0

Т аро хороскоп на Маг Розали за периода 3-9 октомври.

Овен - Петица чаши

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Телец - Баща на камъните

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близките си, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате само, за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

Близнаци - Императрицата

Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. За всички от зодията: внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте!

Рак - Баща на жезлите

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очакват ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Лъв - Асо мечове

През този период кристално ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Дева - Четворка мечове

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Везни - Четворка жезли

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Скорпион - Осмица мечове

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, по който трябва да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Стрелец - Звездата

След дългия и драматичен период подновявате силата на духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

Козирог - Дяволът

Потискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опияняващи вещества.

Водолей - Петица камъни

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички ресурси, вече усещате липсата на пари и енергия. Преживявате самотен етап от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за съвети. Предстоят ви временни затруднения и дори бедност. Налага се да се приспособите към променящата се ситуация.

Риби - Майка на камъните

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна само ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.