0

К огато се срещат децата на Марс – Скорпион и Овен, за останалите в околовръст остава малко място. И двамата са надарени с голямо честолюбие, и двамата се стремят към постигане на целите си, и двамата не са свикнали да отстъпват. Докато посоките на движението им съвпадат, всичко е прекрасно – тази двойка е способна да премахне планини от своя път. Но ако у тях се появят причини да насочат енергията си един срещу друг, не чакайте милост. И не стойте наблизо, пише inews.bg. И все пак връзката между Скорпион и Овен може да даде богати плодове. Те могат да създадат добро семейство и да си народят прекрасни деца. Единственото, което може да се каже със сигурност, това е, че в секса двамата имат идеална съвместимост.

Скорпион и Телец

Te са противоположности, но не просто се привличат един към друг, а съществува гравитация със страшна сила. Ако някъде може да има любов от пръв поглед, то такава може да се срещне именно тук – при тези двамата тя може да бъде като електрически заряд, който просто съществува и прехвърча между тях. Отлично наостреният език на Скорпиона и парадоксалността на неговите съждения допълват разумността и уравновесеността на Телеца – винаги ще има за какво да си говорят. И дори това да прилича на разправия, в крайна сметка взаимната страст взема връх – съвместимостта между Скорпиона и Телеца се основава на хармония в любовта, включително секса.

Скорпион и Близнаци

Всичко протича бързо, но резултатите идват с години. Близнаците и Скорпионът няма да се вглеждат един в друг – веднага са се събрали, веднага са видели каквото им трябва и веднага са разгърнали битка. И двамата са упорити и напористи, опитват се да прекроят другия по свой образ и подобие и нищо не се получава от това. Съвместимостта между двамата се засилва, привързаността става по-здрава и се закалява като стомана – в споровете. Но ако на отношенията им е дошъл краят, тази двойка за разлика от много други успява да запази приятелство.

Скорпион и Рак

Рак и Скорпион е направо откритие за някое сантиментално токшоу. И единият, и другият обичат да обсъждат своите и чуждите проблеми и дори могат да поплачат на най-проникновения момент. Точно това ги обединява, пише пише inews.bg.И то толкова силно, че са способни да създадат здрава и сплотена връзка. Когато Скорпионът и Ракът се срещат, на всеки от двамата се струва, че най-сетне е открил сродната си душа. Те се хвърлят в обятията един на друг и веднага откриват, че между тях има повече общо, отколкото им се е сторило в началото. Тази двойка просто е създадена да бъде заедно. Освен това в леглото съвместимостта им също е забележителна.

Скорпион и Лъв

Споровете и закачките са техният стил на общуване, така поддържат своите отношения във вълнуващо напрежение. Двата знака са надарени със сериозна доза енергия, която винаги са готови да плиснат един срещу друг. Скорпионът е привлечен от лъвския оптимизъм, от неговото великодушие и искреност. Леко неуравновесеният и склонен към пристъпи на песимизъм Скорпион просто има нужда от такъв лъчезарен и способен да опрости всеки сложен проблем партньор като Лъва. Тази двойка отлично се допълва и в работата. Ако работят в един екип, то успехът им е сигурен във всяко начинание. В секса съвместимостта им е близка до идеалната. Чувственият Лъв сразява и покорява сексуалния напор на Скорпиона. Заедно са готови на всякакви експерименти и не се срамуват да фантазират.

Скорпион и Дева

Девата и Скорпионът напомнят на ад на Земята, в този ад цъфтят райски рози. Пълно отдаване – в това се заключава съвместимостта им. Полутонове не признават и двамата, точно затова прилагат нечовешки усилия за постигане на желаното. А на пръв поглед няма никакви допирни точки между тях. Девата и Скорпионът трудно започват отношения – те може ден след ден да са един до друг и да не забелязват това, но пък като го забележат, вече няма спиране. И двамата не прощават изневярата, ревниви са също в еднаква степен.

Скорпион и Везни

Везни и Скорпион се привличат с непреодолимост, която е предначертана от съдбата – привлекателните Везни умеят да очароват, а силният Скорпион внушава доверие. И околните признават хармонията в тази връзка, но твърдят, че нищо добро няма да излезе от това. И наистина съвместимостта между Везна и Скорпион е подложена на съществен риск. Двамата започват да търсят недостатъците си един на друг.

Скорпион и Скорпион

Неслучайно има една приказка: "Като два скорпиона в буркан” – изглежда, че тези двамата аха-аха ще се изпоядат. Близките вече са готови да викат полиция и Бърза помощ, когато става ясно, че Скорпионът и Скорпионът се целуват. Да се опитвате да ги разделите, е опасна идея – двамата веднага ще обединят сили срещу миротвореца, който е посегнал на тяхната двойка. Като боен екип тези индивиди са опасни хищници.

Скорпион и Стрелец

Огненият Стрелец никога няма да търпи да го командват, особено воден знак. А иначе под влиянието на момента е способен горещо да обещае разни неща, пък после да не удържи на думата си. За Скорпиона такива филми няма – дадената дума е закон. И така – толкова ли е нещастна тази връзка? Всъщност Скорпионът и Стрелецът могат да си живеят съвсем мирно и дори щастливо, но ще се наложи да работят над себе си с пълна сила. И точно в несходството на характерите им между тях се получава силна и емоционална връзка. Ако се научите да бъдете приятели, то любовта ще разцъфне с пищни краски – и Стрелецът, и Скорпионът са умели любовници, особено ако отношенията са едновременно и приятелски, и интимни. Интересът между вас или веднага затихва, или се разгаря с ярък и траен пламък, на който не е съдено да угасне.

Скорпион и Козирог

Подобни отношения не възникват спонтанно – Скорпионът и Козирогът могат дълго да се вглеждат един в друг, докато преценяват дали изобщо си струва да направят крачка. И да решат, че си струва. Често Козирогът започва всичко – той е сигурен в себе си и в своя избор и е премислил всичко. Това може да обърка напористия Скорпион, но тази връзка наистина е прекрасна, дори и да не продължи дълго. Съвместимостта им в леглото е невероятна – взаимната страст е способна да изглади всяка неравност между тях. Влиянието им един върху друг е просто магическа и само обстоятелствата може да ги изкарат от спалнята.

Скорпион и Водолей

Ако от вас са излезли приятели, то и любов може да се получи. Но ако няма приятелство, Скорпионът и Водолеят никога няма да бъдат заедно. Скорпионът може да смята Водолея за празнодумец, но този бърборко е толкова очарователен, че много скоро Скорпионът не може и да си представи как е могъл да живее без този неуморен човек, пише пише inews.bg. В интимния живот нямат никакви разногласия. Ще ви е необходимо и търпение и разбиране, а това е работа за двамата заедно, поотделно няма да се справите.

Скорпион и Риби

При Скорпиона и Рибите всичко е кристално прозрачно. Весело им е заедно и колкото по-надалече вървят, толкова по-добре. За Скорпиона и Рибите съвместимостта е също толкова проста както собственото им легло – а там кипят истински страсти. Те могат да бъдат пределно откровени един с друг и да обсъждат такива теми, които другите се притесняват дори да четат. Ако двамата са решили да се вземат, то това ще бъде предрешено. И не е важно колко време преди брака са се срещали – месец или няколко години. Във всеки случай те ще се усещат така, сякаш се знаят от сто години. Срещу неприятностите се изправят заедно като скала.