0

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.

Овен - Двойка мечове

Примирие, баланс и хармония очаквайте през този период. Ще можете да си починете след тежката работа. Обременителните задължения са в миналото. Предстои ви период на примирие и разрешаване на доскорошни конфликти. Починете си и се наслаждавайте на спокойствието, което ви обзема

Телец - Десетка жезли

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Близнаци - Четворка камъни

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Рак - Деветка чаши

Успех, безоблачно бъдеще, любов и щастие. Задоволство и удовлетворение, материални придобивки. Всичко изглежда благоприятно и обнадеждаващо. Идват добри времена, ще сте извоювали победа при трудни обстоятелства. Постигането на целта ви носи празнично настроение, възторг и ликуване. Време е да подготвите подходящо тържество.

Лъв - Четворка мечове

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Дева - Десетка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Везни - Двойка камъни

Период на отлични перспективи, баланс и единство. За много от вас предстои щастливо стечение на обстоятелствата. Решени сте да извършите необходимите промени. Вдъхновението ви е завладяло изцяло. Пред всички представители на зодията предстоят промени, обновления, подобрения, както в личен, така и в служебен план. Ин и Ян са перфектно обединени и това носи на всички ползотворни връзки, сътрудничество, отлични взаимоотношения и координация. Всичко се нарежда добре. Нещата се придвижват в желаната посока.

Скорпион - Петица мечове

Обзело ви е пораженческо настроение. Чувствате страх и малодушие. Все едно сте загубили важна за вас битка. Мислите ви са негативни, отстъпвате от принципите си и се примирявате със ситуацията. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали и ви се е случила. Злото е открило слабото ви място и се е настанило в душата ви. Сломени сте и не можете да намерите убежище за душата си. Лекът за вас през този тежък период е да бъдете сред приятели, да сте заобиколени от красота и да правите нещата, които ви носят радост.

Стрелец - Смъртта

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така ще стимулирате по-нататъшното си развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

Козирог - Четворка жезли

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Водолей - Петица жезли, обърната

 

Чувствате необходимост от успех на всяка цена. Проявявате едностранчивост и се чувствате предадени. Понасяте удари под кръста. Бъдете внимателни, приятел може да ви предаде. Пазете се от трикове, измами и мошеници. Може да имате юридически проблеми.

Риби-Дяволът

Подтискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и упойващи вещества.