0

Овен 21 март – 20 април

Денят се свързва с човешката душа, с нуждата от примирие и прекратяване на вражди. Давайте го по-лежерно, почивайте, не се състезавайте с никого за нищо. В този ден крясъците и агресивното поведение разболяват. Смирете болезнените амбиции, за да не дистанцирате важни хора от живота ви. Не превръщайте едно състезание в битка на сили и интереси. И кръвта се обновява. Гергьовден е ден за примирие. Семействата се събират заедно, поводи ще има. 6-7-и са най-добрите дни в този месец за годежи и сватби. 8-и е ден на преобразяването, нищо не е същото. На 9-и ограничете контактите и не движете нищо важно. На 10-и печелите, ако работите само в една посока. На 11-и сключете нов договор, пътувайте, проучвайте нови места и терени. На 12-и усвоявате нови уроци.

Телец 21 април – 20 май

Днес на всяка ваша дума, жест и намерение ще има някой, който ще ви контрира и предизвика. Не приемайте нещата прекалено болезнено и не се поддавайте на провокации. Не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения. Здравето ви е нестабилно. Не се ловете на бас и не превръщайте една приятна игра в болезнено състезание, което може да навреди на деловите ви и личните връзки. На 6-и родените около 5-18 май да бъдат особено внимателни. Луната от Скорпион е в опозиция на Слънце и Уран от Телец. На 7-и имайте мярка на всичко. 8-и е денят на леденото сърце, дистанциите се увеличават. На 9-и залагате капани, но и друг залага своя пред вас. На 10-и постигате важна цел. 11-и е ден на подадените ръце, но вие оттегляте своята. На 12-и имате ограничен достъп и лимит.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на помирение, на семейни и приятелски срещи, на празнични трапези, хубаво похапване и пийване. Изключете напълно безцеремонното поведение, ако искате срещите ви да минат приятно и на ниво. Не влизайте в конфликти и не засягайте болни за околните теми. Крясъците разболяват и прокарват граници, които трудно ще се преодолеят. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 6-и семействата и родът се събират и изглаждат отношенията. Този уикенд е най-добрият в месеца за сватби и годежи. На 7-и лесно се отива към прекаляване, дозирайте поведението. 8-и е ден на преобразяването, родените в третата декада правят грешен ход. На 9-и Венера напуска вашия знак и една любов може да си тръгне. 10-и определя нова посока и цел. На 11-12-и всяка цел е достижима.

Рак 22 юни – 21 юли

Луната от Скорпион е в перфектен аспект с Нептун от Риби и с Марс от знака на Рака. Държите здраво юздите както на чувствата, така и на амбициите. Не давайте превес на нищо и на никого. Отнесете се с разбиране към нуждите на околните. Не осъждайте нечии действия и не увещавайте никого да постъпи по един или друг начин. В момента печелите като страничен наблюдател. На 6-и сте в стихията си, събирате приятелите, срещате се с родата, всичко минава по правилата. 7-и е благоприятен за сключване на брак. На 8-и приключвате с една илюзия и вече ще дишате по-свободно. На 9-10-и се очертават проблеми в работата и у дома или в едното поради другото. Здравето е нестабилно. 11-и носи успех и изгодни договори. На 12-и печелят добре информираните.

Лъв 22 юли – 22 август

Луната от Скорпион е в опозиция на Слънце и Уран от Телец и в конфликт с вашето рождено Слънце. Не влизайте в разправии с родители и деца. Ситуацията се е променила, децата са пораснали, родителите са остарели, а вие карате постарому. Променете подхода, бъдете внимателни към всички, за да има мир и любов. Не се дръжте ултимативно, ако не можете да помогнете, не пречете. Проблемен Гергьовден за родените около 5-15 август. Намалете темпото, внимателно подбирайте срещи и връзки. На 7-8-и доминирате в средата си и постигате каквото сте планирали и желаете отдавна. 9-и е рисков и опасен, може да попаднете в капани на страсти и амбиции. На 10-и постигате важна цел. 11-и ви вкарва в тежки конкурентни битки, а на 12-и потърсете капацитет за съвет.

Дева 23 август – 22 септември

На празничния Гергьовден пътувате и гостувате, а някой чака гости. Семейството се събира и планира бъдещите съвместни инициативи. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да бъдеш обичан и да обичаш. Чудесен уикенд за годежи и сватби, висшата любов ще покровителства влюбените. Не влизайте в скандали и разправии. Замълчете, вместо да кажете нещо излишно. 6-и е ден за сдобряване и балансирано поведение. На 7-и родените в първата декада ще имат проблем с близки и роднини. Луна и Сатурн са в конфликтни аспекти към Слънцето ви. На 8-и и родените в третата декада ще опитат от жилото и от меда на връзките си. На 9-и приключвайте, но нищо не започвайте. 10-и ви води към важна цел. На 11-и чакайте предложение, а на 12-и давайте уроци.

Везни 23 септември – 22 октомври

На празника на армията е добре да се мисли и действа миролюбиво, с такт и дипломатичност, да се търсят компромисни варианти на всички нива и да се дава предимство на другия. Не отивайте в крайности и водете балансирана политика, дори и да ви се иска да накажете някого. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието, запазете и вие добрия тон, за да има мир у дома. На Гергьовден не отивайте в крайности, но може да сложите край на ергенлъка. 6-7-и са благоприятни дни за сватбени обреди и тържества. На 8-и не може да скриеш истинското си лице и намерение. На 9-и сте в рискова позиция, ограничете до минимум контактите. На 10-и променяте програмата и бъркате. Друг бързо ще заеме мястото ви. На 11-и правите пробив и печелите. На 12-и давате съвети.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес Луната от Скорпион е в перфектен аспект с Нептун от Риби и с Марс от Рак. Това е стабилна и творческа комбинация, която ще ви помогне във всяко направление на живота и личния ви избор. Ще доминирате в средата си, а съдбата ще работи за личния ви интерес чрез амбициите и нуждите на околните. Всичко предприето ще носи радост и удовлетворение, стига да балансирате нещата. 6-и е силен и вдъхновен ден за вас, всичко ще върви по правилата. На 7-и сменяте средата, но пак си прекарвате добре. На 8-и ще ви помагат тези, на които сте помогнали и ще ви пречат тези, на които сте препречили пътя. На 9-и Слънце и Уран са в опозиция на родените около 5-12 ноември. Ще се излъжете в преценката и ще направите грешен ход. На 10-и работете активно, а на 11-12-и внимателно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На Гергьовден действайте с оръжията на помирението, опитайте да съберете тези, които животът е разделил по един или друг начин. Дадена ви е ролята на посредник. Не взимайте страна, а работете с мисъл и любов за общото добро. Стремежът днес е към равностойни отношения и балансирани връзки. Направеното от сърце и душа ще донесе ползи и ще привлече бъдещи съюзници. На 6-и прекарвате добре, ако всичко е с мярка. На 7-8-и Луната от Стрелец е в конфликт със Сатурн и Нептун от Риби. Движат ви комплекси и фикс идеи. Нужен е реалистичен подход. На 9-и не поемайте ангажименти и не се обвързвайте с нови договори. 10-и носи напредък, но само в една посока. На 11-и действайте активно, сключете нови договори и сделки. На 12-и лесно се усвояват знания и уроци.

Козирог 22 декември – 20 януари

Направете нужните компромиси, привлечете хората, които са ви важни и без които в живота ви няма радост. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за сключване на брак. Изисква се балансиран подход, за да може да съберете всички и да останете заедно. Днес крясъците разболяват, не подхващайте болни за околните теми. Някой се опитва да направи впечатление на чужд гръб. На 6-и стопете дистанциите с нужните ви хора. От 7-и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Ще се наложи да взимате болезнени решения до три дни. На 8-и всеки си получава заработеното и заслуженото. На 9-и ще ви създават проблеми изневерите ви или тези на партньора. 10-и носи болезнен избор. На 11-и привличате съюзници. На 12-и влизат в играта само добре информираните.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Не влизайте в конфликти независимо какво се случва. Няма да оправите света, само ще си създадете главоболия. За родените в третата декада се очертават проблеми с родители и деца. Луната от Скорпион е в опозиция на Слънце и Уран и в конфликтен аспект с рожденото ви Слънце. Едно пътуване ще ви отведе не точно там, за където сте тръгнали. Всичко да е дозирано. За родените в третата декада 6-и е проблемен и рисков. Здравето е нестабилно. На 7-и пътувате и си позволявате някои волности. Самоконтролът е важен. На 8-и се сблъсквате с отчуждението. На 9-и ограничете контактите в социалните мрежи. На 10-и постигате важна цел или получавате повишение. На 11-и всичко предприето ще има успех. Пътувайте, участвайте в съвместни дела. 12-и е ден за учене.

Риби 19 февруари – 20 март

Родените в третата декада са в силна и стабилизираща позиция. Може да се разберете с всеки и да постигнете желаното примирие по всякакви спорни въпроси. Заредени сте с творческо вдъхновение и може да реализирате всяка идея. Луна и Марс са в брилянтен аспект с Нептун от Риби. Сега е моментът да стабилизирате връзките си, да направите предложение и да се ожените. 6-и е ден на умереността във всички направления на живота. Сключилите брак на 7-и ще бъдат покровителствани от висшата любов. Полученото на 8-и ще е заслужено, така че не се оплаквайте, ако не ви харесва. На 9-и се надлъгваме един друг и в крайна сметка всички сме излъгани. На 10-и лесно преодолявате прегради. На 11-и правите силен ход. 12-и дава предимство на знаещите.

ЧРД, 6 май 2023 г.

Ориентирайте се към приключване, към завършване на определен житейски и професионален цикъл. В лична година 9-ка е време да се дипломирате, да прекратите всичко вредно и губещо и да оберете реколтата на старанията си в предишните години. Ще остареете и помъдреете. Някой ще порасне и ще се отърси от зависимости. Един етап от живота ви си отива. В първите пет месеца на 2024-а планирайте старт на нови инициативи.

Родените днес ще бъдат изключителни психолози, ще доминират в средата си и у дома ще се слуша тяхната дума и воля. Няма да бъдат бедни. Вероятно е да елиминират от семейното наследство братята и сестрите си. Те знаят какво искат и как да го постигнат. Родените малко преди изгрева са пазени от висши сили. Родените на обед може да пробият в чужбина, за препоръчване е в Германия.