0

Овен - Мултивселена

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки,ч е някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Телец - Син на камъните

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Близнаци - Двойка чаши

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

Рак - Баща на жезлите

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Лъв - Десетка чаши

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Дева - Осмица жезли

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Везни - Слънцето

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате предпоставки за добро здраве, за приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Скорпион - Баща на мечовете

През този период ще проявите активен и мощен интелект. Ще сте смели, храбри, успешни. Ще вдъхновявате и насочвате другите без да всявате страх и ужас. Ще бъдете перфектния лидер. Ще взимате мигновени решения и ще демонстрирате завиден опит в своята област. Ще изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате по свой начин. Няма да се спирате пред нищо, но ще проявявате респект към обществените ценности и закони.

Стрелец - Шестица чаши

Свършената работа ви дава чудесно чувство на удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

Козирог - Седмица жезли

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обвзети от противоречия, да работят в съюз - заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период.

Водолей - Син на мечовете

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход свързан с юридически въпрос.

Риби - Вселената

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.