0

Н езависимо дали сте на плажа, в градския парк или на открито с приятели, шапките са идеалният аксесоар за топлото лято.

Тази година хитови са сламените с брошки и верижки.

Сатен

Тези допълнения придават завършен вид на шапката с различните си текстури и форми - перли, камъни, мъниста и бродерии, всички те могат да комбинират елегантността на класическата сламена шапка с изискания акцент на персоналността. Носете ги с гордост и със сигурност ще привлечете погледите на всички. За тези, които търсят нежност и женственост във визията си, шапките с цветни ленти от сатен са перфектният избор. Тези елегантни шапки се отличават с деликатни ленти от сатен в различни цветове и нюанси, които добавят изтънченост и финес към всяка визия.

По този начин може да бъдат комбинирани с по-елегантна и ефирна рокля, като например също да бъде сатенена, а лентата на аксесоара да бъде в същия цвят. Освен рокли може да облечем бански, който да бъде изработен от подобна материя. През последните години верижките са тихомълком на мода отчасти благодарение на влиянието на знаменитости като Бела Хадид и Хейли Бийбър. Особено хитови са плетените шапки, декорирани с дълги верижки, падащи до гърдите. Верижките могат да бъдат изработени от най-различни материали, като например перли, диамантчета, цветни камъни, метални връзки и т.н., също така различни материали могат да се съчетаят и верижките да бъдат повече от 1 или 2.

Най-подходящи са едноцветни и изчистени бански за този вид шапки, тъй като може да се случи обратен ефект и да бъдете прекалено натруфени за плажа.

Вежди

Дизайните за 2024 г. са по-смели, по-разнообразни и отразяващи по-широк спектър от стилове и индивидуалности и създадоха мода с верижки и с очилата. Те ви позволяват да носите слънчевите очила, които всички носят, и в същото време да останете верни на вашия стил. За друг свеж обрат в непреходния стил опитайте слънчеви очила по линията на веждите в различни форми и стилове. Уникалният дизайн, включващ ъгли или едри авиаторски очила, е на мода през 2024 г. Макар че сблъсъкът между спорта и модата не е характерен само за 2024 г., все повече спортисти са забелязвани на модните дефилета. Трент Александър-Арнолд от ФК Ливърпул присъства на Седмицата на модата в Милано с очила Prada именно с такава форма. Една тенденция, която никога не отшумява, са елегантните метални слънчеви очила. Тази година сме свидетели на възраждането на кръгли и овални метални рамки. Основното е да търсите тънки рамка през 2024 г. Обичаната ирландско-американска актриса Aйо Едебири от хитовия сериал „Мечката“ се появи с лежерен ансамбъл на 29-ите годишни награди "Изборът на критиците". Металните ѝ очила с лекота подчертават изцяло бялата визия.

Перли

Огромните обеци до раменете са задължителни за летния сезон 2024 г. Носете тези блестящи дълги обеци не само на вечерно парти, но и с бяла риза и къси панталонки или на плажа, но без шапка на главата. Както златните, така и сребърните са напълно актуални според аутфита ви. Когато не ви е до тези тежки аксесоари на ушите ви, винаги има и втори вариант, който определено не отстъпва и на 1-я. Така нашумелите обеци халки, за които дори не е нужно да имате дупки на ушите си. Особено подходящи са за дамите, които се притесняват да ги продупчат или имат страх от игли. Поставете я в средата на мидата на ухото или в най-горната й част. Интересни са и тези, които имат тънки верижки или перли по тях.