0

Б елият цвят е задължителен елемент в гардероба на дамите и господата със стил. Усещането за елегантност, доминирано от тенденциите, които са били популярни през 90-те, се завръща с пълна сила - на плажа, в офиса и вкъщи.

Сред популярните модели за нежния пол ще са тоалетите с прави линии, екстравагантни декорации ще включват банските костюми, а удобство, но в същото време красива визия ще осигуряват ежедневните дрехи - по-широки блузи, панталони и рокли. Мъжете ще се ръководят от спортно-елегантната мода. Белите ризи - неостаряващата класика за млади и възрастни, ще се комбинира с деним. В допълнение кажете „здравей“ на мокасините, леко бижу и фин аксесоар - портмоне, чанта или жилетка.

Лен

Светлите тоалети ще бъдат подходящи за парти, коктейл или официално събитие. Един от безспорните им плюсове е, че създават усещането за присъствие, не може да останете незабележими, ако сте заложили на снежнобяло, слонова кост, пудра или сиво. Ако притежавате по-тъмен тен, то изобщо не се колебайте що се отнася до избора на цвят. На мода са роклите с по-големи деколтета. V-образни, съчетани с ръкав, успешно подчертават добрите линии. Дължината е в зависимост от предпочитанията. И все пак - къси за парти, над коляното за коктейли, мероприятия, дълги до глезена за официални, изискващи строг дрескод събития. Широките ръкави също са хит. Що се отнася до мачовците - те ще захвърлят вратовръзките и ще се приготвят за топлите месеци, разкопчавайки ризите. Нашият съвет е да се спрете на лен. За по-неглижираната визия - тениските и потниците също ще са в бяло. Спортни панталони и дънки от по-тънка материя са долната част, с която ризите ще се комбинират. Дължината им остава дълга, като някои от моделите са скъсени до над глезена. Отличният завършек е часовник. Може да заложите още на портмоне, чанта през рамото или кръста, колан или жилетка. Детайлите са важни, затова отделете нужното време и внимание при избора им.

Комбинация

Ако тепърва ще купувате бански костюми - бяло, бяло и пак бяло. Дамските модели са изключително любопитни - с къдри, цветя, допълнителни плетки и още, те ще накарат всички туристи да ви завидят. Мъжките модели ще се фокусират върху цветови комбинации като бяло със синьо, зелено или червено. Екипи, включващи потници, тениски, клинове или панталони в светли цветове, ще са подходящи за домашния дрескод. У дома винаги чистотата е ключова, комфортът също.

Дантела краси женските извивки

Загарът през лятото трябва да бъде подчертан, а какъв по-добър начин от еротично бельо с бяла дантела? Едра, ситна, с миникамъчета или брокат - тя ще е водеща в изработката на дамските модели. Като допълнителни елементи ще срещнете още панделки, ресни и преплитащи се връзки. Изборът ви отново е безкраен - за сутиените - полу- или цяла чашка, тип „бандо“, без презрамки, бралет и още, за долната част - бикини, прашки и тип „бразил“.

Френски маникюр през лятото

Не правете компромис с маникюра и педикюра през лятото. Френската бяла линия е абсолютен фаворит. Предпочитана е целогодишно, но е особено привлекателна през слънчевите месеци за дамите, които не симпатизират на ярките нюанси. Този тип е практичен и елегантен, съчетава се страхотно с всяка визия. Може да бъде с отсечена линия или преливащ. Декорациите, ако държите да има, трябва да бъдат семпли - на не повече от два пръста.