0

Овен (21 март – 20 април)

Ден на колелото, което и било отдолу ще изплува и ще тръгне успешно, а което е доминирало ще претърпи загуби. Бъдете гъвкави в отношенията, направете реформите, които ще ви осигурят повече личен и професионален комфорт. Никъде не отивайте неглиже. Може да срещнете важни за бъдещето си хора. Присъствайте на отговорни мероприятия, някой ще ви забележи и оцени. 1-2-и са успешните ви и творчески дни, в които печелите предимства и разширявате територията си на влияние. В следващите два дни предстои пълнолуние, при което Луната ще ви гледа в конфликтен аспект от знака на Козирога. Кой както може ще ви захапе и провокира. На 5-и чакайте придобивки, а на 6-и в отношенията ви настъпва обрат. На 7-и губят хората с комплекси и фобии.

Телец (21 април – 20 май)

Ден на тотална трансформация, нищо не остава същото. Съдбата завърта своето колело и променя позициите ни в бизнеса и в обществото. Търсете нова информация, прочетете книга. Може да откриете съвети и отговори, които търсите отдавна. Зацикленото до момента ще получи своето развитие и ще се реши, но нещо, за което не сте се постарали ще зацикли. Облечете новите дрехи. На 1-и заедно със старите дрехи сваляме и старата кожа, променят се връзки и отношения. 2-и е ден за екипна работа и сондиране на мнения. На 3-и конфликтите са навсякъде, всеки претендира и иска, но вие ще получите своето. На 4-и с всеки ще се разберете. На 5-и ще се наложат компромиси, а на 6-и някои отношения ще се приключат. На 7-и залагате капани, но и друг залага своя пред вас.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти за родените в първата декада, а Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Геният постъпва глупаво, а глупакът обира овациите. Отношенията зациклят, децата са неуправляеми а родителите се нуждаят от подкрепа в момент, когато сте заети с нещо неотложно. Правите грешки, за които дълго ще се измъчвате и страдате. Нужен е нов подход. 1-и идва с проблеми между родители и деца. На 2-и се оформят екипите, но вашето място може да заеме друг. Родените в третата декада са в губеща позиция. На 3-и всичко става и се получава с удар, агресия и принуда. На 4-и духовете се смиряват и може да се намери приемливо за всички решение. На 5-6-и водите в играта и получавате своето. На 7-и може да изпаднете в нежелани зависимости.

Рак (22 юни – 21 юли)

Днес се връщат отново старите проблеми, този път трябва да намерите решението и да постъпите различно. До вечерта поне едно препятствие ще бъде преодоляно и това ще бъде поредния ви урок как да се отстояват позиции и приоритети. Меркурий е в точен съвпад със Слънцето в този ден, а това положение изисква да се помири ума с егото, за да се излезе от личните и професионални кризи. 1-и променя правила и позиции. Напаснете се, не се противете и ще имате ползи. За 2-и планирайте съвместни инициативи и публични изяви. Вечерта е конфликтна. На 3-4-и Луната ще ви гледа в опозиция, близки и колеги ще се противопоставят на действията ви. На 5-и поне една цел ще бъде постигната. На 6-и всеки ще получи своята награда. На 7-и залагате капан, но и пред вас има клопка.

Лъв (22 юли – 22 август)

Облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате перфектно. Срещите ви от този ден са знакови и ще привличат нужните ви за бъдещето хора. Отварят се заключени врати, ще ви канят там, където до момента ви е бил нужен пропуск. Проблемът е, че избирайки едно ще се наложи да се откажете от друго. Няма да може да запазите старите връзки, ако не внесете известни корекции. През уикенда Луната от Стрелец е в перфектни аспекти с Венера и Марс от вашия знак. На едно място ще го раздавате влюбено, а на друго ще възникват конфликти. Бъдете сред свои. На 3-и всеки си показва рогата и претенциите. 4-и е ден за примирие. На 5-и спазвайте закона, ще ви хванат в крачка. 6-и е рисков за родените в третата декада. На 7-и не се обвързвайте, не сключвайте договори.

Дева (23 август – 22 септември)

Родените в първата декада трябва да бъдат гъвкави и бързо да променят приоритетите, за да постигнат каквото са намислили. Действат ви разширяващи и стагниращи аспекти. Съобразете се с нуждите на родителите и децата, но намерете време и за нещо свое. Ден на колелото, предстоят обрати, които ще изискват бързата ви реакция, за да останете доминиращи в средата и отношенията. През уикенда Луната от Стрелец и планетите в Риби са в конфликт със Слънцето ви. Може да се провали пътуване, друг определя приоритетите. Но на 3-4-и доминирате в средата и привличате съюзници. Подпишете нови договори, създайте полезни контакти. На 5-6-и всичко да е дозирано, да не се губи връзката и да се подновяват отношения. На 7-и ви вкарва в капан болезнената ви амбиция.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Днес чудесно се усвояват подходящите козметични средства и продукти. Идете на масаж и фризьор, доставете си радост за сетивата. Ден на трансформация, постарайте се да изглеждате различно, да привлечете погледите, особено ако ви предстои важна делова или лична среща. Тази вечер пръскате очарование и нужните ви хора ще ви се залепят. Уредете си среща, не бъдете сами. На 1-2-и всичко предприето ще има успех, ще донесе ползи и привилегии, ще ви срещне с подходящите хора за работа и живот. За 3-и се очертават битки и конфликти, опити за навлизане в личната ви територия на работа и влияние. На 4-и уредете имотен спор. На 5-и печелите, ако водите балансирана политика. На 6-и облечете новите дрехи и действайте с нови методи. 7-и е рисков.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Днес едно се подрежда, а друго излиза от релси. Бързо превключете на новата вълна и на делата, които има вероятност да ви донесат стабилност и предимства. Но това, което от доста време не успявате да контролирате може вече тотално да изпадне под чужд контрол. Сега е моментът да се откажете от нещата, които нямат перспектива и бързо да поемете в новата посока. На 1-и на едно място изплувате от проблемите, но на друго се вкарвате в нови. Съдбата завърта своето колело. 2-и е ден на съвместните инициативи. Време е да изберете новия си екип и новата си среда в бизнеса и в любовта. На 3-и всеки е тръгнал с голямата кошница. На 4-и търсете примирието. 5-6-и ще са рискови и натоварени с проблеми. На 7-и ще уловите голямата риба.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ден на неочаквани обрати, отношенията ви навлизат в нова фаза. Където е имало проблеми ще настъпи разведряване, а където всичко е вървяло добре ще се появи неприятен дразнител и провокиращ фактор. В желанието да оправите едно може да развалите друго. Заемете се със себе си, тествайте нови полезни продукти и уредете срещи с хора, които могат да ви окажат съдействие. На 1-2-и за вас върви тестова програма. Дано успеете да се измъкнете от ограниченията и да бъдете където и с когото искате. На 3-и се дистанцирайте от места на агресия и конфликти. 4-и носи примирие, но горчивината остава. На 5-и правите важна крачка в кариерата, а на 6-и вече се държите различно и другите го забелязват. 7-и е рисков особено за родените до 5-и декември.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В момента е важно сам да се харесваш и да си оптимистичен, тогава и другите ще те харесат. Ден на преобразяването. И ако до вчера сте мрънкали и сте се оплаквали днес може да получите някои екстри, които ще ви оправят настроението. Може не всичко да е „цветя и рози”, но ще има с какво да се похвалите. Оставете в миналото всичко, което ви вреди и разбалансира. Ден на полезните храни. На 1-и полезните мисли и продукти лесно се усвояват. 2-и ви свързва с подходящите хора, бъдете избирателни. На 3-и предстои пълнолуние в Козирог. Ще се редуват моменти на превъзбуда и меланхолия, не оставайте сами. На 4-и изглаждате отношенията, добре е за преговори. На 5-и се движете в златната среда, крайностите са губещи. 6-и е ден на равносметка, а 7-и вкарва в капани.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Днес промяната носи напредък. Затвореното и консервативно поведение ще ви изложи на риск. Бъдете отворени и гъвкави в отношенията, приемете случващото се с открито сърце и се напаснете на ситуацията. Полезните продукти чудесно се усвояват. Ще усвоите и полезни уроци, които ще помогнат да излезете от професионални и лични кризи. Облечете се със стил, ще ви оглеждат. На 1-2-и имате повече свобода на действие. Пътувайте, уредете делови и представителни срещи и действайте в перспектива. Всеки избор е важен. 3-и ви сблъсква със силна конкуренция. 4-и е балансиран. На 5-6-и Луната от Водолей образува кармичен кръст с планетите в Телец и Лъв. Бъдете внимателни в избора, не играйте хазартно. 7-и ни разделя на хищници и жертви, ще опитате от всичко.

Риби (19 февруари – 20 март)

Луната от Стрелец е в конфликт със Сатурн от Риби. Предстои раздалечаване, може да се откажете или да забраните пътуване на децата, но после ще се съгласите и ще останете сами с плановете си. Родените около 1-и март е добре да приемат промените, а не да се противопоставят. Ден на преобразяването, нищо не е като вчера. Забравят се дадените уговорки и обещания. На 1-2-и Луната е в конфликт с планетите в Риби. Отношенията родители-деца зациклят, пътуване се проваля. 3-и идва с краткотрайно удоволствие, за което после дълго ще се плаща. 4-и е хармоничен и ведър, градете мостове, привлечете нужните ви хора. На 5-и ще се похвалите с придобивка и победа. Всичко да е дозирано. На 6-и правите равносметка. На 7-и нищо важно не започвайте.

ЧРД

В лична година 6-ца в живота ви влиза хармонията и любовта. За един тя носи стабилизация в деловите отношения, а за друг възможност да се задоми и да има наследник. Вземете решенията, които все отлагате. В следващата година ще сте в отлив, ще поемете по нов път, който може да ви раздели с досегашните ви приятели и партньори. Сега до 12 юли проведете важните делови срещи, докато Меркурий е в знака на Рака. Около 10-16 септември не поемайте големи рискове.

За родените днес около 5 ч. сутринта Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Това е аспекта на гения и глупака, на хората с високи умствени заложби, които не винаги взимат изгодните за тях решения. На всеки 12г в живота им ще идва възможност за придобито богатство. Ще се радват на спонсорство и ще печелят конкурси. Родените на обед ще пробият след 40 г. Не бива да продават наследени имоти. За родените на залеза нищо няма да се даде даром.