0

Е стествената красота на жените все по-рядко се наблюдава сред родните звезди. Но не само сред представителките на женския пол, но и сред мъжете.

Почти всяка известна дама има корекция – я по тялото, я по лицето си. Това вече може да се каже и за мъжете. Освен че се подлагат на ринопластика и липосукция, мачовците често си имплантират плочки на корема, надуват си джуките и дори си уголемяват пенисите.

Както „Телеграф“ писа през юни, Краля на фолка Азис отново легна на операционната маса, за да увеличи пениса си. Според източници на „Телеграф“ този път, за да постигне желания резултат, д-р Николай Георгиев е използвал над 20 кубически милилитра от специално предназначен за целта филър. В профила си в Инстаграм певецът не пропусна да благодари на своя лекар. „Благодаря ви, д-р Георгиев - написа Ромския славей и продължи: - Променяш животи и съдби. Благодаря за щастието да си мой доктор“. Според запознати размерът на мъжкото достойнство вече бил придобил застрашаващи размери. Азис показа подобренията си на снимка, която си публикува от Брюксел, където се наслади на всички удоволствия, които му предлага страната. Той посети популярен бар за хомосексуалисти. А ден по-късно пусна снимка от магазин за еротично мъжко бельо. Именно от този фотос стана ясно, че интервенцията, на която се е подложила звездата, е в областта на слабините. Намесата е променила пениса на Азис не само на дължина, но и на дебелина, както си личи и на снимката. Припомняме, че след последната корекция членът на Азис порасна до завидните 21 сантиметра. Тази дължина и обемът тогава очевидно не са били достатъчно задоволителни за певеца. Тогава той се закани, че след време ще надуе пакета до 24 см.

В Русия се е подложил на процедура за увеличаване на устните футболистът Благой Георгиев. Според столичната клюка това се е случило през 2015 г., когато футболистът бе все още щастливо обвързан с танцьорката Есмер. Джизъса, който от няколко месеца е младоженец, е броил 2000 лева, пише bLIFE. Разкритието направи негов приятел и така втрещи не само феновете, а и целия роден бизнес. В социалните мрежи дори се изгавриха, че Благо е използвал за модел устните на жена си Есмер. През 2018 г. се заговори, че Джизъса отново е изпълвал устата си с хиалурон. Тогава той смени и зъбите си, които са бели и наредени като броеница.

Стефан Илчев си сложи плочки на корема с операция в началото на годината. Любимецът на България, който спечели първото място в риалити формата „Като две капки вода“ през 2019-а, реши да извае тялото си с пластична интервенция. Екип на „Телеграф“ се свърза тогава с изпълнителя, който сподели: „Скоро ще излезе и цяло видео с това какъв съм бил преди интервенцията и как изглеждам сега. Нямам никакви притеснения от това какъв съм бил преди. Много благодаря на д-р Евгени Шарков за всичко. Не съм от хората, които не са тренирали, напротив, тренирал съм и водя изключително здравословен начин на живот, както и внимавам какво хапвам. Никога обаче не успях да постигна точно формата, която желаех, затова се реших на тази операция“. В последно време това е една от най-желаните операции, с която се постигат завидни резултати за кратко време. Стефан не крие, че все още не може да повярва, че най-накрая се е сдобил с мечтаното тяло, и допълва: „Акълът още не ми го побира, но като се погледна в огледалото и съм сигурен, че съм аз (смее се). Най-важното е човек да се чувства добре в собствената си кожа и да е щастлив“.

През април тази година се заговори, че фолкпевецът Константин е поредният, който се е доверил на пластичната хирургия. Близки до изпълнителя издадоха, че си е правил липосукция, въпреки че досега Коцето не е коментирал дали е истина или не. Факт е, че си пусна кадри от болничното легло. На краткото стори, споделено от певеца в Инстаграм, се виждат и контейнерите, в които се събира разградената при липосукцията мазнина и дренажната течност след процедурата. Фънки успокои почитателите му тогава, че аверът му е добре, но не издаде причината за хоспитализацията му. Версиите за посещението му в болницата варираха от прекаляване със забранени вещества, усложнения след ковид, разкрасяване, вливане на витамини за подмладяване, преливане на кръв и контузия, но така и не стана ясно всъщност какво е наложило Константин да постъпи в болница. Важното е, че сега се чувства добре и се радва на любовта на семейството си.

От няколко години из светските среди упорито се шушука, че фолкзвездата Галин си е уголемил устните. Фенове непрекъснато правят колажи на певеца – преди и след, и съпоставят старите с новите му снимки. С просто око се вижда, че има промяна в големината на устата, но Галин отрича да си е слагал силикон в нея. „Като погледне човек, се вижда – устата ми е по-голяма, нямал съм никаква уста преди, не ми харесваше. Такива скули, неща – нямам правени, това са пълни глупости”, заяви Галин в тв интервю наскоро.

Една от най-честите корекции на лицето обаче се оказа ринопластиката. Операцията на носа променя цялостния облик не само при мъжете, но и при жените. Пример за това е репортерът Даниел Петканов, който се подложи на процедурата миналата есен заедно с бившата си жена и майка на сина му Александра Богданска. Ринопластиката им се превърна в хит в мрежата, след като двамата се появиха с шарени лепенки и си качиха снимките с тях ."Благодаря на Господ,че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия малък Габриел, който ни чака вкъщи!", сподели тогава Алекс. Двамата с Дани дори заснеха целия процес – от избора на лекар до самата операция и излизането от упойка. Инфлуенсърите вече виждат крайния резултат от ринопластиката и видимо много се харесват. Петканов преди това си присади и коса, отново в Истанбул.