0

Овен 21 март – 20 април

Добре е да направите връзки с потенциални партньори и приятели от близо и далече. До няколко дни може да получите пари и предложения и да се споразумеете за бъдеща съвместна дейност. В момента за вас се отварят неподозирани възможности за работа и лично усъвършенстване. Добре помислете какво ще поискате, какво може да дадете и каква перспектива може да очаквате. 25-и е ден за преговори с чужденци и чуждестранни фирми. На 26-и важното свършете до 10 ч. След това започват двойствени игри. На 27-и след 10 ч може да уредите повечето проблеми. От обед на 28-и до обед на 1-и всичко се прави на тъмно. 2-и отваря неподозирани възможности и заключени врати. Може да уредите чаканото финансиране. На 3-и стъпвате на нова база, не споделяйте с никого. 

Телец 21 април – 20 май

Ден на неочаквани обрати и нестандартни ситуации, в които може да загубите пари, но и да спечелите нещо, което може да ви зарадва, но в бъдеще ще ви създаде проблеми. Движете се внимателно и спазвайте правилата. Всяка стъпка извън установените норми на избор и поведение ще ви вкарва в неприятни ситуации. Не споделяйте неща от личния си живот с потенциални конкуренти. 25-и е рисков за контакти и пътувания, особено за родените във втората декада. На 26-и на никого няма да може да угодите. На 27-и лесно се стоплят отношенията и се дава прошка. Въпросът е дали си струва и дали грешките няма да се повторят. 28-и е агресивен и носи ответен удар. На 1-2-и действайте активно и ще уредите важен финансов въпрос. На 3-и подпишете нов договор, създайте нови връзки.

Близнаци 21 май – 21 юни

Този ден може да разшири пълномощията ви и възможностите за ползотворни делови контакти. Преговаряйте с партньори или потенциални клиенти от чужбина. И ако до момента не сте си давали сметка за връзката ви с някого, днес ще разберете какви ползи и изгоди може да имате и в каква посока ще се развият отношенията ви в бъдеще. Сънищата показват и с какво трябва да приключите. 25-и идва с предложения от чужбина и промени в плана за следващите дни. Опитайте да реализирате всяка възможност. На 26-и ограничете контактите, не споделяйте, работете със свои средства на свой терен. 27-и носи конфликт между родители и деца. На 28-и се очертават и проблеми на работното място. Родените до 1 юни ще имат трудности при пътуване на 1-и. 2-3-и носят пари, ползи и късмет.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес ще се отвори възможност, която дълго сте чакали, но някак трудно ще я приемете. Обстановката се е променила, изискванията и възможностите ви също. Помислете дали си струва риска, но не се отказвайте прибързано от възможните инициативи. Съгласувайте мнение с близки и приятели. Ден на откровение за правилния избор. Проучете всички възможни варианти. На 25-и може да ви се отвори път в чужбина. Започнете съвместна инициатива с чужденци или чуждестранни фирми. На 26-и си пожелайте нещо и ще го имате. На 27-и взимайте важните решения към обед. На 28-и до обед може да се разберете с всеки по важните въпроси, след това до 1-и на обед ограничете контактите. 2-3-и носят късмет, успехи в любовта и връзките. Нещата потръгват и в бизнеса.

Лъв 22 юли – 22 август

За родените във втората декада денят носи проблеми във връзките и трудности при пътувания. Спазвайте правилата и ограничете екстремните прояви. Каквото се развали трудно ще се оправи, а може да се очакват и непредвидени разходи. По възможност отложете пътувания и срещи с хора, които и друг път са ви вкарвали в неприятни ситуации. Не взимайте и не давайте заеми. На 25-26-и всичко при вас ще става по трудния начин. Намалете рисковете до минимум. На 27-и не нарушавайте сключеното преди примирие. Важното на 28-и уредете до обед. На 1-и първо проучвайте, а после преговаряйте за каквото и да било. 2-и носи огромна сила за родените около 1 август. Законът ще покровителства всяка ваша инициатива. На 3-и работете с амбиция до обед, след това помагайте.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на заземяване, мислете практично и реалистично и ще си спестите проблемите и загубите, които очакват околните. Не се намесвайте в чуждия живот и избор, за да не излезете виновни за нечий проблем и провал. Едно пътуване може да ви отведе не точно там, за където сте тръгнали, но ще имате полза от всяка промяна. Реагирайте в движение, не пропускайте възможните срещи. На 25-26-и печелите докато другите губят. Активизирайте се, но бъдете дискретни. На 27-28-и Луна и Марс от нехармоничните ви Близнаци ще ви мътят водата. Качвате кръвното. Подхождайте спокойно и без емоции към всичко. От 1-и на обед навлизате в стабилизиращ период и уреждате проблемите от миналите дни. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес се овакантяват места и позиции, които може да заемете както по отношение на работата, така и в любовта. Някой заминава за чужбина, а  друг пристига. Очертават се промени във връзките и нещо, което сте смятали за перспективно тръгва в съвсем различна посока. Подсигурете се, не оставайте в очакване и в зависимост от решенията на някой друг. Дайте се сметка за важните неща. На 25-и мислете и действайте в една по-далечна цел и перспектива, обадете се на партньори от чужбина. На 26-и проблемите започват към обед, не отговаряйте на провокации. На 27-28-и Луна и Марс от Близнаци провокират емоционалните ви реакции, но може би е дошло крайно време да се разберете по болните въпроси. На 1-3-и сте в конфликтна позиция. Време е да се разрешат семейните дела.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес обстановката около вас е нестабилна. Плановете се променят, не спазват уговорките хората, от които зависите или за нещо сте се разбрали. Пътуванията са рискови. И разговорите с чужбина не носят желания резултат. Изнервяте се, ставате невнимателни и може да объркате нещо. Родените във втората декада са в неблагоприятна позиция, утре и родените в третата да не рискуват. На 25-26-и сте под властта на тежки аспекти. Луна и Уран ви гледат в опозиция, а Меркурий и Сатурн в квадратура. Пазете си тайните и данните. Не тръгвайте на път, ако не се налага. 27-и започва с конфликт, но завършва с помирение. На 28-и не бързайте с инициативите. На 1-3-и Луната от Рак и планетите от Риби сключват перфектни аспекти с вашето Слънце. Всичко ще се подреди успешно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

С лекота може да елиминирате конкурент и да получите желаното. Денят носи промени в живота на много хора, но за вас това ще даде възможност да се внедрите на недосегаема до момента позиция. Взимайте каквото съдбата ви поднесе. Вратите пред вас са широко отворени и в любовта. Родените в първата декада може да спечелят конкурс. Опитайте пак там, където са ви отказали. На 25-и е добре да се преговаря с потенциални клиенти и партньори от чужбина. Предлага се и работа по заместване. На 26-и туширайте в зародиш конфликтите. Навлизате в тежък период. На 27-28-и ще се развали това, на което му е дошло времето. Не се опитайте да връщате миналото назад. 1-и носи придобивки, а на 2-и идва чаканата подкрепа и финансиране. 3-и ви изкачва към върха.

Козирог 22 декември - 20 януари

Родените във втората декада днес може да направят полезни връзки и да получат подкрепата и защитите, които са им нужни. Рекламирайте се, излезте на пазара с това, което може да предложите. Направените връзки ще са полезни за бъдещето ви. Днес и утре може да разширите пълномощията си и да намерите нещо търсено отдавна. Изискването е да не се нарушава закона. 25-26-и носят нужната ви подкрепа в труден момент на избор. Може да заемете овакантени позиции в работата и в любовта. На 27-28-и не бързайте с коментарите и признанията, за да не ви стоварят допълнителни задължения. На 1-2-и спазвайте закона, може да имате и юридически затруднения. До 3-и на обед Луната от Рак ще сключва тежки аспекти с планетите от Овен и със Слънцето ви.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят е рисков предимно за родените около 1-10 февруари. Луна и Уран от Телец са в конфликт с рожденото ви Слънце. По възможност не пътувайте в този уикенд и не предприемайте рискови делови инициативи. Не взимайте и не давайте заеми. Нищо ново да не се започва. Ограничете контактите с хора, с които и друг път сте имали недоразумения и спорове. Каквото се развали трудно ще се оправи. 25-26-и са едни от рисковите ви и конфликтни дни за месеца. На 27-28-и се активизирате и лесно се справяте с проблемите. Битките на другите ще ви направят услуга, конкурентите ви взаимно се елиминират. На 1-и започнете премествания и ремонти. На 2-и може да получите изгодни предложения и да сключите нови договори. На 3-и побързайте, към обед вашата ниша се затваря.

Риби 20 февруари – 20 март

Денят носи неочаквани обрати в живота ви. Луната е в съвпад с Уран в знака на Телеца. Мислите ни са насочени към вероятните печалби и възможности за оцеляване в кризата. Ще усетите с някакво шесто чувство къде има възможност да се устроите по-добре. Бързо заемете нишата. Обадете се на приятели в чужбина. Не се знае откъде ще дойде поканата, но всичко трябва да се използва. На 25-и може да прередите някого на опашката за късмет. Ще бъдете предпочетени и в неделя за делова и интелектуална компания. На 27-28-и затегнете коланите, попадате в несвойствена обстановка. Контролирайте емоциите и не бързайте с избора. На 1-и съдбата отваря нова страница в живота ви и възможност, която ще носи ползи. На 2-3-и може да завоювате нова и престижна позиция.

ЧРД, 25-и

В година 7-ца сте в отлив на сили и енергия. Време е да се преосмислят и подредят връзките и разходите, да се търсят нови места и терени за развитие и нови хора, с които да се върви напред. От 2 март Меркурий ще навлезе в Риби и ще даде възможност за уреждане на нов или паралелен бизнес. В началото на май сте на старта на нови проекти. Това е месец и на любов, Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рака.

Родените днес са хора с нестандартно поведение и реакции в живота и връзките. Ще искат от всичко да опитат. Няма да са бедни. Имат дарба, която ще ги позлати. Открийте талантите им и ги стимулирайте. В живота им винаги ще има някаква тайна. Един ден и работата им ще бъде свързана с тайните на другите. Неблагоприятно за раждане два часа преди изгрева.