0

Н а 21 януари настъпи годината на Черния воден заек. Неговото влияние за всеки е индивидуално, но все пак има и някои общи тенденции в зависимост от това в годината на кой източен знак е роден човекът и каква е неговата стихия. Така например влиянието на водната стихия на Черния заек ще смекчи прекалената импулсивност на всички, родени под елемент огън, ще оглади ръбовете на тези, които са родени под елемента метал, ще подпомогне развитието на родените под елементите земя, дърво и вода. Освен това заекът носи потомство, домашар е и спестовник. Той не толерира излишния риск, арогантното поведение и показността. В следващите редове ви предлагаме годишния хороскоп за 12-те знака от Източния зодиак.

Възходи и падения за Плъха

Плъхът е интелигентен, наблюдателен, любознателен, находчив и гъвкав. Той е добър дипломат. Успява лесно и бързо да се ориентира във всякакви ситуации, да съзира трудностите и капаните и да ги заобикаля. И дори да попадне в капан, той пак успява да се измъкне. Но през настъпващата година на Заека капаните няма да са малко, за това ще се наблюдават възходи и падения при плъховете. За това представителите на този астро-знак трябва постоянно да са нащрек. Ще е добре да внимават с документи, договори и инвестиции. Ще имате успех в работата си, ако се съсредоточите в непосредствените си задачи, овладеете твърде високите си очаквания и амбиции и навика си да манипулирате околните.

По отношение на личния живот ще е добре романтичният Плъх да овладява импулсите си към неангажиращи флиртове, и да се фокусира към онези, които са важни за него. В здравословен план страдащите от хронични болежки да си обръщат повече внимание. Укрепвайте физическата си форма с правилно хранене, спорт и разходки.

Бикът получава рамо от Съдбата

Бикът е издръжлив и упорит, работлив и справедлив, прилежен и методичен при постигане на целите. Бързо съзира възможностите да печели пари и да гради кариера. Но Бикът е консервативен, властен и контролиращ и не умеещ да губи. Но въпреки тези си недостатъци, Бикът успява да поддържа чудесни отношения с хората, на които държи, а в това число влиза и Заека. Поради това годината ще е доста добра за Бика. Мнозина под неговия знак ще отбележат ръст в кариерата си. Все пак имайте предвид, че ще имате и доста разходи, така че правете си по-добро планиране. Ако решите да смените работата си, направете сметка за колко месеца напред имате пари.

В годината на Заека семейният Бик ще се радва на споделено щастие, единомислие и единодушие и, ако се стреми да създаде потомство, ще има нови поводи за радост. Тези, които все още търсят подходящата партия ще имат късмет в любовта.

В здравословен план обръщайте внимание дори на дребните неразположения. Също така не предприемайте рискове при пътувания и шофиране и изключвайте уредите, когато излизате от вкъщи.

Тигърът с ръст на доходите

Тигърът е пламенен, смел и решителен, обича предизвикателствата, рисковете и приключенията. А в годината на Заека това не се толерира. Спестовният Заек не одобрява и харченето с широка ръка, на което е свикнал Тигърът.

Като цяло през 2023 г. Тигърът има хубав хороскоп, но все пак ще му се наложи да работи върху своите недостатъци и да извлича поуки от неуспехите си. И ако не се хвали много и се държи по-дипломатично, ще може да си осигури една малко скучна, но все пак плодотворна година с ръст на доходите.

За да се радва на споделено щастие, ще е добре Тигърът да се постарае да освежи романтичните и семейни отношения. За свободните Тигри годината е особено добра за намиране на подходящ партньор, а защо не и любовта на живота. В сферата на здравето учениците да приемат по-питателна храна заради хроничната преумора. По-зрелите представители на знака да не се разсейват, когато шофират или пресичат улици.

Заекът сменя работата

Според китайската астрология Заекът живее на Луната, която винаги е с променливо лице. В годината на собствения си знак той би трябвало да се чувства перфектно, но това не е точно така. На него ще му се наложи да се справя с промени и обрати, които не е планирал. Но ако приеме философски това, годината ще е по-скоро добра. В работата си , често ще го саботират. Мнозина ще поискат да я напуснат, но първо да си намерят нова. За щастие благодетели ще ви помагат, когато трябва.

За романтичния, кротък, предан и плодовит Заек, който много държи на добрите отношения в семейството, с роднините и приятелите, 2023 г. ще е доста добра, включително и за сватби и потомство. В здравословен план релаксирайте повече, защото ахилесовата ви пета ще е тревожността, депресията и сърдечно-съдовата система.

Драконът да заложи на кариерата

Драконът е обаятелен, предприемчив, притежава много силна воля и добре изявени лидерски качества. Умее да печели пари, дори и от съвсем безперспективни на пръв поглед проекти. Ако се постарае да е по-скромен и по-трудолюбив Драконът ще бъде подкрепян от Заека. Ще има късмет в службата, а в бизнеса ще се радва на добри партньори.

По отношение на романтиката и личния живот обаче нещата ще бъдат по-трудни. Семейните Дракони вкъщи ще трябва да стъпват на пръсти, а за несемейните ще е добре да оставят флиртовете на по-задни позиции и да се съсредоточат в работата и кариерата си.

В сферата на здравето почивайте си повече, а заради риск от инциденти избягвайте остри предмети. Децата от знака да стоят по-далече от вода.

Змията да спазва правилата

Годината на Заека може да бъде лека и спокойна за Змията, ако тя се постарае да не създава излишно напрежение около себе си и овладява твърде високите си очаквания и изисквания. В работата си ще има добра преценка и ще върши задачите си бързо. А ако действа по-дипломатично и без много шум, тя ще има възможност за добри приходи и кариерен растеж. Предупреждението на Звездите е да не прекрачва закона и правилата.

В интимен план за необвързаната Змия годината е много подходяща за създаване на стабилна романтична връзка с подходящ партньор.

В здравословен аспект стресът от по-бързия работен ритъм и лошото хранене ще снижи имунитета ви. Така че обърнете внимание там.

Конят да си пази тайните

Всички Коне са предприемчиви, хазартни и амбициозни, инициативни и социални, практични и прагматични. Когато решат да се доказват в работата и да печелят пари, те не оставят нищо да им се изплъзне от ръцете. Но тяхното по-напористо поведение и бунтарски нрав влиза в дисонанс с енергиите на Заека. За това ще е добре Конят да се постарае да бърза бавно и да се оглежда, защото има опасност да допусне някаква сериозна грешка. В работата си – да не рискува и да се пази от интриги, да не разкрива тайни и пароли. Изключения правят хората на изкуството, които ще пожънат успехи.

Сякаш за компенсация Конят ще има безоблачен личен живот. В общ здравословен план не се очертава нещо сериозно, ако се правят редовни физически упражнения.

Успешна година за Козата

Козата (Овца) е най-артистичният и най-творчески знак от Китайския зодиак. Тя притежава изтънчено чувство за красота и хармония. Влага творчество във всяко нещо, с което се захване и умее да печели пари. Въпреки, че изглежда небрежна и не особено амбициозна, тя е перфекционист. Също като Заека, обича спокойствието и уюта и ненавижда споровете, разногласията и неприятностите. Но за разлика от Заека, Козата не е особено спестовна, предвидлива и практична, тя не понася ограничения и строги графици. Всичко това може да й донесе неприятности през тази година. Все пак в сферата на кариерата и бизнеса ще има изненадващи успехи, защото 2023 г. е вашата 40-та в големия 60-годишен времеви цикъл. Въпреки големият си прогрес избягвайте големите залози в хазарта и по-рисковите инвестиции.

Любовта е много важна за Козата и, ако тя са постарае да овладява емоциите си, ще се радва на отзивчивост, единомислие и единодушие с хората, на които държи.

В общ здравословен план гонете психическото напрежение с йога или джогинг.

Емоции спъват Маймуната

Маймуната е много интелигентна, изобретателна, колоритна и забавна, но и много честолюбива. Тя притежава многобройни дарби и таланти, но може да си създаде проблеми в годината на кроткия, спестовен и методичен Заек. В сферата на работата се очертават доста препятствия, така че ще трябва да проявите повече труд и упоритост. А ако нещо не разбирате, питайте! И не показвайте емоциите си на работното място, в противен случай вашата импулсивност ще ви донесе много проблеми.

В сферата на любовта през 2023 г. семейните ще се радват на хармония. А онези, които търсят връзка, ще е добре да престанат с номерата и да намерят верен израз на това, което чувстват.

В здравословен план не се претоварвайте с допълнителни ангажименти. Излизайте с приятели и споделяйте повече. Това ще ви спаси от надвисналите депресивни състояния и униние.

Петелът да не търси бързи печалби

Петелът е амбициозен и артистичен. Умее да се ориентира във всяка ситуация, да преценява всеки факт. Планира добре, а при проблеми успява да намери най-правилното решение чрез творчески подход. В годината на Заека обаче Петелът ще трябва да се трудни повече от 2022 г. И да е настроен с позитивна нагласа, че след пороя идва дъга.

Във финансов план Петелът умее да печели пари, но обича и да ги харчи. Склонен е да поема рискове, често е нетактичен. А Заекът никак не обича подобно поведение. За да си осигури една прилична и приемлива година, ще е добре Петелът да е по-спестовен, по-тих и толерантен, да не търси лесни пътища за бърза печалба. И да учи в свободното си време, за да повишава своите квалификация и ефективност.

В интимен план не пренасяйте проблемите си от работата вкъщи. В здравословно отношение има две тенденции-изтощение и спад в имунитета от стрес и недостатъчно питателна храна, и възможни oбостряния на хронични болeжки.

Потомство ще зарадва Кучето

Кучето е пословично със своята коректност, почтеност, вярност и лоялност, със своето чувство за справедливост. Отговорно, прилежно и трудолюбиво, то има дарбата да работи с пари. Годината ще бъде стабилна за него, но не е много добра за стартиране на бизнес. Въпреки че то може да срещне предизвикателства и неочаквани обрати по отношение на кариерата си, в крайна сметка всичко ще излезе на добър край стига да внимава в междуличностните отношения.

Кучето ще се радва и на стабилен личен живот – семейните от астро-знака ще имат хармония, а необвързаните ще имат шанс да срещнат своята половинка. Като цяло онези, които искат да имат деца ще имат повод за щастие.

В здравословен план ще бъдете податливи на вирусни и други заболявания. Заложете на физическите упражнения и закалителни процедури. Гонете лошото настроение с приятна компания.

Глиганът завърта страстна любов

Глиганът (Свиня) е смятан за най-облагодетелствания знак от Китайския зодиак. Когато полага дори и минимални усилия, той ще успява да постигне повече и да стигне по-далеч от другите. Въпреки, че изглежда ленив, Глиганът е доста предприемчив и изобретателен. Той умее да печели пари и да прави разумни и изгодни капиталовложения. Има дарбата и да работи усърдно, и да се забавлява, обича да се чувства нужен и полезен.

Годината на Заека ще бъде успешна и плодотворна за него. Той ще има възможност за напредък в кариерата, за разширяване на дейността си в бизнеса и за добри приходи, стига да действа по-уверено.

Семейният Глиган ще се радва на единомислие и единодушие и, ако иска да създаде потомство, периодът сега е много подходящ за това. А тези, които все още търсят подходящата партия, ще имат шанса за една много вълнуваща и страстна връзка.

В здравословен план мнозина ще трябва да спазват диета заради кръвното, а други да ходят на минерелни бани заради ставни болежки.

Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com , tvoetotaro.com , телефон: 0896 530 106.