0

Овен 21 март – 20 април

Родените в първата декада правят грешен избор и провалят лични срещи заради колективни семейни изяви. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Където се съберат повече хора, ще има разправии и няма да се стигне до взимане на важни решения. В този ден е добре за среща с учителите и с тези, които смятате за капацитети в нужната ви област. Препоръчителни са двустранните срещи. На 12-и не участвайте в съвместни семейни и приятелски срещи, където се съберат повече хора, ще прескачат искри. 13-и поставя преграда на пътя на големите ви амбиции и желания. На 14-и задвижете сделки с имоти и наследства. На 15-и нищо ново не започвайте, а на 16-и отворете нова фирма и фирмена дейност. На 17-и се доверете на интуицията, а на 18-и си гонете активно интереса.

Телец 21 април – 20 май

В деня преди новолунието енергията е на кота нула. Не се захващайте с трудоемки и енергоемки неща. Може да си навредите не само на връзките, но и на здравето, ако прекалено натискате педала на амбицията. Влизате в преразход на сили, средства и чувства. Ограничете покупките, смирете амбицията и изискванията си към партньора и близките. Разтоварете, ден за прочистваща диета. На 12-и ограничете контактите, останете с любимия, водете двустранни преговори. На 13-и Слънцето е в съвпад с Венера, кратка любовна среща ще донесе дълготрайни промени. На 14-и водете битки за собственост, защитете си базата. На 15-и, както и да постъпите, ще сбъркате, хора с власт и положение се намесват в живота и избора ви. Важното за 16-и свършете до обед. На 17-18-и късметът е с вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ориентирайте се към двустранни разговори. Не участвайте в групови изяви, особено ако на тях ще се взимат важни делови или семейни решения. Ще си загубите времето в спорове и нищо няма да се реши или излезе от цялата работа. Сега е моментът да се правят консултации при специалисти и да се обсъждат мнения и позиции на четири очи. И семейните въпроси решете с всеки поотделно. 12-и е ден на празни приказки, а важното така и няма да се засегне и разреши. 13-и е ден за старт на нови инициативи, за пътувания и срещи. На 14-и уредете имотен въпрос. 15-16-и са дни за участия в престижни изяви и конкурси. На 17-и може да ви спрат кранчето, да получите негативни известия и да се окажете длъжници на някого. 18-и е ден на конфликти и разправии, вървите към раздели.

Рак 22 юни – 21 юли

Не ходете по митинги и на места, където много хора ще излизат с различни мнения, изисквания и претенции. Публичните изяви ще бъдат само губене на време. Очертават се конфликти. Уредете си срещи насаме, ограничете кръга на приятелски връзки и останете само с любимите си хора. Днес третият е излишен, а появата му ще предизвика провокации и разправии, които ще ви разделят. На 12-и не се включвайте в групови инициативи. На 13-и правите силен ход и подсигурявате бъдещето си. На 14-и уреждате проблем с имот, някой вече е обезпечен и със собственост. На 15-и попадате под фатално привличане, не се обвързвайте с никого. На 16-и до обед направете това, което отдавна искате. На 17-и оставете интуицията да ви води. На 18-и действайте ултимативно, поставете условия.

Лъв 22 юли – 22 август

Стойте далече от колективните инициативи, особено ако ги ръководи конкурент. Не влизайте в разправии, ще загубите пари, позиции и време. Но ако уредите среща насаме с подходящите хора, ще намерите спонсор, лекар и учител, работата ви ще потръгне и ще излезете лесно от лична криза. Споделеното пред аудитория ще засегне нечии интереси и впоследствие ще ви извади от играта. На 12-и гласът ви се губи в общия хор, добре е за срещи на четири очи. 13-и ви носи придобивка, новите начинания ще са успешни. На 14-и печелите в битката за имоти, собствености и служебни позиции. На 15-и не ви достига енергия, щадете сърцето. На 16-и до обед всичко зависи от вас и възможностите ви. 17-и ви вкарва в подчинителна програма. На 18-и налагате избора и мнението си.

Дева 23 август – 22 септември

Днес успехът и печалбите са за тези, които ще се дистанцират от общия хор, ще действат и работят самостоятелно в посока на личния си интерес и няма да се занимават с проблемите на другите. Не влизайте в спорове, не заставайте между други двама дори и със съвет, ако не искате да си загубите времето и да си докарате проблеми. Проведете консултации с нужните специалисти. На 12-и работете на свой терен и със свои средства. 13-и е ден на пробив, преградите лесно се преодоляват. На 14-и си подсигурете базата, на която ще работите и живеете в бъдеще. 15-и ще е може би най-рисковият ден в сатурновата ви дупка. Ограничете контактите, нищо важно не започвайте. На 16-и до обед постъпете както ви се харесва. На 17-18 правите силен ход, подписвате нов договор.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес много хора се заблуждават в чувствата и разсъжденията си, но това не е голям проблем, по-тежкото е, че се стремят да ви налагат мислите и вижданията си. Където се съберат повече хора, ще възникват конфликти. Никой не слуша другите, а се опиянява от собствените си приказки. Затова препоръката е да посветите повече време на срещи с важни за работата и здравето ви специалисти. На 12-и си губите времето в празни приказки с празни хора. 13-и е ден на любовни изкушения, трудно се взимат правилни решения. Венера е в прегръдките на Слънцето. На 14-и мислете реалистично, уредете имотна сделка. 15-и ви вкарва в конфликти. На 16-и до обед имате право на избор, след това друг доминира. На 17-и се доверете на чувствата. На 18-и влизате в конфликт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес сте в ролята на диригента в общия хор. Убеждавате другите да работят във ваш интерес, да издигат кандидатурата ви за престижни позиции и да подкрепят вашата кауза. С вродения си усет на психолог успявате да убедите близките и групата, в която се изявявате, да защитават вашите интереси. Успявате да направите удобни за другите личните си амбиции. Някой ви прави и безплатна услуга. На 12-и доминирате на фона на другите и може да управлявате тълпата. 13-и ви води към целта, късметът ще е с вас. На 14-и Луната навлиза в Лъв и бърза на среща с Венера и Слънце. И опозициите с планетите в Телец ще ви създадат проблеми в следващите два дни, подгответе се за тежки битки на амбиции и позиции. На 17-18-и за вас действа пръстът на съдбата, идват печалби и придобивки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес ще се говори много, но никаква работа няма да се свърши. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Отправят се взаимни обвинения, търсят се грешките на другите, а за своите се премълчава. Не се препоръчват колективни изяви и участия в демонстрации на сила и амбиция. Със сигурност някой ще се опита да ви вкара в собствената си кошара и да ви използва. На 12-и стойте далече от съвместните дейности и изяви. На 13-и късметът ще следва родените около 10-15 декември. На 14-и уреждате собственост или помагате на децата да се устроят на нов терен. На 15-и се овакантява място, което може да заемете. На 16-и действайте активно до обед. Направете своя избор, не се съобразявайте с никого. 17-18-и са рискови, изпадате в подчинително положение.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените до 1 януари не се препоръчват участия в колективни инициативи. Ще срещате неразбиране и открит натиск. Луната от Рак е в опозиция на Слънцето ви. Може да се отложи пътуване или друг да определя приоритетите ви. Ще се ядосвате и изнервите и може да направите рисков ход. Оставете се на течението, не влизайте в спорове и не се борете с реката на живота. През уикенда Луната от Рак ви гледа в опозиция. Не засягайте болни теми, особено в посока на имотните дела. На 14-и лесно ще се споразумеете, офертите ви ще бъдат приети. На 15-и останете където сте, изчакайте с инициативите. На 16-и до обед може да направите отдавна обмислен ход. Върнете дълг, потърсете длъжниците си. На 17-18-и получавате нужните ви документи и защити.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден за тихи семейни занимания. Проблемите нарастват там, където ще се съберат повече хора, и то с разностранни интереси, предпочитания и амбиции. Ще се водят безсмислени спорове, в които е добре да не участвате, за да запазите здравето и позицията си. Уредете само двустранни срещи със специалисти в нужната ви посока. Направете консултации и в здравословен план. На 12-и пътувайте солово, не рискувайте с участия в колективни инициативи. На 13-и постигате максималното и получавате награди. В периода 14-16-и Луна, Венера и Слънце ви гледат в опозиция, а планетите в Телец допълнително наливат масло в огъня на болезнените страсти и амбиции. На 17-и сетивата ви дават верни сигнали, доверете се на предчувствията. На 18-и си гонете интереса.

Риби 19 февруари – 20 март

Ако имате проблем с други двама, проведете разговорите поотделно с всеки. Бъдете отговорни и избирателни във връзките, прекъснете вредни за вас контакти и не се обръщайте назад. Където се появи трети, ще възникнат конфликти, а семейните срещи няма да протекат по план. Препоръчва се дистанцираност. Проведете релаксиращи и прочистващи процедури, търсете нови треньори. На 12-и търсете съвет от капацитет, уредете двустранни срещи със специалисти в нужната ви област. На 13-и всичко при вас ще тръгне успешно, а близо до вода ще получите прозрение за бъдещето. На 14-и се подсигурете с имот, уредете наследствен спор. На 15-и стойте далече от изкусители и агресори. На 16-и интуицията ви е в стихията си. 17-18-и носят конфликти в работата.

ЧРД

В лична година 9-ка искате или не, но ще трябва да се разделите с някого и с нещо, да промените досегашния си начин на живот и в следващата година да започнете начисто в работата и връзките. Вероятно е да водите дела, а родените на залеза вървят и към развод. В момента Венера е в прегръдките на Слънцето и в негативен аспект с Юпитер и Уран. Някои тайни ще се разкрият, ще се плаща скъпо за изневерите и отсъствията.

Родените днес, особено около изгрева, ще са артистични и неотразими, ще блестят на сцената и в обществото, но семейният им живот един ден ще куца поради многото връзки, ангажименти и познанства. Родените до три часа след изгрева ще имат остро перо и талант на журналист. Родените на обед не бива да продават наследен имот, нещо важно или богатство има в него за бъдещето ви. Родените на залеза ще имат трудно детство.