0

В сяка връзка се основава на любов, общи цели, сходства в характерите, взаимни компромиси. Според астролозите обаче задължително и тук влияние оказва подредбата на звездите. Затова изниква въпросът за кои знаци дамите трябва да имат едно наум, когато започват връзка. Така Ракът се смята за зодия с най-сложен характер, когато става реч за мъже. Трябва да се направи обаче разлика между сложен и труден. А ето класация на астролози, които твърдят, че са били непредубедени.

1. Рак

Раците не обичат: 1. Да носят отговорност. 2. Да носят отговорност. 3. Да носят отговорност. Идеални кандидати за жени, които обичат да решават всичко сами и „да водят на каишка“ партньора си. На мъжете Рак това им харесва. И не, нямат проблем да бъдат фон в отношенията. Единственото нещо, с което неговата партньорка трябва да се съобразява, е ревността му. Във всеки един момент може да поиска отчет на партньорката си – къде, с кого и кога.

2. Водолей

Водолеите са безгрижни, но с лекота могат да създадат непоносима атмосфера. Представители на този знак са истинските мечтатели, но също така и доста претенциозни. Умеят да разиграват такива сцени, на които и Уди Алън би завидял. Но ако успеете да ги укротите , те са мъже мечта за връзка.

3. Козирог

Козирогът е много горд знак, чието самочувствие лети в небесата. Козирозите са с много високи изисквания за човека до тях, но някак забравят тези изисквания да са реципрочни и към себе си. Мъжете от тази зодия се стараят в една връзка да създадат максимален комфорт, но само за себе си. Но пък лесно можете да ги пречупите. Ако му окажете съпротива, ще последва буря, а ако сте непреклонни, ще се обиди и ще негодува. Но това е начинът да го накарате да не мисли само за себе си.

4. Дева

Девите са изтъкани от противоречия. Толерантни са към слабостите на другите хора, но в същото време могат да се обидят като дете. А как се съчетават способността за самокритика и комплексите – само те си знаят. Спасява ги тяхната способност да гледат разумно на заобикалящия ги свят. Друго проблемно място на Девите е патологичната им ревност и неспособност да се доверяват.

5. Овен

С тях трудно можете да се отпуснете. Овните постоянно оценяват своите партньори, сякаш се чудят дали са достойни за тях. И техните констатации често остават скрити зад маската на любезността. Но когато се натрупа критична маса забележки, нямат свян и директно ще ви кажат – съжалявам, довиждане. Но от друга страна ще чакат вашето извинение и връзката може да заработи отново. Но трябва да сте наясно, че ще има повтарящи се пристъпи на раздразнителност.ю

С кого е най-трудно да се обвържеш

Обвързването е сериозен проблем за някои хора. Толкова голям, че може да прерасне и в проблем с привързаността, казват астропсихолози. Така онова, което е изглеждало като лесна и успешна връзка, може да се превърне в задушаващ, обвързващ договор. Това не е непременно страх, а колебание, което може да продължава да расте. За някои хора привързаността може да изглежда страшна, защото са имали горчив опит в миналото. На други обаче цялостната идея за обвързване не им харесва, намират я скучна или глупава. А трети вероятно просто не се чувстват готови за подобна стъпка. Ако се обърнем към хороскопа, той може да подскаже кои зодии имат проблем с привързаността и обвързването. Ето и зодиите, които най-често ги избягват, поне според някои астролози. Трябва да се отбележи обаче, че обвързването много зависи от съвместимостта и на знаците. Но ето една подредба, направена от жени астролози.

1. Овен

Родените под знака на Овен винаги търсят нещо ново, бързо и забавно. Те не обичат еднообразието и липсата на динамика. С подобно мислене и отношение за тях е лесно да преодолеят привързаността. Чувстват, че ако се привържат, ще се отегчат. Представителите на тази зодия трябва да имат предвид, че привързаността невинаги означава монотонност. Животът може да бъде интересен и без да се променя непрекъснато.

2. Близнаци

Близнаците изглеждат нерешителни. Те винаги мислят за нещо ново и вълнуващо, а непрестанното мислене може да бъде претоварващо. Начинът, по който най-често се измъкват от тази ситуация, е като пренебрегнат нуждата от вземането на решения. Привързаността и обвързването за тях са крайно решение, нещо като последен договор. Те не бива да забравят обаче, че решенията могат да бъдат променени и те имат пълен контрол над живота си.

3. Дева

Девите премислят всяка възможна опция и сценарий. Те искат да се уверят, че разполагат с необходимите инструменти и умения, за да са готови да се справят с всичко. Проблемът е, че когато анализират прекалено, те разубеждават самите себе си от това да се привържат към някого. Независимостта също не помага на обвързването и привързаността. Девите трябва да знаят, че животът е неочакван и разхвърлян. Няма начин да са подготвени за всяка възможна развръзка.