0

Овен 21 март – 20 април

До обед проведете двустранни разговори, но от обед навлизате в период на обмен на енергии, мисли и чувства. Ще привлечете точните хора, а ако получите предложение, не се отказвайте и уредете съвместни инициативи, пътувания и срещи. Навлизаме в период на семейни и колегиални тържества. Не се ограничавайте, колкото и да изядете днес и утре, до обед няма да напълнеете. Чудесен уикенд. Пътувайте, уредете делови и приятелски срещи, късметът работи за вас. 18-и изисква издължаване, изпълнете обещанията към деца и родители. На 19-и сутринта си пожелайте нещо, след това до 20-и на обед бъдете гъвкави във връзките, извинете се, каещите се грешници се завръщат. 21-ви е ден на вдъхновение, представете готов проект. 22-ри носи пари и награди за труда.

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре много неща в живота ви може да се объркат, преди да започнат да се оправят. Не се противете на промените, следвайте избора на семейството и децата, не се опитвайте да налагате диктат. До обед се препоръчват само двустранни срещи. Разберете кой какво иска и за какво се бори и направете нужните корекции. От обед до утре на обед се отдайте на храната, няма да напълнеете. На 16-и проблемите са за родените в първата декада, а на 17-и и другите ще имат притеснения и непредвидени разходи. Ще плащате и за чужди удоволствия. На 18-и проведете разговорите си до обед, хора с комплекси ще ви правят услуги. На 19-и сутринта сте разсеяни, вървите към загуби, нищо не споделяйте. До 20-и на обед водете преговори. На 21-22-ри получавате пари и награди.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес Луната от Водолей стимулира връзките и дава ход на планираните за празниците пътувания и срещи. Направете резервации за коледната почивка, купете билет, определете мястото за семейните и приятелски сбирки. Някой заминава за чужбина, а друг чака гости. Ден на откровение за правилния избор. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергии от космоса. Очертава се чудесен уикенд за въздушните знаци. Съберете се с приятели, уточнете позициите си за празниците. На 18-19-и проблемите никнат като гъби, трудно ще се разбирате с деца и родители, а и партньорът ще кривне встрани от семейната пътека. На 20-и до обед се стига до примирие, но след това до 21-ви на обед нещо тайно се промъква в отношенията ни. След това ви чакат приятни дни.

Рак 22 юни – 21 юли

До обед сте обект на фатално привличане и влияние. Неблагоприятно за срещи и сближаване с непознати, а и познатите може да ви подведат и поставят в конфликтна ситуация. Предложенията съдържат някаква уловка, която ще ви вкара в проблеми и материални загуби. Следобед нещата се обръщат във ваш интерес. Вижте празничните оферти, направете регистрации и резервации. На 16-и до обед ограничете контактите, след това навлизате в чудесен период за сближаване и срещи. Не се ограничавайте в храната, до 17-и на обед не се пълнее. Но на 18-19-и банковата ви сметка може да набъбне. До 20-и ще ви действат перфектни аспекти. От обед на 20-и до обед на 21-ви нищо важно да не се започва, подава се грешна информация. 22-ри ви носи награди и поощрение.

Лъв 22 юли – 22 август

Луната от Водолей е в конфликт с Юпитер и със Слънцето на родените в първата декада. Спазвайте закона, не мислете, че сте недосегаеми. Вероятни са проблеми в чувствата и в любовта, водещи до раздели, които може и да са за дълго. Днес бъркате приятелството с любовта, сърдите се излишно в момент, когато другите имат повече поводи за това. Не се ограничавайте в храната. Очертава се рисков уикенд. Ще ви въздейства тежък кръст на планетни сили. Очертават се раздели, някой заминава за чужбина. 18-и е ден на комплексарите, но вие не сте от тази порода, така че може да се възползвате. На 19-и си пожелайте нещо. 20-21-ви ви носят предимство, когато другите губят. Но на 22-23-ти и вие сте на загуба предимно в чувствата и парите или в едното поради другото.

Дева 23 август – 22 септември

Благоприятен ден за пътувания, за срещи и огледи на места и терени, в които да се внедрите или да изкарате почивката си по празниците. Всяко предложение ще е ценно и ще намери място в бъдещите ви инициативи. Подредете амбиции и приоритети. От обед до утре на обед не се пълнее, независимо колко ще изядете. Доставете си радост за сетивата в компания, приятна за душата. 16-и е ден на полезни срещи, независимо как ви изглеждат на пръв поглед. 17-и ви дава връзка с приятели, подновете контакти, не отказвайте покани. На 18-19-и влизате в рискови и губещи връзки, противопоставяте се излишно на близките ви хора. На 20-и важното свършете до обед, на 21-ви се активизирайте следобед. От 22-ри с навлизането на Слънцето в Козирог късметът ви се задейства.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на призив, обадете се на приятели, уредете съвместни инициативи, после по празниците ще е трудно да се видите. Добре е за приключване на дейности и работни проекти и за издължаване след направените сметки и разчети. Ден на еднорога - символ на честната игра и на верността към общочовешките принципи. Не се препоръчва диета, хапнете си сладко с близките. През уикенда ще ви стимулира Луната от знака на хармоничния ви Водолей. Очертават се срещи с приятели, за вас купонът започва. На 18-и хора с проблеми ви стопират, опитайте се да ги разберете. Вечерта си пожелайте нещо. 19-и идва с нови възможности, вземете си своето. На 20-21-ви сте в тежка позиция, Луната ви гледа в опозиция. Работа и семейни дела са в пряк конфликт и на 22-ри.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес Луната от Водолей е в пречупващ аспект с Юпитер от Телец. Ще си плащате за всички екстри, а родените в първата декада ще отговарят и за чуждите грешки. Не провокирайте близките и децата, вечерта са вероятни и проблеми с партньора. Не отсъствайте от важните за вас и семейството ви сбирки. Приятелите ще настояват за среща, но е добре да откажете, за да има мир. Тежък уикенд, Венера от Скорпион е в конфликт с Луната от Водолей и е в опозиция на планетите в Телец. Очертават се проблеми във връзките. Искате да бъдете на едно място, но оставате на друго. На 18-и си взимате своето. На 19-и може да бъдете с тези, които обичате. На 20-и работете в екип. На 21-ви важното уредете следобед. 22-23-ти са дни на конфликти в чувствата, спазвайте закона.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на приятелски и представителни срещи. Хапнете си добре, не е време за диети. Колкото и да изядете до утре на обед, няма да напълнеете. Уплътнете максимално времето си, свършете колкото се може повече работа. Не насрочвайте за 18-19-и отговорни срещи, ще изпаднете от една класация, ще се ядосвате и губите предимства. Каквото не уредите днес, отложете за след 19-и. 16-17-и са дни на връзка с приятели и близки от далече. Планирайте програмата за Коледа, някой заминава. На 18-19-и ще се случват събития, които ще ви натъжават, ще нагнетяват напрежение и ще палят конфликти. Бъдете внимателни, обирате чуждите негативи и плащате чужди сметки. На 20-21-ви печелите предимства поради нечии грешки и отсъствия. На 22-ри поне една грижа ще ви отпадне.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес всичко може да се постигне и уреди. Творческата ви активност е в апогея си, до дни може да реализирате проект, влачен от доста време. Всеки контакт е полезен, може да получите ценни съвети дори и от случаен непознат. Днес всичко се прави по инстинкт, каквото ви привлече, ще се окаже ценно и полезно. Но най-хубавото е, че от днес до утре на обед не се пълнее, хапнете си сладко. През уикенда пътувайте, планирайте гостувания и посрещайте гости от далече. На 18-и плановете ви се променят поради нуждите на близък или колега. 19-и е ден за преговори по имотни дела, някой се мести на ново място. За 20-21-ви се очертават конфликти, трудно ще постигнете съгласие у дома. Каквото отложите за 22-23-ти, ще ви донесе късмет и пари. Някой се изкачва по служебната стълба.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените в първата декада правят грешен ход. В хороскопа ви се оформя кармичен кръст. Отношенията ви страдат, вървите към изневери или разбирате за такива. Не взимайте важни решения и не отсъствайте от местата на преките ви интереси. Днес всеки отстоява своите принципи и позиции. Няма да минат незабелязано действията ви. Инстинктите ви теглят в различна от разума посока. На 16-17-и Луната е във вашия знак, в конфликт с Венера, Юпитер и Уран. Пътувания може да се отложат или да засегнат негативно отношенията ви с близки и партньори. На 18-и трудно овладявате комплексите, а това води до грешна преценка. На 19-и започнете деня с пожелание и до 20-и на обед ще влезете във форма. На 20-21-ви сте в творчески подем. На 23-ти ще плащате за чужди удоволствия.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес оставете интуицията да ви води. Не се отказвайте от нищо, което ви привлича, независимо опитите да бъдете ограничени и стопирани в личния избор. Уредете пътувания към желани места и хора. Не се ограничавайте в храната, до утре на обед каквото изядете, ще се превърне в енергия. Дайте полет на фантазията и любовта, уредете си срещи, не поставяйте граници и лимити на всички нива. На 16-и вярвайте на инстинктите, не е време за диети. До 17-и на обед хапвайте на воля, няма да напълнеете. От обед на 17-и се променят нагласи и правила, изправени сте пред нерешен проблем. На 18-и родените в първата декада влизат в преразход и може да имат проблеми с родители и деца. 19-и сбъдва благите пожелания. На 20-21-ви ограничете контактите, на 22-ри чакайте печалби и покани.

ЧРД!

Навлизате в лична година 9-ка, която ще подреди по нов начин не само връзките, но и бизнеса и работните ви проекти. Предстои ви инвентаризация, която тече в момента и до 4 януари вече ще сте наясно с кого и какво трябва да се разделите. Дотогава Марс ще е в знака на Стрелеца. Промените ще се случват с вашето активно участие и натиск. Венера ще бъде в Стрелец до 23 януари и ще стимулира промените в интимния ви живот. Вероятно ще се редактират връзките ви по месторабота. До 14 януари и Меркурий ще ви съдейства за промените в бизнеса.

Родените днес съчетават нестандартно поведение с трезв и хладен ум. Родените на изгрева ще ръководят големи групи хора и обществени дейности, ще пишат книги и методически ръководства. Родените на обед ще са добри психолози, бизнесът им ще е подсигурен, стига да не играят хaзартно. Родените на залеза са изключително екстровертни и пазени от съдбата. Родените малко преди изгрева ще са затворени в себе си, но имат артистичен талант.