0

Овен - Майка на жезлите, обърната

Творец

През този период се пазете от лукаво и преднамерено манипулиране. Не си въобразявайте, че близките се опитват да ви навредят. Дръжте се далеч от хорски сплетни. Не бъдете параноични и манипулативни. Не използвайте емоционалното изнудване като ваше оръжие. Искате да постигнете много неща, но това не е начинът.

Телец - Баща на жезлите

Интелект

Информацията ще ви залива от всички страни през този период. За много от вас жаждата за знания буквално ще се превърне в лакомия за факти. Ще имате множество идеи, но те ще бъдат хаотични и няма да можете да изберете към коя точно да се насочите. Имайте предвид, че прекаленото количество информация може по-скоро да ви натовари и обремени, отколкото да ви даде ясна насока. За хората на изкуството, творците и бизнесмените предстои прекрасен период, изпълнен с много нови идеи и реализация на проекти.

Близнаци - Четворка жезли

Перфектност

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никой да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Рак – Обесеният

Уникалност

Ограничения и саможертва заради чужди благородни каузи. Чувствате, че нямате налична енергия. Преустановявате с плановете си. Като че ли нямате контрол над събитията в живота си. Поуката от наскоро преживени трудности подновява чувството ви за спокойствие и ви прави по-жизнени. Благодарение на това засилвате вашата интуиция и духовни наклонности.

Лъв - Седмица чаши

Илюзия за успех

Силни и противоречиви желания ще ви обхванат през този период. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече усилия, за да се превърнат надеждите и желанията ви в нещо повече от празни мечти. Въвлечени сте в странна ситуация, чувствате се дезориентирани и объркани. Внимавайте с наркотиците и алкохола през този период.

Дева - Баща на мечовете

Лидерство

Ще получите насока и ще имате възможност да взимате мигновени решения. Трябва да изслушвате внимателно съветите на околните. Много от вас ще проявят завиден професионализъм и опит в работата си. Ще бъдете бляскави и разгромяващи, на моменти дори високомерни, но ще проявявате изключителни аналитични способности и вътрешен самоконтрол. Предстои прекрасен период, в който интелектът и вдъхновението ще бъдат до вас.

Везни - Петица мечове

Поражение

Обзело ви е пораженческо настроение. Чувствате страх и малодушие. Все едно сте загубили важна за вас битка. Мислите ви са негативни, отстъпвате от принципите си и се примирявате със ситуацията. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали и ви се е случила. Злото е открило слабото ви място и се е настанило в душата ви. Сломени сте и не можете да намерите убежище за душата си. Лекът за вас през този тежък период е да бъдете сред приятели, да сте заобиколени от красота и да правите нещата, които ви носят радост.

Скорпион - Тройка камъни

Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Стрелец - Асо мечове

Познание

През този период кристално ясната мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на ума ви. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Козирог - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Водолей - Седмица камъни

Поражение

Период, в който управление, власт, авторитети и всякакви теми, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес във вашия живот. Ако вече сте постигнали нещата, които искате, сега идва времето, в което ще трябва да си извадите всички необходими документи и разрешителни, за да сте спокойни и чисти пред закона. През този период е нужно човек да вземе важно решение, да се лиши от нещо, да спре да се опитва да успее в дадена посока. Ако сте започнали частен бизнес и нещата не вървят особено добре, сега е времето да разберете, че само затъвате и трябва да спрете. За тези, които са безработни, периодът ще е благоприятен да си намерят работа. Изобщо фокусът през този период е върху професионалния път.

Риби – Луната

Мечтания

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Предстои ви период на самоанализ.