0

Овен 21 март – 20 април

Важното свършете в първите часове на работното време. Родените в първата декада са в неблагоприятна и конфликтна позиция. Предстоят неудобни разговори, а едно обаждане от чужбина може да промени плановете ви. Очертават се конфликти с партньори, към които сте поели вече някакъв ангажимент, а се налага да го отмените. Постарайте се да удържите на думата си. Луната навлиза във Везни и на 22-24-и ще ви гледа в опозиция. Може да се наложат неприятни промени в плана, отговорностите ви се променят, влизате в конфликти с близки и роднини. На 25-и до обед сключвате примирие, но след това до 26-и на обед ще се появи нов дразнител. На 27-и стъпвате на стабилна база и подписвате нови договори. На 28-и чакайте придобивки, а някой ще дочака повишение.

Телец 21 април – 20 май

Действайте активно, пътувайте, уредете стари сметки и дългове, привлечете нови партньори. От утре на обед Слънцето ще ви гледа в конфликтен аспект от знака на Лъва. Ще влезете в разправии с шефове и хора на високи позиции. Затова днес се подсигурете двойно, опитайте да спечелите на своя страна хора способни да ви окажат съдействие в труден момент. Предложете изгодна план-програма. На 22-и пътувайте разширете контакти и познанства, обадете се на приятели в чужбина. До обед на 23-и всичко върви по план, но след това са вероятни конфликти. На 24-и постигате успех в края на работното време. Не отклонявайте предложения. На 25-26-и Луната ще ви гледа в опозиция от Скорпиона, подновяват се стари претенции и вражди. На 27-28-и правите силен ход в бизнеса.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес работете в полза на дома и семейството, а в неделя разширете хоризонта и участвайте в различни социални контакти и обществени мероприятия. Родените в първата декада може да получат финансова инжекция и да направят изгодна сделка. Препоръчителни са връзки с чужбина. Приемете предложените сделки и ангажименти, независимо колко сте натоварени. Ще имате ползи. На 22-и уредете представителни срещи, свържете се с потенциални партньори в бизнеса и в живота. На 23-и намирате и ново поле за личната си изява. От обед до 24-и на обед може да провокирате някого и да получите лесно нужните информации. До обед на 25-и е време за сближаване и прошка, след това до 26-и на обед нищо важно да не се предприема. На 27-28-и може да водите дела.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в първата декада ще бъдат притиснати от задължения на едно място, а на друго ще са канени и желани гости на светски събития и развлечения. Трудно ще се измъкнете от наложените отговорности и може да не отидете. Отношенията ви навлизат в непримирима фаза. Няма да мине без компромиси, но само вие ще ги направите и ще се почувствате некомфортно. На 22-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните и в следващите два дни трудно ще се оправяте с колеги и близки. Кой както може ще се опита да ви затрудни. Нищо не споделяйте на 23-и, а на 24-и не започвайте деня със скандал, така може да ви върви цялата седмица. На 25-26-и подпишете нови договори. На 27-и взимате важен изпит, а на 28-и чакайте повишение и награди.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на представителни срещи и контакти, не отклонявайте покани за участия и присъствия. Ще ви бъде направена реклама, ще се срещнете с подходящите хора и може да задвижите проекти, за които не сте имали време и нужното финансиране. С всеки може да се разберете и да получите нещо желано. Ще ви додават ръка и познати и непознати, може да се окажете в центъра на важни събития. Не отхвърляйте ангажименти на 22-и, намерете време за всичко и за всеки. На 23-и при вас става смяна на караула. Слънцето навлиза в Лъв, а Венера тръгва ретроградно и бърза назад да го посрещне. В тези дни е срещата ви с любовта. За 24-и следобед насрочете важните срещи. 25-26-и са рискови. На 27-и започнете ремонт, преместете се. На 28-и бъдете активни, подпишете нови договори.

Дева 23 август – 22 септември

Денят е добър за разговори с чужбина за покупко-продажби и делово обвързване. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо с отстъпка. Планирайте пътувания, преговори и срещи на място. Не отклонявайте покани, може да срещнете отдавна търсените хора на уж случайни места. Ден за прошка. В спокойна обстановка ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. На 22-и с всеки може да се разберете и договорите. На 23-и конфликтите се разгарят следобед, но до тогава вземете каквото можете от живота. 24-и е конфликтен, но с огромна притегателна сила. Уредете за следобед срещите с тези, с които искате да се сближите и помирите. На 25-26-и не получавате цялата информация и затова на 27-28-и играете подчинителна и обслужваща роля.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в първата декада ще се натоварят със свои и чужди проблеми и някои от планираните им срещи може да се провалят. Постарайте се да си изживеете момента. Винаги ще има проблеми, но не винаги може да се съберете с приятели и да си прекарате добре. Не започвайте деня с диети и ограничения, направите си богата закуска и побързайте да приемете благоприятните оферти. В интервала 22-24-и Луната е във Везни, където подсилва емоционално личния ви девиз ”аз се колебая”. Не го правете, вземете окончателно решение, създайте нови връзки и съюзи, уредете имотен спор. На 25-и до обед е време за извинение и примирие. На 26-и добрите вести са почти в края на работното време. На 27-и намирате нужните ви майстори и специалисти. На 28-и изкачвате връх.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за пътувания и делови срещи. Дори и на почивка ще свършите важна работа, ще установите полезни контакти и ще се радвате на взаимност. Получавате прозрение за смисъла на връзката си с някого. Ден на телепатичните контакти, интуицията ви води на точното място, привличате подходящите за бъдещето ви хора. От утре с навлизането на Слънцето в Лъв попадате в ограничаващи рамки. За 22-и планирайте срещи и контакти с чужбина. От 23-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Лъва, ще трябва да се съобразите с хора на лъвски позиции. Още на 24-и следобед ще са първите ви сблъсъци. В тежка позиция са родените в първата декада. На 25-26-и действате успешно и налагате мнението си. На 27-и трудно преговаряте, но от 28-и Меркурий вече е в Дева и работата ви потръгва.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не бързайте да взимате важни решения, особено ако някой се намесва в играта с болезнени изисквания или пристрастно мнение. Следобед вече сте оставени на собствен ход, сами избирате цели и посоки. Добре е за преговори с клиенти и фирми от чужбина. Рекламирайте се, търсете спонсори за новите си дейности и лични каузи. Включват се в действие енергии на фино ниво. На 22-и влизате в капана на чуждите фиксидеи и фобии. От 23-и Слънцето ще ви подкрепя от Лъв, ще ви правят услуги хора на властови позиции. На 24-и хващате последния влак в личните отношения и стопявате дистанциите. На 25-и до обед уредете и подпишете нов договор. Следобед влизате в тежки битки до 26-и на обед, но след това правите силен ход и на 27-28-и постигате поне една важна цел.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в първата декада може да пропуснат важна среща и възможност за делови контакт поради личните си ангажименти. За вас това не е почивен ден, намерете време за всичко, създайте нови връзки, започнете нов проект или поне проучете всяка възможност за лична изява. Някой намира нов терен за новата си дейност, а друг нова група за тренировки и развитие на бизнеса си. В трите дни от 22-и до 24-и Луната ви гледа в конфликтен аспект от Везните. Може да се ограничат пътувания или да тръгнете в друга посока. От обед на 24-и намирате нужните думи, отношенията се оправят. На 25-и печелите до обед, след това ограничете контактите. На 26-и уреждате важното към края на работното време. На 27-и сте с нови пълномощия, а на 28-и сключете нов договор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За родените в първата декада денят носи късмет, творчески и делови успехи. Доверете се на инстинктите, всичко предприето ще ви вдига нивото. Уреждат се пътувания и престой в страната или в чужбина, за които някой друг ще плаща или ще ви подкрепи с нужната база и услуги. Създадените в този ден контакти ще се отплащат напред във времето, ще ви носят протекция, любов и защити. На 22-и постигате и получавате много. Чакайте предложения и от чужбина. На 23-и започвате с откровение за правилната посока. Доверете се на инстинктите, правите верен избор. Каквото си пожелаете до 24-и на обед ще се сбъдне. До 25-и на обед лесно ще привлечете нужните ви хора, но след това до 26-и невидим враг ви стопира. На 27-28-и сключете нови сделки и договори, пътувайте.

Риби 19 февруари – 20 март

Започнете деня с богата закуска, няма да напълнеете. Към обед навлизате в период на лични ограничения, които ще изискват дистанцираност и ще налагат диети и в общуванията. Предстои ви генерална трансформация във връзките. Слънцето се готви да напусне хармоничния ви Рак, а Венера спира преди да тръгне в директна посока. Новите връзки ще се замразят, а старите ще се възродят. На 22-и дайте предимство на интуицията. На 23-и до обед привличате симпатизанти, а следобед с един жест дистанцирате тези, които сте спечелили. На 24-и до обед се сбъдват благите пожелания. 25-26-и са силните ви и пробивни дни. Активизирайте се, за вас ще работи пръстът на съдбата. 27-и е критичен за връзките на родените до 1 март. На 28-и емоциите и любовта са вашата сила и слабост.

ЧРД

В лична година 9-ка всичко предприето като нова дейност или лична инициатива ще бъде краткотрайно и няма да издържи проверката на времето. Сега е важно да приключвате, да изпълните сключените до момента договори, да се дипломирате, да излезете от средата, която ви влияе зле или вече е прът в колелата на успеха ви. Някой прекратява и неуспешна връзка, договор или брак. През 2024 започвате на чисто с нови хора и може би на ново място.

Родените днес съчетават интуиция с личен чар и обаяние, а това им дава възможност да въздействат на другите, да ги печелят за своите каузи и да ги организират за съвместна работа. 22 е господарско число, това са стари духове, които ще задават нови посоки в живота и дейността на околните. Родените в часовете след изгрева ще са и добри писатели, може да пишат сценарии за филми или да участват в тях. Родените на обед ще печелят от изкуство, мода и дизайн. Не бива да продават наследени имоти.