0

“Не съществува вариант, в който сте неподходящо облечени, с малка черна рокля.” Думите на великия моден диктатор Карл Лагерфелд не се рамкират от време, среда или тенденция, те винаги са истинни. Неслучайно през последните седмици едни от най-изявените красавици, които българският шоубизнес познава, залагат на минидължина, тъмен нюанс и елегантни декорации, достойни за червения килим.

Клише

През 2023 година дизайнерите ще счупят клишето, че съчетанието на дантела, тюл и мъниста несъмнено води до шик визия. Напротив, елегантната комбинация ще бъде водеща особено сред официалните тоалети – за сватбено тържество, рожден ден, абитуриентски бал или друг личен празник, изискващ допълнителен блясък. Фината дантела, преплетена с малки мъниста или камъни, наподобяващи скъпоценни такива, е основа в горната част на тоалета. Обикновено от талията надолу се зашиват тюл или пера, които придават повече обем, казано по друг начин – така желаните от дамите бразилски форми. Дължината е до бедрото, понякога цяла педя над коляното. Това обаче не бива да ви притеснява, ако се чувствате и изглеждате добре.

Провокация

Ако поводът е парти или вид коктейл, бъдете секси! Не се колебайте и се разходете на висок ток, с къса дължина и дълбоко деколте. Премерената провокация е израз на стил. Изберете тънки презрамки, леко закачливи и загатващи. Не носете сутиен, използвайте лепенки. Ако не сте от природно надарените красавици, си припомнете, че модата за главозамайващите силиконови гръдни обиколки отмина и определено няма да провокирате лошо впечатление, ако подчертаете естествените си форми.

Разбира се, ако това е твърде секси подход, то вашият ход е рокля с гол гръб. Тази неостаряваща класика, подобно на черния цвят, гарантира успех. Тук предната част е прикрита за сметка на задната. Положителната страна е, че линиите ще създадат усещане за жена с усет и самочувствие, лошата – че трудно ще се справите с всички комплименти от страна на силния пол.

Начин да разнообразите и най-семплата рокля е зашиването на ресни по дължината й. Допълнителният блясък е всичко, от което се нуждае тоалетът, за да отиде директно на подиума по време на седмицата на модата например. Един от триковете на дамите са брошките. Повярвайте, ето това украшение ще отбележи своето ударно завръщане съвсем скоро, затова не се колебайте нито миг и купете онова, което или хваща окото ви, или носи специална символика.

За финал, вие сте жени, изглеждайте от глава до пети като такива – съвършени!ю

Разходете се на висок ток

Няма нищо по-добро от комбинацията на малка черна рокля с тънък висок ток. Не става въпрос до самото издължаване на глезена или опита за нежно и ефирно излъчване, дръзко или диво, определящо се от модела. Изборът на този тип обувка променя цялостната визия и определено създава една идея по-добро мнение за стила ви. Единствената спирачка за голяма част от дамите е евентуалното неудобство. За да избегнете дискомфорта, правете малки почивки, също така винаги купувайте точния си номер. Използвайте подложки и редовно хидратирайте краката си. Или преди да се качите на високия ток – охладете обувката, това безспорно е най-добрият трик.