0

П реди да навърши 60 на 18 декември, Брад Пит става интересен и на астролозите, които му правят хороскопи и очакват предсказаното от звездите да се сбъдне.

А основният извод е, че ако се обвърже с нова жена, то ще е за цял живот. В момента светските клюки най-много го свързват с испанката Инес де Рамон, но се спрягат и други. Астролозите обаче са категорични, че Инес, ако е избраницата, то ще му бъде половинка „чак докато смъртта ги раздели“ или поне някъде там. Смятат, че тя му осигурява преди всичко психологически комфорт и макар че той в момента е все още на 59, а тя е само на 30, любовта й към него е безкористна. Финансово тя е самостоятелна и това прави връзката им по-равностойна. „При нея Брад се чувства комфортно – и психически, и физически“, отсичат западните астролози.

Факти

Брад Пит е роден на 18 декември 1963 г. В 6,31 ч. (по Гринуич е 12,31) в Шоуни, щата Оклахома, САЩ. Това сочат координатите на световната астробанка.

Неговото Слънце в Стрелец го прави настроен към философстването. Прави го готов за приключения, склонен към постоянни промени, пътешествия и ентусиазиран – понякога прекалено. Хората с подобен Стрелец са комуникативни, лесно завързват приятелства. Обичат да правят нещата за удоволствие, но преди всичко много добре чувстват къде е изгодно за тях. Влиянието на астрологичните обекти, разположени в настроените практически земни знаци, е твърде силно. Затова може да се каже, че Пит има черти, които често се приемат като отличителни за Телец - умее да надушва къде са парите и как да ги вземе.

С неговите астрологични характеристики не е чудно, че още отрано е разбрал кое е изгодно за него и че добре поддържаното тяло и видът на красавец са големите му сили. Той инвестира в тях и те му се отплащат с лихвите. Затова на 60 Брад Пит изглежда като поне с 20 години по-млад. Отличен пример за постиженията на практическата медицина, козметиката и фитнесинструкторите.

Слънцето дарява Стрелеца Пит с успех, но само в случаите, когато дадена дейност е нова за него и му е интересна. Престане ли любопитството му да се задържа върху тази дейност, всичко рухва. Този Стрелец много добре знае кога може да очаква победа и кога да се отдръпне. Астролозите твърдят, че сега на него не му е нужна подкрепа от Фортуна. Богинята на съдбата му е предоставила достатъчно шансове, които той е използвал. Взел е наградите си в професионален план - „Оскар“, „Еми“ и т.н. Има обожанието от феновете и е от малкото актьори, които не създават огромни енергийни сили на омраза, даже напротив. Може да се каже, че Пит се е наиграл и все по-трудно вниманието му ще се задържа към някоя роля, но му предстоят интересни предизвикателства в професионален план. Той е продуцент, а не се изключва и да режисира някой филм.

Луна в Козирог

Луната на Брад Пит е в Козирог. Тя му дава рационално възприемане на нещата от света и той е наясно със случващото се. А благодарение на това оценява ситуациите и хората не през призмата на емоциите, които предизвикват, а през здравия разум. Това астрологично взаимодействие помага на актьора да се справи с импулсивността, характерна за слънчевия Стрелец, а в същото време го предпазва от напълно безразсъдни действия, сходни за други представители на зодията. Но тази луна го прави и скъперник в изразяването на чувствата. От него едва ли може да се очаква емоционална откритост, действията и изявленията му винаги имат второ ниво, а може и да са с още по-закодирани равнища.

Според спецовете в скритото познание за звездите мъж с Луна в Козирог, който има още Марс, Венера и Меркурий в този астрологичен знак, е много ревнив, но и изключително амбициозен в избора на партньор. Обича да преследва невъзможни за повечето мъже цели. Но когато постигне успех с жена, той постепенно я поставя в златна клетка и излиза с нея само когато е невъзможно да не показва партньорката си в живота, като премиери на филми - но невинаги. Той може да стане доста заядлив и е напълно възможно да изисква от жена си да се откаже от общуването с другите, дори с най-близките си роднини и приятели. В същото време такъв мъж обича да парадира понякога с жена си. И да използва нейната впечатляваща красота и присъствие за свои цели с бизнес партньори, които трябва да направят нещо полезно за него.

Средна скорост

Меркурий в Козирог превръща незаинтересувания от парите Стрелец в много рационален мъж, който не прави нищо никога, без да има точна цел и посока. Знае цената на парите и може да се каже, че при него пестеливостта надхвърля добре познатите граници и се превръща в стиснатост (както бе и при чувствата). За него важи поговорката, че приятелството си е приятелство, но „сиренето е с пари“ или пък, че „благодаря“ не се пие“. Може да се предположи, че веселият хумор, така характерен за подчинените на Слънцето Стрелци, при Пит преминава в сарказъм, който на моменти е доста яростен. Явно този актьор не обича импровизациите, а всичко да е предварително разчетено и проиграно. Когато се е раждал Брад Пит, Меркурий се е движел със средна скорост. Това му дава умението да усеща и разчита рисковете, дори да върви с крачка или няколко напред.

Най-вероятно той се ориентира добре във всяка една ситуация. Не игнорира получения преди това опит. Астролозите не знаят, но не биха се учудили, ако Брад Пит играе превъзходно шахмат.

Пит не обича да губи под натиска на обстоятелствата и думи за оправдание на пасивност като „Времената бяха такива“. Знае целта си и се стреми към нея. Появилите се препятствия предпочита не да щурмува, а да заобикаля стратегически.

Венера

Венера в наталната карта на Брад Пит е в Козирог и това означава, че знае точно какво иска, прави си план за постигането му и го следва стриктно. Може да загуби много години в постигането на желаното, но в крайна сметка ще го постигне на всяка цена. Това се отнася за кариерата, но и за личните неща като покупка на жилище, автомобил, но най-вече при свалките с жените. Слънце в Стрелец и Венера в Козирог позволяват на Пит да използва не само собствените си ресурси, но и помощ от хората наоколо му, които той очарова и те с удоволствие откликват.

Това съчетание на астрологични небесни тела му дава и пренебрежение за външния вид. Брад може да се облича ефектно при специални поводи или при среща с някого, но в повечето случаи предпочита да носи дрехи, които го карат да се чувства уютно в тях. Не му е чуждо модното бунтарство, но то не е продиктувано от емоция, а е точно пресметната постъпка. Затова едва ли някой трябва да се изненадва, че преди време Брад Пит се появи в нещо като рокля, особено като се има предвид шестцифрения хонорар, който получи за това. А за парите може да се каже, че в него се сражават щедрият Слънчев Стрелец и пресметливият Козирог, който често побеждава. Материалната база за Пит е много важна, тя му осигурява увереност, че това, което не се купува с пари, се взима с много пари. Не би било странно, ако Стрелецът в Брад се пробужда и започва направо да пилее големи суми за непотребни и безполезни неща. Актьорът определено има няколко различни източници на доходи и далеч не разчита на постъпленията от професията си, категорични са познавачите на астрологията. Прави изгодни инвестиции.

Мъж с Венера в Козирог интимно е безкрайно взискателен. Впечатляват го жени, които си знаят цената и не са леснодостъпни, умеят да се грижат за дома. В същото време тези жени не трябва „да ги боли глава“ и да отказват секс на партньора, не трябва да дават поводи за ревност. И много е важно да карат всички мъже да му завиждат, че той има такава жена до себе си.

Жената до Брад трябва да е самото съвършенство - надеждна, рационална, умна, да не се изхвърля повече от необходимото, но да вдига рейтинга на любимия си. Тя трябва да е негов приятел, съратник и сътрудник във всяко едно начинание. И да има някои мъжки черти на характера.

Марс

При Брад Пит и Марс попада в Козирог. Това му дава упоритост – дори инат, издръжливост, сила на волята. Помага му дълго и непрестанно да преследва целите си към превземането на поредния връх. Планетите дават на Пит не просто трудолюбие, а при него то стига до работохолизъм. Той е перфекционист, който е напълно способен сам да се накаже жестоко, ако му се стори, че е направил нещо несъвършено. В неговия случай това го мотивира за постигане на още и още по-добри резултати. Що се отнася до чуждата критика, то според планетите Бард не я понася и е готов на резки изказвания и постъпки в тази посока.

В секса мъж с Марс в Козирог е грубоват и суров, но техничен. И ако се сравни с някой спорт, то може да се каже, че добре изпълнява задължителната програма, но добре се справя и с волната. Дългите прелюдии не са типични за него, но понякога Стрелецът надделява и тук. А точно тогава може да прояви всякакви интимни фантазии.

Юпитер в Овен

Юпитер в Овен прави Пит самостоятелен, разчитащ само на себе си човек, който не седи със скръстени ръце, когато трябва да реши даден проблем. Това астрологично съчетание го прави човек на действието и ако реши да прави добро, то никой няма да го спре, дори обектът на неговия ентусиазъм.

Предполага се, че Пит обожава пътешествията. Те са живот за Слънчевия Стрелец, в който той може да се почувства друг и различен. Да получи впечатления, които няма как да придобие в обичайната си среда.

Сатурн във Водолей

Сатурн във Водолей разширява личностните хоризонти на Брад Пит. Позволява му да излезе извън рамките на привичното и провереното. Това положение на планетите помага на Слънце в Стрелец и на Юпитер в Овен успешно да се противопоставят на диктатурата на Козирог и често да постига хармония между различните части на душата си. Дарява го със стремеж към свобода, далеч от условностите. Земните знаци го предпазват от взимането на разрушителни решения, така характерни понякога за огнените знаци като Стрелец.

Други

Уран е в Дева при Брад Пит и въвежда ред в душата му, кара го да избира нещата да се случват плавно, да изпълнява всяка една задача, която си поставя, да въведе систематизация в живота си и да се избави от негативни мисли. Стрелецът обаче винаги внася своите корективи. При Пит явно става реч за тайни занимания и пристрастия.

Нептун е в Скорпион за Брад Пит и това го привлича към екстремални преживявания и развлечения не само понякога, а даже доста често. Такъв човек смята, че трябва да има големи изблици на адреналин, за да може да си почине активно. Това му придава хазартност, любов към приключенията и пътешествията. Обича да се движи на ръба на бръснача.

Плутон е в Дева и това дава възможност на Брад да възприема всякакви загуби като необходими и неизбежни уроци от грешките. А също и да ги минимизира.

Така може да се предположат изводите, че за Пит актьорството не е толкова истинско призвание, колкото продължаващо във времето приключение и възможност да печелите добри пари. Второ, той най-вероятно има таен живот, скрит от обществото, за който малко хора знаят. Трето, Брад вероятно има алтернативни източници на доходи, различни от самата филмова индустрия. Четвърто, неговата рационалност вероятно периодично се пропуква и тогава той извършва действия, за които след това се разкайва дълго време. И няма да се изненадаме, отсичат астролозите, ако в близко бъдеще той се обвърже в брак с жена, която е с него от дълго време като приятел или помощник и му осигурява психологически и/ли физически комфорт, но и безкористно обича Пит в продължение на години.