0

Т аро хороскоп на Маг Розали за периода 26 септември – 2 октомври:

Овен - Обесеният

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Телец - Дяволът

Подтискането на някаква болезнена ситуация, съживява първични сили у вас. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опиващи вещества.

Близнаци - Магьосникът

Притежавате увереност, необходима, за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За биснесмените: Дипломатичността при сключването на бизнес сделки дава положителни резултати.

Рак - Шестица камъни

Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Лъв - Шестица жезли

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Дева - Тройка камъни

Кипите от енергия и ентусиазъм. Сърбят ви ръцете да свършите цялата работа на света. Обзети сте от творческо вдъхновение. Енергиите на периода, като че ли са ви обладали напълно и ви тласкат напред. Всяка работа, която захванете през този период, ще бъде успешна за вас и ще ви донесе много позитиви.

Везни - Син на камъните

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че младите и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Скорпион - Четворка чаши

Мечта, която е била превърната в реалност,сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на труда си.

Стрелец - Баща на жезлите

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Козирог - Майка на камъните

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътят си. Съдбата е на ваша страна, само ако слушате интуицията си и вътрешният си глас.

Водолей - Звездата

След дългия и драматичен период подновявате силите на духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

Риби - Асо чаши

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост – това са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините,които сте сторили в миналото.

Маг Розали отговаря на тел. 0878313005 между 12:00 и 24:00 ч. За консултации с карти Таро, проверка и разваляне на магии, леене на восък, премахване на проклятия, избавяне от неприятности в работата, от болести и зависимости. Изготвя специални талисмани и амулети за всякакви случаи.