0

Овен 21 март – 20 април

Днес всеки старт ще е успешен, стига целта, която преследвате, да е само една. В противен случай ще се разфокусирате и ще пропуснете момента, както за едното, така и за другото. Щадете очите, не стойте дълго пред компютъра. За следващите два дни не планирайте оперативни намеси в областта на главата. Ден за гладуване. Ще получите духовно прозрение за бъдещето. На 8-и преследвайте само една цел и до вечерта ще я постигнете. На 9-10-и Луната е в Овен. Планирайте пътувания, вървите към важни връзки и получавате предложения. На 11-и приключвайте, но не бързайте отново да се обвързвате. 12-и идва с награди, пари и пълномощия. Действайте активно. На 13-и печелите и постигате целта си, а на 15-и ще има конфликти, където се съберат много хора.

Телец 21 април – 20 май

Денят е зареден с вдъхновение, ще потръгнат работа и връзка, за които се изисква творчество и интуитивен подход. Хората на изкуството са в силна позиция, а и другите намират начин да създадат уют у дома и на работното място. Реализирайте всяка своя идея. Може да спечелите последователи или някой да ви направи голяма поръчка. Важното е да си гоните целта докрай и да не се отказвате. На 8-и се развихря личната ви артистичност, печелите не едно сърце. На 9-и се активизирайте максимално, уредете пътувания и срещи и вземете всичко, което ви предлага животът. 10-и е ден за проучване, всяка информация е ценна. На 11-и сте безкомпромисни и си взимате своето. 12-и идва с коренен обрат във връзките. 13-и е ден на фатално привличане. На 14-и правите промени и корекции.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада са в конфликтна и рискова позиция. Движат ви фиксидеи и фобии, които замъгляват реалността и ви водят към взимане на неадекватни решения. Внимавайте с алкохола и стимулантите, не правете крачка напред, без да сте проучили добре ситуацията. Ще сбъркате, ако промените уговорките и взетите вчера решения. Всяка промяна в плана ще носи загуби и болка. На 8-и изпускате питомното в стремежа си да хванете дивото. Създавате си негативни емоции. На 9-и обстановката коренно се променя, всичко се урежда и постига с лекота. 10-и е ден за учене и консултации. На 11-и печалбите са за хората с власт и амбиции. На 12-и старото си отива, гледайте напред. 13-и ви носи заслужена награда. На 14-и пътувайте и уредете срещи без посредници.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят ви носи сила и възможност да се преодолее всяко препятствие и да се излезе от кризата. Ако вече сте тръгнали в една посока, не се отказвайте независимо от изкушенията по пътя. Родените в третата декада са в стимулираща и печеливша позиция и може да получат нещо, за което отдавна си мечтаят. Ще реализирате поне една своя идея и ще привлечете полезни хора. На 8-и късметът е с вас, не се отказвайте. На 9-и направете разбор на връзките, останете с доказаните във времето партньори. На 10-и нищо не предприемайте, без да сте получили информация по въпроса поне от два източника. 11-и слага край на една илюзия. На 12-и прегърнете промяната, не чакайте друг да взима решенията вместо вас. На 13-и сте на финала, а на 14-и действате разсеяно.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес взимате успешно поредния изпит на съдбата. Ако гоните две цели, ще останете с празни ръце, но ако се концентрирате над най-важното и същественото, до вечерта ще го постигнете, ще имате и неочаквана придобивка и ще се радвате на взаимност и разбиране. Ден на орела, който вече е набелязал заека и го настига. Не се отказвайте от амбициите си, особено в чувствата и любовта. На 8-и вече е в ръцете ви нещо, което от доста време ви се е изплъзвало. На 9-и действайте активно, създайте нови връзки, оженете се, пътувайте и водете преговори. Съдбата ви е приготвила подарък, който ще си дойде и с отговорностите. 10-и е ден на тайното знание, бъдете в час. 11-12-и са рискови, губите пари. На 13-и сте на финала, а на 14-и го давайте солово.

Дева 23 август – 22 септември

Луна и Нептун ви гледат в опозиция от знака на Рибите. Контролирайте емоциите, спазвайте уговорките и се движете по предварително уточнения план и програма. Вечерта ще бъдете изкушени в чувствата, алкохолът и стимулантите още повече ще ви объркат. Родените в третата декада да не позволяват чужда намеса в избора си, дори и да е направена с добри намерения. На 8-и сте във властта на една илюзия и изпускате вашия влак. 9-и е ден на пробив в благоприятна за бъдещето ви посока. На 10-и срещате учителите си и може сами да влезете в подобна роля. 11-и ще ви донесе предимства и печалби от конфликтите на други двама. Вие сте третият, който обира лаврите. На 12-и сключете нови договори, чакайте награди. На 13-14-и правите грешен ход и губите позиции.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес артистичната ви природа ще ви помогне да постигнете замислите си. С успех ще влезете във всякакви роли и ще спечелите някого на своя страна. Лесно ще стигнете до финала на важните за бъдещето ви преговори и делови ангажименти. Преследвайте най-важната за момента цел и не се занимавайте с нищо странично, преди да я постигнете и да решите основния си проблем. На 8-и може да постигнете много, но на 9-и родените в първата декада ще имат неприятности поради сблъсъци на амбиции и позиции с деца и внуци. На 10-и преговаряме старите уроци, преди да усвоим новите. 11-и е рисков, но вие правите пробив. 12-и е ден за реформи и старт на нови програми. На 13-и постигате желаното. На 14-и не си губете времето в излишни спорове и разправии.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на откровение за правилния избор и за вярната посока, която може да ви предостави най-добрите възможни варианти и решения. Ако още се лутате по кой път да тръгнете, тази вечер, преди да заспите, се концентрирайте върху проблемите си и си поръчайте сън, в който до видите правилното решение и избор. Днес хората на изкуството срещат своята муза и може да създадат личен шедьовър. На 8-и Луната ви гледа подкрепящо от Риби, интуицията ще ви предпазва от грешки. 9-и идва с възможност за пътувания и печалби от разменна и предприемаческа дейност. На 10-и разкривате чуждите карти и правите силен ход. От 11-и Меркурий ще ви гледа в рисков аспект от Лъва. Конкуренцията готви атака. Каквото загубите на 11-12-и, трудно ще си върнете. 13-14-и носят печалби.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес родените в третата декада са в тежка и конфликтна позиция. Дозирайте нещата, не искайте много, насочете усилията си само към най-важната за момента цел. Не си определяйте повече от една среща, за да не се притеснявате и закъснявате. Така и двете страни ще останат неудовлетворени от срещата с вас. Отделете достатъчно време за това, което ви е приоритет и не може повече да се отлага. На 8-и в желанието да свършите и уредите всичко пропускате най-важното. На 9-10-и сте в стихията си и ще се похвалите с победа, придобивка и приятни изживявания. На 11-и не влизайте в комбина, само един ще спечели и това може да сте вие. Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от Лъва. На 12-и започнете с реформите. 13-и ви води към важна за бъдещето ви цел, а на 14-и губите, ако сте в екип.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на откровение за правилната посока и важната за момента цел. Не се отклонявайте от поетия ангажимент, към обед ще се появи опасно изкушение и неочакван изкусител, на когото трябва да откажете и да си довършите работата, преди да му обърнете внимание. Ако позволите на околните да ви въздействат, в следващите два дни ще се печете на бавен огън и недоволните ще са много. На 8-и с лекота прескачате бариери и си постигате целта. 9-и е денят на честната политика, една лъжа ще провали всичко. На 10-и получавате нужните разрешителни и данни. На 11-и приключвате успешно с важен ангажимент, но плащането може да закъснее. На 12-и подреждате нещата, както ви харесва, а на 13-и гоните упорито целта и я постигате. На 14-и колективната работа зацикля.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на откровение за вярната посока. Ако още имате някакво съмнение накъде да тръгнете, с кого да бъдете и към каква работа да се ориентирате, тази вечер си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си в желаната посока. Не се разсейвайте с грижите и проблемите на другите. Днес е важно да се концентрирате върху най-важната си цел и до вечерта да я постигнете. Съдбата ще помогне. 8-и е вдъхновен и артистичен ден, може да създадете своя шедьовър, а някой прави и бебето шедьовър. За 9-и планирайте делови и приятелски срещи. Ще се радвате на успех и привличане, може да срещнете важните за бъдещето ви хора и да останете с тях. На 11-12-и при вас става напечено, действат ви тежки звездни аспекти, не рискувайте. На 13-и намирате ново място, а на 14-и нова цел.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес Луната е в съвпад с Нептун в знака на Рибите. Ще постигнете важна за вас цел, ще получите прозрение и ще намерите решението, което търсите отдавна. Концентрирайте се върху работата си и над творбата, която създавате. Не се разсейвайте с проблемите на другите, за да не изпуснете нишката на вдъхновението. До вечерта може да постигнете непостижимото в предните дни. На 8-и всичко може да постигнете и уредите. Идват ви блестящи творчески идеи. 9-и е ден за покупко-продажби, за делови и семейни срещи и за старт на нова програма. На 10-и получавате наготово информации, за които другите плащат скъпо. На 11-и колкото спечелите, двойно ще загубите. Не всичко обаче е пари. 12-и е ден за промяна. На 13-14-и ви действат тежки аспекти, бъдете внимателни.

ЧРД

В лична година 4-ка си носите кръста на отговорностите. Не го прехвърляйте на някой друг, за да не се затормозите повече и после да се наложи да оправяте създадените от него каши. Чакат ви печалби и постижения, но нищо няма да ви се даде даром. Положете усилия и ще бъдете възнаградени. 2024 ще ви донесе промени и пътувания, смяна на адреса или нова работа и работна програма. В момента е важно да се погрижите за базата и да натрупате капитал.

Родените днес имат дарба в изкуството, може да изберат пеенето или някой струнен музикален инструмент. Ще рисуват добре и ще възобновяват стари техники в областта на интересите си. С часове може да се занимават с нещо, което им е интересно и няма да търсят приятели. Родените сутринта ще имат силно покровителство от шефовете си, а родените на обед ще успеят в чужбина, но след 40-годишната си възраст.