0

В лична година 4-ка ще поемете допълнителни ангажименти, а и съдбата ще ви изненада с утежняващи живота и работата ви обстоятелства. Не поемайте излишни рискове, опитайте да се справите сами с непредвидените разходи. Може да изпаднете в опасно задлъжняване, поради проблемите на близки хора, родители и деца. 2024 ще ви донесе повече лична свобода с възможности за пътувания и нов избор.

Родените днес на изгрева ще имат трудно детство, което един ден може и да опишат и в книги. Ще им помогне партньор, роден в края на юли. Родените до обед ще бъдат пазени и покровителствани, ще имат музикални и артистични таланти. Родените следобед е вероятно да живеят и работят дълго в чужбина, а родените на залеза може да имат само един брак. За тях работата и личната реализация са по-важни.

Овен 21 март – 20 април

Ден за приятелски и роднински срещи, за подновяване на контакти, за екипна работа и съавторство. Може да намерите подкрепа за личните си и професионални нужди. Сега е момента да влезете в нова среда, да подновите контактите с колеги, приятели и роднини. Търсете своята лична и творческа половинка. Соловите играчи ще изпаднат в изолация и ще загубят. 4-и е ден на призив, хубаво е да се съберете с приятели. 5-и е зареден с прекалени емоции и очаквания. На 6-и всеки спор може да се разреши. На 7-и бъдете дипломатични при преговори и ще постигнете много. 8-и дава на всеки това, което си е заслужил. На 9-и ограничете контактите и не се обвързвайте при никакви условия. На 10-и губите концентрация и важната цел ви се изплъзва.

Телец 21 април – 20 май

Бъдете активни до обед, осъществете полезни връзки, влезте в нова група или отбор. Работете в екип. Отсейте ненужните хора и привлечете тези, които ви липсват в работата и в живота. Следобед проблемите ще са повече за родените в първата декада. Луната навлиза в нехармоничния ви Лъв и в следващите два дни ще сключва критични аспекти със Слънце и Сатурн, както и с Уран от вашия знак. На 4-и сменете фитнеса или треньора на децата. Влезте в нов екип. На 5-и ограничете рисковете, очертават се проблемни ситуации. Не пътувайте, ако не се налага. Родените в третата декада може да получат изгодни предложения на 6-и, но връзките ще са неравностойни. На 7-8-и сключете нови договори. На 9-и не се обвързвайте, може да попаднете в капани. На 10-и всичко е постижимо.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за приятелски и семейни сбирки. Време е да се решават възникналите проблеми, да се задвижват нови проекти и начинания. Съберете хората, с които имате въпроси за разрешаване и с които смятате да работите и развивате някаква дейност. Чудесен момент за старт на нови начинания. Предприетото ще носи късмет и успехи в бъдеще. Препоръчва се физическо натоварване. На 4-и обединете усилия с роднини и партньори. Екипната работа носи успех. На 5-и контролирайте претенциите и апетита. На 6-и водете преговори, с всеки може да се разберете. На 7-8-и може да очаквате натиск, конфликтни и рискови ситуации. Очертават се и проблеми в любовта. Луна, Венера и Нептун са в конфликт с Марс от вашия знак. На 9-и се оплитаме в лъжи. На 10-и постигате целите си.

Рак 22 юни – 21 юли

Сега е моментът да се действа екипно, да се събере семейството и да се решат наболелите проблеми. Може да намерите и подходящата за развитието ви среда. Учредяват се нови съюзи и движения. Оформят се състави и се подреждат приоритетите. Не оставайте сами. Предстоящото пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница. Чакайте придобивки. Не товарете очите. 4-и е ден за преговори. Превъзбудата нараства и на 5-и лесно се отива в крайности. Не взимайте прибързани решения. 6-и е ден на примирието и на желанието да се постигне компромис. На 7-и ще има за какво да почерпите. Чакайте придобивки. 8-и носи заслужените награди. Одобряват ви за работа или получавате повишение. На 9-и попадате в капани на страстта. На 10-и трудно постигате целта.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои пълнолуние в Лъв. Предприетото днес ще ви носи късмет и успехи, ще ви среща с подходящите хора за работа и живот и ще помага да намерите решение на всяка задача. Сега е моментът да създадете свой екип и група, да намерите средата, в която да сте признати и оценени по достойнство. Спазвайте диета с по-малко течности, за да не се върне шлаката обратно. На 4-и съберете семейството и групата, в която действате и обсъдете бъдещите начинания. На 5-6-и бъдете особено внимателни. Луната от Лъв задвижва тежки аспекти с планетите от Телец и Водолей. На 7-и спазвайте диета на всички нива и не отивайте в крайности. На 8-и очаквайте заслужени награди и повишение. На 9-и не подписвайте нови договори, отложете за 10-и.

Дева 23 август – 22 септември

Сега е моментът да намерите своите хора, групата и терена, където да развивате личното си хоби и да се радвате на разбиране и подкрепа. Не оставайте в неподходяща за вас и за бъдещето ви среда. Търсете и за децата нов треньор и ново занимание, което да развие талантите им. Ще намерите нещо чакано отдавна. Не се затваряйте и изолирайте, денят е подходящ за работа в екип. На 4-и търсете нова група, в която да се изявявате, да учите, тренирате и общувате. 5-и събужда опасни страсти и желания и сексът не е на ниво. 6-и е спокоен и балансиран, водете преговори. 6-7-и са най-добрите дни в този месец за предложения и сключване на брак. 8-и е ден на изневери и неприятни разговори. На 9-и може да продадете за жълти стотинки дарбите си. На 10-и идват печалби.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада да не бързат с разговорите по имотни и наследствени въпроси. С напредването на деня овладявате положението и лесно се справяте с всеки проблем. Добре е да се срещнете с хората, с които ще живеете и работите заедно. Колективната инициатива носи ползи за всички участници. Сформирайте своя група и екип. Влизате в нова среда, а някой и в ново семейство. На 4-и се развихряте следобед, срещите ви ще са ползотворни. В неделя намалете темпото и изискванията си към околните. На 6-и водете преговори и този път ще се разберете по спорните въпроси. На 7-и лесно се отива от усмивки в сълзи и обратното. 8-и носи на всеки заслуженото и това, за което се е постарал. На 9-и взаимно се прецакваме и надцакваме. На 10-и подпишете нови договори.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки може да намери средата, в която да живее работи, тренира и действа така, както му харесва и го разбира. Не оставайте сами, бъдете там, където чувствате, че сте обичани и желани или може да получите познанията и уменията, които са ви нужни. Родените в първата декада ще се сблъскат с проблеми, които ще ги накарат да направят рязък завой в личната си политика. 4-и е благоприятен за търсене на нова група по интереси. На 5-и не поемайте излишен риск и ограничете пътуванията. На 6-и не влизайте в конфликти, търсете пътя на компромиса и изгладете отношенията у дома. На 7-и уреждате важен въпрос. На 8-и поне една илюзия ще се стопи, но с нея и част от спестяванията ви. На 9-и не приемайте нищо на доверие. 10-и е успешен.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за срещи на екипа. Търсете своето място както за работа и почивка, така и за тренировки или странични дейности. Съдбата ще ви помогне да намерите хората, с които работата ще е забавна, а забавата ще носи много работа, но и добри пари. Проучвайте, направете нужните връзки и подайте ръка на качествени партньори. Вечерта не оставайте сами, пълнолунието навява меланхолия. Срещите от 4-и ще носят късмет и ще ви свързват с подходящите хора. На 5-и доминирате в средата си, искате и постигате много. На 6-и късметът идва за родените в третата декада. На 7-8-и се изправяте срещу собствените си страхове и врагове. Вървите към изневери и проблеми във връзките. На 9-и взаимно се надлъгваме, така третият печели. На 10-и може да се постигне нещо желано и голямо.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес с всеки може да се разберете. Уредете си срещи, водете преговори и може да осъществите полезни контакти. Случващото се в този ден ще ви ориентира накъде да вървите, къде ви е мястото и кои са хората, с които ще продължите. Не оставайте сами и не се изолирайте. Близки и приятели ще ви помогнат в труден момент, а и вие правите голяма инвестиция в чувствата. Ден за среща и с любовта. Към обед на 4-и вече излизате от тежък двудневен период. Планирайте срещи на екипа. Печели съвместната инициатива. На 5-и лесно се отива в крайности. Дават се нови обещания, а старите се забравят. 6-и е ден за преговори. На 7-8-и идват печалби и успешни сделки. На 9-и не вярвайте на никого и не поемайте нови ангажименти. На 10-и влагате чувства, сили и пари в грешната посока.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Предстоящото пълнолуние в знака на опозицията ви Лъва ви вади от равновесие, събужда заспали чувства и спомени. Не оставайте сами, бъдете сред най-близките си хора. Тази вечер не оставайте и в среда, където не сте добре приети или усещате голяма конкуренция. Сетивата са превъзбудени, не се гримирайте и парфюмирайте силно, може да отблъснете, вместо да привлечете. На 4-и ви е нужна подкрепата на колектива, семейството и близките. Навлизате в труден период. На 5-6-и не рискувайте, не взимайте крайни решения и ограничете пътуванията. Не подклаждайте конфликти. На 7-и печелите с дипломатична игра. На 8-и се определят групите на приятелите и враговете. На 9-и помагате на някой, изпаднал в нужда, а на 10-и постигате важна цел.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ще постигнете повече, ако действате в синхрон с интересите и нуждите на близките и децата. Няма значение кой какво иска и за какво се бори. С постигането на общата цел ще се решат и индивидуалните ви нужди и проблеми. Най-големи успехи ще се постигнат там, където умовете и сърцата на всички са насочени в една и съща посока. Отцепилите се от групата ще загубят. 4-и е ден на ятото, мислете и действайте екипно. 5-и провокира пикове в емоционалното състояние. Увеличете самоконтрола, спазвайте диета. 6-и дава решение на спорните въпроси и внася помирение в живота и работата ви. На 7-8-и Луната от Дева ще застане в опозиция на Венера и Нептун от Риби. Вероятни са изневери и ситуации на грешен избор. На 9-и лесно се попада в капани. 10-и е успешен.