0

М еждународният празник на влюбените наближава, а с него и въпросът как да съблазним половинката на този ден.

ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА: На парижани им ръждясаха инструментите!

А ето и една идея, която може да помогне. Подчертайте вродената си вече привлекателност с феромони, които се добавят в опияняващи парфюми, действащи като афродизиак, и ще имате една незабравима вечер, съветват експерти.

Аромат

Свети Валентин е перфектният празник да накарате половинката да се влюби още повече във вас и да събутите страстта, гласи съветът за дамите.

Изберете скъп парфюм с любими за вас аромати, но препоръчително е присъствието на ванилията или опушените нотки. Колкото и добре да изглеждаме, за да привлечем партньора си сексуално, не трябва да оставяме парфюма на последно място.

След като той усети тези сладки сексуални нотки по тялото ви и косите, няма да има търпение да преминете към кревата след вечерята на свещи, а защо не и да избутате чиниите и да започнете на масата. На нея най-подходяща е позата „Шезлонг“.

Премия „оргии без задръжки“ за победителите в Супербоул

За да се насладите на нея, дамата трябва да седне на масата, а мъжът е срещу нея. Тя е подпряна на лактите си, а глезените й са разположени на раменете на любимия. Движенията може да извършва само мъжът или едновременно с половинката. Докато движите бедрата си един към друг, това ще ви осигури дълбоко проникване и незабравимо стимулиране на G точката. Мъжът може да гали и да докосва други нейни ерогенни зони.

Декорации

По-големите романтици могат да превърнат спалнята си в най-любовното място с няколко декорации. Разпръснете листа от червени рози из цялото легло. Добавете ароматизирани свещи из цялата стая, а на тавана нека има балони с хелий.

За формата на сърце не трябва и да се коментира. Живите цветя също допринасят за интимност, особено ако са ароматни. Не забравяйте да извадите и играчките от нощното шкафче.

СОДОМ И ГОМОР: Откриха бардак на метри от църква!

Наредете ги върху леглото край листата или непосредствено на шкафа до кревата. Пригответе също шампанско и ягоди (потопени в шоколад).

Вкусните плодчета може да пробвате по време на акта, а защо не и да намажете с шоколад половинката си вместо ягодите. Сметаната също би свършила толкова добър резултат, както знаем от класиката „Девет седмици и половина“.

Романтика

Дантелата винаги е добра идея за романтична вечер, в която страстно искате да изразите любовта си. Облечете дантелено бельо комплект, като цветът трябва да бъде само един, без шарки и форми.

Червеното и черното остава класика за секси бельо, не забравяйте да добавите дълги чорапи или жартиер, като по време на съблазнителния момент ще вдигнете крака си до половинката и ще го накарате да ви свали жартиерите само с устни.

*Автор: Лина Димитрова