0

С едмичен хороскоп за периода 22-28 октомври.

Днес Венера е в точен съвпад със Слънцето, а вие сте в лична година 2-ка, която подкрепя създаването на нови партньорски връзки и стабилизира старите. В следващата година може вече да сте трима в люлката на живота. До средата на май ще имате проблеми със закона и ще трябва да се справяте с дела и юридически процедури, но след това късметът ви ще се отпуши и ще постигнете желаното.

Родените днес на точния съвпад на Слънцето с Венера притежават огромен личен чар и обаяние и някакъв сладък белег или трапчинки, които ще запленяват. Ще бъдат артистични и музикални, ще имат великолепен вкус, който може да ги направи корифеи в модата, кулинарията и дизайна. Родените около изгрева носят и писателски талант. Изискването е да бъдат стимулирани.

Овен

Ден на любовни предизвикателства. Слънце и Венера са в точна опозиция спрямо родените в последните дни на Овена. Очертават се изневери, които може да ви вкарат в нова програма, да ви разведат или оженят. Символ на деня е реката на големите очаквания независимо малките ни възможности. Променяте курса, ако срещнете преграда, а това ще ви се отрази на всички нива. На 22-ри Слънце и Венера са в точна опозиция спрямо родените в края на Овена, но от 23-ти с навлизането им в Скорпиона нещата при вас започват да се подреждат. 24-ти носи проблеми и предупредителни сигнали. На 25-и наблюдаваме слънчево затъмнение. На 26-и се доверете на предчувствията си. На 27-и действайте активно. На 28-и Юпитер напуска Овена до 20 декември.

Телец 

Днес всичко при вас може да тръгне като по вода, да донесе желаните промени и придобивки и да ви поднесе неочаквана и приятна изненада. Вашата управляваща планета Венера е в съвпад със Слънцето. Някой ще се влюби, друг ще дочака предложение или деца и внуци. С лекота ще преодолеете всяко препятствие, ще се радвате на взаимност и разбиране. Действайте активно. На 22-ри Венера е в прегръдките на Слънцето, а на 23-ти и двете (по астрологичните разбирания) планети навлизат в знака на Скорпиона. Предстоят ви генерални промени в начина на живот. На 24-ти нищо да не се започва. На 25-и важното уредете до обед. Предстои частично слънчево затъмнение, което ще се отрази по-тежко на родените в първата декада. На 26-27-и на всяка крачка ще срещате опозиция. 28-и е успешен.

Близнаци 

Съветът на деня е да не се отказвате, ако срещнете преграда по пътя си. Всичко може да се уреди, стига да смените подхода. Намерете друг път и вариант, постъпете като реката, която ще преодолее всяка преграда в желанието да стигне до морето. Така и вие днес може да постигнете много, ако не се отказвате и водите гъвкава политика. За всичко си има решение или резервен вариант. На 22-ри срещате преграда на всяка крачка. Ще се наложи да намирате обходни маршрути, за да постигнете целите си. На 23-ти един се разделя с любовта, а друг прибързано се обвързва. 24-ти е ден на фалша и фалшивите връзки. На 25-и към обед ще наблюдаваме частично слънчево затъмнение. Не бързайте с амбициите. 26-и е интуитивен, а 27-и настъпателен. На 28-и срещате колективен отпор.

Рак 

Днес може да се справите с всеки проблем и да излезете от всяко затрудняващо положение. Не губете самообладание. Ако на едно място не направите пробив, на друго нещата ще минат гладко и така както го искате. Ден на реката от възможности. Добре е да имате няколко подходящи варианта, да сте си подсигурили защитата и нападението. Доверете се на интуицията. На 22-ри лесно прекрачвате ограничения и забрани. От 23-ти Слънце и Венера ще ви гледат в стимулиращ аспект от Скорпиона. 24-ти е рисков и критичен за някои амбициозни програми. На 25-и предстоят детронации в лагера на конкуренцията. 26-и идва с интуитивно прозрение за правилния избор. На 27-и уреждате перспективни договори. 28-и е ден на фатални връзки и заробващи съдружия.

Лъв

Не губете присъствие на духа независимо какво се случва и какви прегради срещате по пътя си. Ще намерите изход от всяко неприятно положение и до вечерта ще получите това, което ви е нужно за сърцето, тялото и ума. Ще си проличат специалистите, ще може да изберете точните хора за съвместна работа или живот. Сега е моментът да съберете нужния ви екип и да задвижите нещата.

На 22-ри проведете разговорите, които ще оправят отношенията и ще привлекат любимите ви хора. На 23-ти обсъждайте само имотни и наследствени дела. На 24-ти изкушението е да започнете нов бизнес, но тенденцията е друг да доминира и да дърпа конците. Затъмнението на 25-и хвърля сянка върху амбициите ни. На 26-и слушайте интуицията. 27-и задвижва спрени проекти. На 28-и стигате върха.

Дева 

Предстои уикенд на заземяване и зазимяване. Уреждате имот, подреждате базата, в която ще работите и живеете през следващите месеци, а може би и години. Сега е моментът да стегнете редиците, да заживеете по-икономично и практично, за да се справите с условията на кризата. Този ден ви осигурява нужната подкрепа и възможности да постигнете планираното и да обезпечите децата.

На 22-ри Луната от Дева е в перфектни аспекти с Плутон и Уран от другите земни знаци. Всичко се урежда. На 23-ти намирате и жилище, но на 24-ти може да попаднете в капан. До обед на 25-и разчистете терена на връзките и върнете дълг. Предстои слънчево затъмнение в обедните часове. Хора на властови позиции ще бъдат детронирани.

26-27-и са добри за диагностика. 28-и е рисков.

Везни 

Нищо не оставяйте за после, за утре или за друг път. Цялото ви бъдеще е концентрирано в избора, който ще направите. Венера е в знака на трона си Везните в точен съвпад със Слънцето, а това положение стимулира чувствата и дарбите ви в изкуството и в дизайна. От утре и двете планети вече ще са в Скорпион. Ще загубите позициите си в любовта и деловите връзки. Действайте сега.

22-ри освобождава заключени енергии и ресурси, действайте активно. На 23-ти Луната навлиза във Везни, а Слънцето и Венера ги напускат. Предстоят рокади в личния ви живот. На 24-ти конкуренцията ви се активизира, не правете крачка в нова посока. За 25-и до обед се препоръчва инвентаризация. 26-и идва с откровение за правилния избор. 27-и изисква активна позиция. 28-и не е за съвместна работа.

Скорпион

Не се отказвайте от начинанията и от целта, която преследвате независимо проблемите ви в момента. Ден на реката от възможности, а тя винаги намира начин да ги реализира. Ще ви съдействат познати и непознати. Разчитайте на покровителство и за уреждане на документи. До два дни някой ще получи преназначение или повишение. Късметът вече върви до вас, правете всичко с вяра и любов.

Една знакова седмица за вас. На 22-ри нещо зациклено от доста време ще се отпуши. На 23-ти Венера и Слънце навлизат ръка за ръка в Скорпион. За вас това е знак за взаимност, за перспективни връзки и любов. На 24-ти кой каквото може взима от другите. На 25-и до обед се връщат дългове и жестове на внимание. 26-и е дълбоко интуитивен, а 27-и активизиращ. На 28-и печелят соловите играчи.

Стрелец

Както и да подхванете една ситуация или важен въпрос, все ще удряте на камък, ще срещате отпор и неразбиране, а така конфликтите са неизбежни. Луна и Марс сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Трудно ще отстоявате позициите си, деца и родители ще влизат в конфликт, а ако се намесят баба и дядо, положението може да излезе от контрол.

На 22-ри нищо няма да ви се даде даром и с лекота. 23-ти е ден за окопаване на ново място и в нова позиция. На 24-ти ограничете контактите, очертават се намеси и провокации в работата и бизнес инициативите. 26-и е ден на откровения и усещания, на които е добре да се доверите. Към обед на 27-и Луната навлиза в Стрелец, предстоят промени и важни изяви. 28-и идва с лична победа.

Козирог

Не пропускайте нито една благоприятна възможност в този ден. Затлаченото от доста време може да потръгне, да намери решение и да даде плод. Концентрирайте се над важната си цел и помощта ще дойде. Днес като реката събирате сили от много потоци и разрешавате проблемите си. За вас ще работят и близки и познати, а и съвсем непознати ще ви окажат съдействие при нужда.

22-ри носи победа и постигане на важна цел. За всичко ще дойде помощ и подкрепа. 23-ти е рисков за родените в първата декада. На 24-ти не се обвързвайте със съвместна търговска дейност. На 25-и до обед се прочистете от шлаката, предстои новолуние с частично слънчево затъмнение. На 26-и се отваря третото око, който му повярва, ще успее. 27-и е активизиращ, а 28-и не е за екипна работа.

Водолей 

Днес Слънце и Венера ви изпращат като за последно целувка от знака на Везните преди утре да навлязат в нехармоничния ви Скорпион. Сега е моментът да оправите личния и семеен живот, да си уредите среща с любовта или да дадете път на нещо ново в живота си. Планирайте за следващите дни пътувания и срещи на място. В най-силна позиция са родените в последните дни на зодията.

На 22-ри любовта може да посети родените до 30 януари. 23-ти е добър за пътувания, за огледи на терени и имоти и покупка на жилище. На 24-ти поне един конкурент ще изчезне от работата и от живота ви. На 25-и предстои слънчево затъмнение, което ще засегне болезнено родените до 1 февруари. На 26-и лесно ще отсеете доброто от вредното за вас. На 27-и ви атакуват, а на 28-и получавате защити.

Риби 

Днес ще се наложи да смените посоката, за да избегнете преградите и опасностите по пътя. Реагирайте в движение, изберете пътя на най-малкото съпротивление, за да спестите време, нерви и пари. Съобразете се с желанията на децата и близките. Може да се наложи промяна в маршрута или да не се приемат вашите предложения. Не влизайте в излишни разправии за дреболии.

22-ри е ден на противопоставяне. На 23-ти може да се разберете по имотни въпроси. В живота ви влиза видимо и невидимо покровителство. На 24-ти не рискувайте, провокациите са на всяка крачка. На 25-и ще си дадете сметка с кого да се разделите и с кого да продължите напред. На 26-и интуицията ви спасява от грешки. На 27-и действайте активно до обед. На 28-и ви обикалят врагове и провокатори.