0

Овен 21 март – 20 април

Ден на невъзвращенците, на преследването и изгнанието. Ако в този ден заминете за чужбина дълго ще останете там. Днес и сексуалната енергия подкопава здравето, а изневерите ще подкопаят и семейния ви живот. Родените в третата декада да ограничат контактите и публичните изяви. Не ходете по митинги и чествания. Тълпата е неуправляема, трудно ще предвидите и реакциите на семейството. 7-и е рисков както и да го погледнете. На 8-и пренареждате отношенията. На 9-и постигате важна цел и от 10-и започвате нова бизнес програма. Не включвайте много хора в екипа. На 11-и всичко може да се постигне и уреди. От 12-и Марс вече не ви гледа в опозиция. Финализират се сделки с имот и наследствени дела. В петък 13-и бъдете много внимателни, ще ви притискат до стената с условия.

Телец 21 април – 20 май

Днес нищо няма да се постигне с агресия, най-много да дистанцирате окончателно някого. За грешка трябва да има и прошка. Връщат се каещите се грешници. Някой идва смирен, а друг пак поставя условия. Уточнете границите в отношенията и не правете пак големи отстъпки. Стойте далече от агресивно настроената тълпа. Неблагоприятно за хирургически интервенции, не си режете ноктите. На 7-и водещи са покаянието и прошката. За родените около 10 май поне един проблем може да се реши. На 8-и предстои промяна, напаснете се на изискванията на партньорите си в любовта и бизнеса. На 9-и приключвате с водената игра и политика, а някой си търси и нова работа. Следобед е срещата ви с любовта. На 11-12-и водите в играта, сключвате нови договори. 13-и е рисков.

Близнаци 21 май – 21 юни

Старайте се да не противопоставяте семейните на служебните отношения. Не позволявайте да ви притесняват шефове и колеги с проблемите си, дори и да са общи за фирмата ви. Лесно се отива към конфликти и скандали. Изключете телефона, ако можете да си го позволите. Прекарайте този ден с най-близките, но някой може да вземе и решение за заминаване в чужбина, ако се чувства неоценен. 7-и е ден на големите претенции и изисквания, някой се опитва да ви елиминира. На 8-и е време за пренареждане на пъзела от връзки и отношения. Всяка промяна е за добро. От 9-и с навлизането на Венера в Дева вие навлизате в тежък за любовта ви период. 10-и е ден на конфликти, а на 11-и вървите към изневери. На 12-и работите за чужди бизнес интереси, но на 13-и мислите повече за себе си.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес Луната от Рак е в опозиция на Плутон и в конфликт със Слънце и Марс. Не повдигайте болни за околните теми. Не водете преговори с роднини по имотни и наследствени делби. Може да се скарате с близък и после много трудно да оправите нещата. Не ходете по митинги, където се съберат повече хора ще прескачат искри. Може да се обостри здравословен проблем, стойте мирни. На 7-и родените в третата декада превишават права и пълномощия и ще претърпят загуби. 8-и идва с желание за промени, за ремонт на отношения и лични връзки. Търсете нова база за бъдещето. 9-10-и носят късмет в любовта за родените в първата декада. На 11-и всичко предприето ще тръгне по правилата и ще ви донесе ползи. 12-и е активен, но на 13-и намалете темпото.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят е благоприятен за приключване, за финал на дейности и работни проекти, които ще ви донесат популярност и награди в следващите дни. Проблемът е, че личните ви амбиции ще се сблъскат челно с тези на силен конкурент. Не бързайте с нападките, още утре ще се намери решение на проблемите и ще се разминете без много шум, всеки ще си тръгне по своя път. 7-и е конфликтен, но от 8-и с навлизането на Луната в Лъв започвате важни инициативи и промени, които ще се отразят благоприятно на работата и личния ви живот. 9-и е ден за приключване, а за 10-и планирайте само двустранни срещи. На 11-и всичко може да постигнете и уредите, работете екипно. На 12-и може да уредите имотна сделка, но на 13-и е добре да изчакате и смирите амбицията.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е добре да проведете оздравителни и укрепващи процедури. Погрижете се за физическия си тонус. Намерете време за нуждите на близките и децата. Не се препоръчва участие в публични демонстрации на сила. Където се съберат повече хора може да се очакват сблъсъци на интереси и позиции. Не си слагайте на сърце чуждите проблеми, ако вашите си стоят неразрешени. На 7-и страничните ангажименти са във вреда на семейните дела, останете си у дома. На 8-и предстоят генерални промени в избора и в начина ви на живот. От 9-и изкусителката Венера навлиза в Дева. Любовния ви живот и дизайнерските ви проекти се стимулират. На 10-и клюката разваля работата. На 11-12-и постигате успехи и завоювате престижни позиции, но на 13-и стъпвате накриво.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес Луната от Рак е в опозиция на Плутон от Козирог и двете планети са в конфликтен аспект с рожденото Слънце на родените в третата декада. Не провеждайте разговори с роднини по имотни въпроси, отложете ги за 12-и и нещата ще се развият максимално добре за всички наследници и участници в спора. Неблагоприятно за сделки с недвижим имот. На прага сте на неизгоден договор. За родените след 10 октомври 7-и е рисков и проблемен. На 8-и стартирайте нова програма, активизирайте се, търсете подходящото за вас място и вариант. На 9-и приключете с обещаната работа, представете готов проект и ще постигнете целта си. На 10-и не влизайте в разправии. 11-и ви дава нови посоки и насоки, работете екипно. 12-и е ден за сделка с имот. 13-и е кризисен и опасен.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на заключителни инициативи, които ще ви издигнат на по-висока позиция и ще позволят да се справите с конкуренцията в бизнеса и в живота. В момента обирате плодовете на дълъг труд. Някой прави промоция на продукт или книга, друг излиза на пазара с нещо търсено в съответната област. Битките за пари и позиции навлизат в тежка фаза и в следващите дни доста трябва да се потрудите. Нещата, които приключите и уредите на 7-и, ще ви донесат късмет и лична популярност. На 8-9-и всичко при вас ще става по трудния начин, с конфликти и разправии за дреболии. Спазвайте закони и предписания. На 10-и не се включвайте в общи събрания и публични изяви. Проведете само двустранни разговори. От 11-и силите ви нарастват и на 12-13-и печелите, когато другите губят.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес успешно се приключват делови и лични ангажименти, а предприетото с голяма амбиция с голяма вероятност ще зацикли. Отложете делови срещи и преговори. Проведете релаксиращи и оздравителни процедури, не товарете кръста и намерете кой да свърши неприятната за вас работа. Ден на коренната реформа позволяваща в следващите два дни да доминирате в ситуацията. 7-и е критичен, лесно се влиза в конфликти. Ограничете контактите. На 8-9-и Луната от Лъв ще разширява пълномощията ви, лесно уреждате пътувания и командировки. На 10-и проблемите ще са повече за родените до 1 декември. Връзките с колеги развалят семейства. На 11-и всичко тръгва по нов начин. 12-и е рисков за родените след 10 декември. На 13-и нищо важно не започвайте.

Козирог 22 декември – 20 януари

Проблемен ден, Луната ви гледа в опозиция от Рака и е в пречупващ аспект с Марс и Слънце. Стойте мирни, точно днес няма да оправите света, най-много да си докарате здравословен и семеен проблем. Не участвайте в публични демонстрации на сила, не ходете по митинги, обърнете внимание на недоволствата у дома. Нищо ново не започвайте, но каквото приключите ще ви донесе успех и пари. За родените в третата декада 7-и идва с неприятни изненади, конфликти и проблеми. На 8-и започвате дълго отлаганите промени, дано не сте закъснели. От 9-и Венера навлиза в хармоничната ви Дева и в любовта ви потръгва. Някой преоткрива връзките и отношенията у дома, а друг тръгва с колежка. От 10-и и Луната навлиза в Дева и до 12-и при вас ще се случват повече благоприятни неща.13-и е рисков.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес ставате свидетели на неприятни разправии, останете си само свидетел, не се намесвайте в чуждите дела, не критикувайте и не давайте съвети. Контролирайте гнева към близките и децата, ще съжалявате, ако си изпуснете нервите. Малко повече дистанцираност ще ви се отрази добре. Не се напрягайте и с тежка физическа работа, за да не провокирате хипертонични кризи. 7-и е ден за финализиращи срещи и разговори, не се намесвайте в чуждите дела. На 8-9-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Лъва, а планетите в Телец подсилват негативното влияние. Може да попаднете в тежки положения, спазвайте закона. На 10-и проведете разговор с нужния ви специалист. 11-и отваря нови възможности, работете екипно. На 12-и правете огледи на терени. 13-и носи награди.

Риби 20 февруари – 20 март

За родените в третата декада денят ще донесе повече възможности и екстри, независимо спънките по пътя. От няколко страни ще се опитват да ви провокират. Не отваряйте дума пред роднини за имотните и наследствени дела и делби. Отложете такива разговори за 12-и, когато и най-проблемната ситуация може да се разреши. Започнете прочистваща диета. Поне намалете месото. На 7-и ще си получите своето, ще вземете от живота каквото ви се полага, дори и някой да не е съгласен. На 8-и е време за генерални промени в начина ви на работа и живот. На 9-и постигате важна цел. 10-и е ден свързан с вашата родна стихия водата, всичко ще потръгне и ще се уреди. На 11-и се окопайте на ново място и с нов имот. 12-и определя граници и лимити, 13-и е конфликтен.

7 октомври 2023

6-ицата е година на хармонията и любовта, а в дните 10-11 октомври при точния съвпад на Луна и Венера наистина може и да я срещнете. В сатурнова дупка сте, добре е да се смени подходът и да се залегне повече над нещата, които са ви личен приоритет. 2024 ще бъде за вас година на отлив, на усърдно търсене на подходящите места и хора, в които да се инвестират сили, ресурси и чувства. В момента е важно да се съберете и разберете по спорните въпроси.

Родените днес ще се силно привързани към дом и семейство. Заниманията им ще гравитират около удобствата и храната, около всички обезпечаващи семейния живот неща и средства. Родените в двата часа след изгрева е добре да не посещават страни, в които се водят войни и битки. Имат писателски и журналистически талант. Родените на обед ще имат своя лична фирма и дейност. Ще срещнат своята любов в чужбина.