0

В лична година 3-ка не пропускайте възможностите за завладяване на нова територия, за подписване на нови договори и устройване в нова среда. Включете се в паралелни дейности и може да затворите производствения си цикъл. Всичко предприето в момента ще ви осигурява нужната база, ще ви носи стабилност и ангажираност през 2025, в която натоварването ви ще е много по-голямо, отговорностите също. Време е да се решат семейните и наследствени проблеми, предстои да се водят дела, някои връзки се рушат.

Родените днес в момент, в който Плутон тръгва директно, ще работят в посока на изискванията на новото време, ще участват в законовите промени, които ще дадат старт на проекти, отлагани във времето и налагани от новата епоха на Водолея. Родените в двата часа след изгрева притежават писателски и артистичен талант, а родените на обед ще завладяват и усвояват чужди земи. Родените на обед ще въздействат на големи групи хора, но в личния си живот трудно ще се оправят. Родените на залеза е добре бързо да напуснат бащиния дом, да учат и живеят в чужбина.

Овен 21 март – 20 април

Ден на фонтана от преливаща енергия, която ще помогне да извоювате лична самостоятелност, да намерите устройващата ви позиция и мястото, където да се развивате и да се чувствате добре приети. Включва се каналът на кармичната родова памет. Преговаряйте с роднини по имотните дела, направете посещения и огледи на терени. Всичко върви гладко, неприятностите бързо ще се решат. 12-и ви свързва с важни източници на сила за бъдещето ви. Инициативите ви на 13-и ще носят късмет и придобивки, изкачвате нови върхове в живота си. На 14-и не искайте, а давайте и помагайте колкото можете. 15-и е ден за реформи. На 16-17-и Луната е в Овен, пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. На 18-и водете преговори, с всеки ще се разберете и ще спечелите.

Телец 21 април – 20 май

Днес е от значение да се заземите и окопаете на подходящата позиция, да уредете имотни дела, да се преместите на по-добро за работа и живот място. Стартирайте новите инициативи до средата на ноември. Започва период на преустройство, миналото си отива, бързо трябва да хванете влака на промените, да се нагодите на новите изисквания на средата, на нуждите на близките и децата. От 12-и Плутон тръгва в директна посока в хармоничния ви Козирог, където ще остане до 20 ноември. Това ще е печеливш за вас период. 13-и показва слабите ви места и връзки. На 14-и се връщат жестове на внимание. На 15-и започвате нов проект независимо желанието или нежеланието на другите. 16-и е ден на лични победи, но на 17-и прекалявате в натиска. Важното отложете за 18-и.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е от значение да завладеете подходящи за целите ви места, позиции и терени, да се окопаете в благоприятна за бъдещето ви база и да си осигурите нужната подкрепа за предстоящите в утрешния ден инициативи. Ще ви помагат близки и приятели, длъжници ви се издължават, получавате изгодни цени по сделките, които подготвяте и планирате. Чака ви успешен и творчески уикенд. 12-13-и са активни, творчески и успешни дни в лично и кариерно отношение. На 14-15-и се сблъсквате с преките си конкуренти, водите тежки битки с близки и роднини, правите нежелани стъпки и отстъпки. 16-и е ден за екипни действия в изгодна за всички посока. На 17-и очаквайте вмешателство в работата и правото ви на избор. На 18-и всеки ще плати своята цена и ще получи чаканата оценка.

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на първоизточника. Ще постигнете много, ако сте сред свои, ако сте заедно с приятели и близки, ако задействате важни дела с родители и деца. Ще се уредят спорове и до дни ще се излезе от тежка криза. Насочете всичките си сили към благоустройството на дома и укрепване на роднинските връзки. Някой е на път да влезе и в ново семейство, ден за предложения и годежи. На 12-и сте на точното място, някой намира и нов източник на сила, възможности и пари. На 13-и не се отказвайте и сами направете предложение. Меркурий вече е в Скорпион, с всеки може да се разберете. На 14-15-и правите реформи, постигате нещо отдавна желано, връщат ви дълг на внимание и обич. На 16-и дистанциите нарастват, а на 17-и влизате в тежък конфликт. 18-и е помирителен.

Лъв 22 юли – 22 август

Правите неизгодна сделка и пренебрегвате важен човек, който винаги е бил за вас източник на сила и подкрепа. Подредете си приоритетите, защитавайте си личната територия, независимо на кого в момента сте я поверили. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, знайте, че това е правилния път и решение. Дано предварителните уговорки не ви накарат да се откажете от него. 12-и ви отнема повече, отколкото ви дава, не се разпилявайте. 13-и е ден на прекалявания, рискът ви диша във врата, каквото се развали, трудно ще се възстанови. На 14-и се включете в дарителски и спонсорски инициативи и сами ще станете обект на защита и подкрепа. На 15-и си подбирайте хората и средата. Насрочените за 16-и преговори ви вкарват в подходяща среда. 17-и е рисков, а 18-и печеливш.

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да стъпите на нов терен и на подходящата за развитието ви база и позиция. Срещите ви не са случайни и в бъдеще може да ви зарадват с придобивки и щастливи мигове заедно. Огледайте се, близо до вас се движат хора, с които може да живеете или работите съвместно. Не отклонявайте покани и ангажименти, днес сте близо до важен източник на сила, ресурси и любов. 12-и ще направи някого по-имотен, но друг може да загуби стара позиция. 13-и е ден на късмет и победи, възползвайте се от всеки шанс. На 14-15-и планетите в Близнаци и Риби ви включват в тежък кармичен кръст. Ако не се защитите, активно ще загубите важни предимства. 16-и ви събира в групи по интереси. На 17-и конфликтите трудно ще се избегнат, но на 18-и печелите по всички линии.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада ще намерят верния подход и разрешението на тежък спор или проблем. Дайте си срок до 20 ноември за уточняване на спорните въпроси. След това вече нищо няма да ви стопира и може да постигнете максималното. В този ден се поставят границите, постарайте се да заемете желаната и изгодна позиция. Не правете компромис, окопайте се на завладените територии. 12-13-и са дни на победи и възход, на придобивки, нови връзки и подновяване на обети. Всичко предприето ще има успех. На 14-и работете повече за интересите на близки, колеги и приятели, не подминавайте протегнатите за помощ ръце. 15-и изисква коренна промяна в подхода, за да останете актуални. На 16-и се разпределят сферите на влияние. 17-и е рисков, но на 18-и идват печалби.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес вашата управляваща планета Плутон тръгва в директна посока и до 20 ноември ще ви дава предимства от знака на Козирога. Този ден ще подскаже кое в живота и дейността ви не търпи отлагане и с какво бързо трябва да се заемете, за да го разрешите във ваша полза до един месец. Отстъпвайки от едно, може да вземете нещо друго. Бъдете активни и гъвкави, но не и максималисти. 12-13-и са дни на изпитания докъде може да стигнете и да проникнете. Нищо не се дава даром и без жертви от ваша страна. На 14-15-и късметът ви се връща, правите пробив в нова среда. На 16-и намирате подходяща база за развитие, подпишете договори. 17-и вади на преден план амбиции и страсти, които провалят връзките. На 18-и влизате в слаб тридневен период и ще плащате чужди сметки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Някой ще уреди наследствени дела, а друг ще бъде привлечен от места и позиции, които с времето ще му осигурят удобства, релаксиращи моменти и личен комфорт. Ден за активен отдих, насочете силите си към укрепване на семейните и приятелски връзки. Започнете ремонти и поправки, зазимете или подгответе вилата за новия сезон. На 12-13-и не се отказвайте от подаръците на съдбата, приемайте предложения, канете гости и стартирайте важни начинания. На 14-15-и сте в рискова позиция, трудно преодолявате личните си комплекси и нерешителността. За 16-и се очертават успешни и ползотворни срещи, влезте в нова среда. 17-и ви дава предимства, поставяте условията си. На 18-и може да получите подкрепа и финансиране.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес случайно или не, но може да попаднете на важен източник на сила и подкрепа. Заемете се със семейните дела, планирайте сделки с имот, уредете наследствени и наемни отношения. Всяка база и позиция, която завладеете в този ден, ще бъде важна и ценна за бъдещето ви и това на децата. Действайте в една по-далечна перспектива, започнете ремонти, направете оглед, преговаряйте. От 12-и Плутон тръгва директно в знака на Козирога и на 20 ноември ще го напусне. Дотогава ще бъдете покровителствани в бизнеса и имотните дела, уредете всичко важно. 13-и ви свързва с нужните хора. На 14-и давайте от сърце и ще поучите нужното. 15-и променя животи и съдби. 16-17-и са рискови и конфликтни. От 18-и навлизате в силен тридневен период, всичко ще се подреди.

Водолей 21 януари – 18 февруари

От днес Плутон тръгва директно и на 20 ноември ще влезе във Водолей, където ще остане до 2043 г. Гответе се за промени, за активни и творчески начинания, за сбъдване на амбиции и желания. Луната е във вашия знак, пътувайте, организирайте срещи и се оглеждайте за нова среда и база, в която да се установите и внедрите. Станете инициатор на промените, които чакаме. 12-и дава зелена улица за личните ви амбиции и начинания. Очертава се и успешен неделен ден, в който може да спечелите хора за личната си кауза, намерения и стремежи. На 14-и ставате обект на благотворителност и сами се включвате в подобни проекти. 15-и идва с дълбоки промени, които ще ви срещнат с нови хора и внедрят в нова среда на 16-и. 17-и е рисков. На 18-и не играйте хaзартно.

Риби 19 февруари - 20 март

Започнете деня с разбор на отношения и наличности, с медитация над собствената карма и тази на рода. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение и действие, която ще следвате в идващите дни и не се отклонявайте от нея. Всички сили да се насочат към укрепване на семейните и родови връзки. Правете всичко по традиционния начин, не е ден за нововъведения. 12-и е ден на фонтана от преливаща енергия и чувства. Бъдете с тези, които обичате и на 13-и, когато постигате една мечта. На 14-15-и Луната е в Риби в тежък съвпад със Сатурн и в конфликт с Юпитер. Очертават се остри сблъсъци на интереси, проблеми със закона и неуредици с документи. На 16-и намирате своето място в бизнеса и в живота. На 17-и се раздава правосъдие, а на 18-и пари.