

Лъв

Изглежда Лъвовете непрекъснато трябва да се заглеждат по чужди тела само за да докажат своята значимост. Но всъщност този факт не е съвсем истина, тъй като ако представителите на този знак имат постоянен партньор, когото обичат – друго не им е необходимо. Ухажванията, ресторантите, подаръците – тези усилия не са присъщи за царствения знак, той идва и направо побеждава, отсичат астролози.

Дева

Слуховете са, че Девите носят най-съкровено и отговорно семейните ценности. Всъщност, ако те решат да слагат рога на партньора си, то той едва ли ще разбере. Освен ако Девата сама не реши да го направи и положително ще го каже в някой момент. Девата е направо родена да бъде експерт как се кръшка най-добре и най-скришно за партньора, отсичат астролози.

Везни

Типично за всичко, което правят, Везните изневерят премерено и в началото предпазливо, но след това могат да се развихрят и хич да не им пука. Спестявате критики към характера му. Не го карате да се оправдава, живеете както и той иска. Така представителите на знак Везни ще се пристрастят към вас и няма да търсят нищо друго. Ако не ви допада начинът му на живот обаче - вратата е там, отсичат с нотки на мистерия астроспецове.

Скорпион

Скорпионите не се променят, твърдят умно и ведро астролози. Това просто не влиза в плановете им. Отнасят се към любовта и брака сериозно, но също така се влюбват няколко пъти в годината, така че уловът винаги ги чака. Скорпионът се смята за най-сексуалната зодия и този знак винаги иска да изпробва това, което лесно води напред по пътеката на изневярата.

Стрелец

Стрелецът изневерява с удоволствие. Възприема това като шанс да срещне още някого, дори и не мисли да го запомни. Даже не се бори да се крие. Кога, с кого и колко често – всичко е възможно до следващата среща, смятат експертите в областта на звездите и хората.

Козирог

Козирогът не вижда в изневярата криминално деяние. Затова и често може да прибягва до нея. Аргументът му е: И какво толкова? За представителите на този знак всичко изглежда логично – ето, тук има мъж-жена, това е любов, а времето ще покаже дали е нещо по-сериозно. Но все пак Козирогът предпочита само един партньор и ако неговият си го задоволява в определени граници, то хич и не мисли за изневери, казват спецовете.

Водолей

Водолеят твърде дълго може да търпи недобро отношение към себе си и в един момент просто да промени коренно живота си. После подсъзнателно се надява, че ако просто е изневерил, нещата са щели да се решат от само себе си. Но дали? За Водолея кръшкането сякаш е предопределено по природа, но това е зодия, която все пак обича правилата, отсичат вещи в древното астропознание.

Риби

Рибите винаги кръшкат ефектно и изобретателно. И не биха си признали, дори да ги заварите в леглото с друг. Знаят хиляди начини ловко да се измъкват и също така да не чувстват вина за стореното. И смятат, че това е най-нормалното нещо на света, след като не само те го правят. Поне така твърдят астролозите.