0

П рез топлите месеци залагаме на различни материи и цветове, но има определени, които са хит всяка година. Белият цвят е задължителен елемент в гардероба на дамите и господата със стил. Усещането за елегантност, доминирано от тенденциите, които са били популярни през 90-те, се завръща с пълна сила – на плажа, в офиса и вкъщи.

Нюанс

Сред популярните модели за нежния пол ще са тоалетите с прави линии, екстравагантни декорации ще включват банските костюми, а удобство, но в същото време красива визия, ще осигуряват всекидневните дрехи – по-широки блузи, панталони и рокли. Мъжете ще се ръководят от спортно-елегантната мода. Белите ризи, неостаряващата класика за млади и възрастни, ще се комбинират с деним. В допълнение кажете „здравей“ на мокасините, леко бижу и фин аксесоар – портмоне, чанта или жилетка.

Светлите тоалети ще бъдат подходящи за парти, коктейл или официално събитие. Един от безспорните им плюсове е, че създават усещането за „присъствие“, не може да останете незабележими, ако сте заложили на снежнобяло, слонова кост, пудра или сиво. Ако притежавате по-тъмен тен – то изобщо не се колебайте що се отнася до избора на цвят. На мода тази година е и оранжевият цвят, както и роклите с по-големи деколтета.

Лен

V образни, съчетани с ръкав, успешно подчертават добрите линии. Дължината е в зависимост от предпочитанията. И все пак къси за парти, над коляното за коктейли, мероприятия, дълги или до глезена за официални, изискващи строг дрескод събития. Широките ръкави също са хит. Що се отнася до мачовците – те ще захвърлят вратовръзките и ще се приготвят за топлите месеци, разкопчавайки ризите. Нашият съвет е да се спрете на лен. За по-неглижираната визия тениските и потниците също ще са в бяло. Спортни панталони и дънки от по-тънка материя са долната част, с която ризите ще се комбинират. Дължината им остава дълга, като някои от моделите са скъсени до над глезена. Отличният завършек е часовник. Може да заложите още на портмоне, чанта през рамото или кръста, колан или жилетка. Детайлите са важни – затова отделете нужното време и внимание при избора им.

Френски маникюр през лятото

Не правете компромис с маникюра и педикюра през лятото. Френската бяла линия е абсолютен фаворит. Предпочитана е целогодишно, но е особено привлекателна през слънчевите месеци за дамите, които не симпатизират на ярките нюанси. Този тип е практичен и елегантен, съчетава се страхотно с всяка визия. Може да бъде с отсечена линия или преливащ. Декорациите, ако държите да има, трябва да бъдат семпли – на не повече от два пръста.