0

- Г-н Хрелев, в България сложно се преплитат жреческо знание – тракийски, прабългарски шамански ритуали и наричания, с християнски молитви към свети Иисус и Богородица. Към това можем да добавим и Ню ейдж (Новата епоха) теории за аурата на човека, висши същества от други светове, лечебни кодове и т.н. Вие като посветен човек как се ориентирате в тази джунгла от култове и те противоречат ли си, или напротив - допълват се?

- Няма нищо старо или ново. Не откриваме топлата вода как е устроен човекът или как да се излекува - то е измислено много преди нас. На земята реално използваме знание, завещано ни от предците в устна или писмена форма. Ако говорим за наричанията или молитвите, то това за мен са басни, което от санскрит означава „свещени думи“. Те влияят благотворно на водата в нашия организъм, откъдето започва изцелението. Не случайно и християнските молитви също са в тази древна кратка форма, характерна за традиционното наричане: „Отче наш, който си на небесата...“.

Някъде това познание е оцеляло и се предава в рода от пра баби и прадядовци. Аз самият по неведом път достигам до басните, тъй като ги получавам Свише. Всяка една басня носи голяма сила за просперитет или лечение. Но човек не бива да подхожда с отрицание, защото така сам възпрепятства процеса на своето оздравяване.

- Вие сте посветен в доста древни ритуални практики, но изработвате и свои уреди за изцеление. Бихте ли описали техния дизайн и функции.

- Всяко едно съоръжение, което съм изработил, е свързано с нашето ДНК. Уредите са създадени предимно от сребро и мед. Преди време хората са измирали от много холери и чуми. Тогава жрецът, който е бил просветен , е изработил жезъл с две змии от мед, оплетени със Светия Граал. Тогава се е явил вакхана, който е бил главният жрец, и казал да се сложи трета змия, за да може Св. Дух да опази Граала, т.е. Земята. После най-добрият леяр е направил един триглав змей - 3,30 метра, и в средата му е бил сложен Граалът. И тази структура накрая са я забили в земята и така са се спасили от епидемията. Медта е много добра за лечение, тъй като е проводник и влияе много добре на хората. Аз също я използвам в комбинация със среброто.

Бог ми даде да направя едно съоръжение, което се казва Сандък на кивота. То е изработено от дървото ясен, в него има медна серпентина с вода, камъни, олицетворяващи елемента земя, има кристали според аурата, които влияят върху кристалната ни решетка. Изобразен е ангел, носещ късмета, и една пирамида с огромен кристал за изчистване на третото око и пречистване на съзнанието ни. Целият е изкован със специални руни. Има и определени животни, които също ми се даде, че имат определено въздействие върху биоенергетиката ни. Вътре има и една плащеница, извезана от жена с редки способности. Кивотът работи на клетъчно ниво за прочистване от болести. Към него обаче хората трябва да влизат с уважение. Защото там получат много силна енергия за сбъдване дори на свои желания.

Направил съм и един портал за пречистване на душата от мед и дърво. Имам още редица уреди - гривни, игли за възстановяване на енергийния баланс в човешкото тяло и изчистване на негативната енергия.

- А как да искаме, за да ни се сбъдват желанията?

- Хората не знаят как да искат, за да им се даде Отгоре. Причината е, че ние искаме с разума, а трябва желанието да идва от сърцето. Когато го включим, чудесата се случват, а хората се изцеляват.

- Какво повлиявате с вашите алтернативни методи на лечение?

- Ще ви отговоря така: има излечими и неизлечими болести. При първите означава, че душата ни има няколко пътя на земята. Когато дойде човекът, аз виждам това и помагам, като в същото време казвам кой път да избере. Но ако видя, че болният има един път, отговарям директно, че няма смисъл да работим. Защото на някои хора в някакъв етап от живота им Бог дава само един път - пътя на страданието. Така се решава Отгоре.

- Болестите, от които българинът страда, на тялото ли са, или на душата ?

- За мен преди всичко българинът страда заради голямото си его, завистта, злобата и гнева, които потиска в себе си. Оттук вече тръгват много болести. Егото може да се храни от много аспекти - пари, притежания, кариера. За това е толкова важно човек да работи върху смирението си. Ако погледнем какво представлява Бог, то това е човек без его.

- Не беше ли дошъл затова и Христос преди 2000 г., проповядвайки да бъдем смирени, ниски като тревата, да станем чисти като децата?

- Частицата на Бога е слязла във всеки един от нас. За ова не трябва да Го търсим настрани, да чакаме бай Иван с белия кон да дойде и да ни помогне. Вместо това трябва да намерим пътя към себе си, да си дадем и да поискаме прошка, да преборим демона в себе си, като открием Бога в нас. Ето защо човек трябва да намери пътя към себе си и да премахне своите страхове. В противен случай онзи, който не е намерил себе си, само се лута, а и често става опасен за самия себе си.

- Споделете някой медитативен ритуал за балансиране на вътрешния мир и здраве?

- Когато станем сутрин от сън и умием лицето си, можем да застанем пред иконата на Богородица или на Иисус Христос и да си сложим ръцете на гърдите. Когато затворим очи, ще усетим как сърцето ни се свързва с иконата. Тогава думите ни ще започнат да идват не от разума, а от сърцето. Аз мога да дам много слова, но е най-добре всеки сам да види какво интуицията или сърцето ще му продиктува да изрече, дали ще е Отче наш, молитва към Дева Мария или нещо трето.

- А какво значи Амир Алама, с което понякога завършвате ваши молитви?

- Амир значи „да сте в мир със себе си“. Алама е поздрав - „Бъди здрав“.

- Много гурута на Изток, пък и на Запад тръбят, че Новото време вече е дошло. Това така ли е наистина, каква информация Свише получавате вие?

- За мен новото време е идването на женската енергия. Тя започна да взима връх от около 2,5 години насам. Реално тя трябва да властва, за да има мир и любов на планетата. Така се дава, защото дотук мъжката енергия тласка света към саморазрушение, войни, глад и беди. Новото време носи и любовта, която е дар Божий. Но трябва да се научим да обичаме, защото хората още не знаят как, тъй като не слушат сърцето си. Ако има истинска любов, няма да има болести, пандемия, вируси. Ракът ще изчезне - а той е една илюзия...

- Често водите групи из различни светилища и свети места. Кои са енергийните центрове на България, които могат да се използват за духовна еволюция или изцеление?

- По тези места хората трябва да са придружавани от вещ, посветен човек. Например на провиралката край село Лиляч трябва да се вкара един духовен код, за да се получи изцелението. На Мадарския конник има един камък Даулташ (камък тъпан). Това е царски камък и който е посветен, като се качи върху него, ще получи послание за България или за себе си, или някакво друго Откровение. Може да се отиде още на Бегликташ, Индипасха, Перперикон, пещерата Проходна или Магурата, но всичко е индивидуално. Едно място ще помогне на един човек, а на друг няма. Защото някой носи в себе си на 80% лошотията, демона и е настроен като цяло негативно, и логично той ще търси подобни места, че да се зарежда. Друг на 80% е с Бога и ще търси съответно такива места (обикновено свързани с бога Слънце), за да презарежда позитивната си енергия. Самият човек също е енергиен център, което не бива да се забравя.

- Пророци твърдят, че Бог е посял живота на планетата ни от земите на днешна България, тук е спуснал и висшето познание после за еволюцията на човека. Има ли нещо вярно в тези теории?

- Това не е преувеличено. На наша територия имаме връзка, както с майката Земя, така и с Вселената. Ако погледнем Индия, там имат контакт само с майката, но нямат връзка с бащата, т.е. с Бог. На повечето гурута, ако погледнете очите им, сякаш са по-бели, нямат го това излъчване. При нас е съчетана триадата - Бог, Син и Св. Дух, която е създала живота.

- Влияе ли се животът на земята от случващото се във Вселената?

- Разбира се, например войни, ако се водят горе, то и на земята се случва същото. Въобще колкото е необятна вселената, където има същества и различни цивилизации, толкова е и нашата планета. Тук също има различни разумни форми на живот, като някои се намират и под земята.

- Значи, като има сега кървава война между Русия и Украйна, то и в невидимите за нас светове на Земята или в Космоса се водят битки, така ли?

- Да, точно сега определени сили и същества мерят сили за територия и господство Горе. А що касае войната в Украйна, то това, което наблюдаваме, за мен е сценарий, театър. Големите участници са се разбрали и сега просто ще се стигне до онова, за което вече са се договорили предварително кукловодите на света, стоящи във вечната сянка.

- Споделяте често послания, които казвате, че получавате от силите на светлината. Какво ви дават те за новата 2023 г. за България?

- Не обичам много да правя прогнози, но според моето виждане България ще има просперитет. Много неща ще се случат, които ще доведат до промени за добро. Да, ще има катаклизми, но ще има и много добро. От друга страна, да не забравяме, че и лошото е добро, когато ни подтиква да се променяме, да еволюираме. А в случая то ще бъде много градивно за България. Защото след всяка една поквара иде успех, прогрес и мир.

А на хората бих желал да кажа, само смирението, добродетелността, любовта и интуитивността - това са качествата, които трябва да притежава всеки един, за да следва съдбата си. И най-важното е да се научим да слушаме душата си. Когато сме смирени и покаяли се, ние сме завършени духовно. Пожеланието ми е всички заедно, следвайки съдбата си, да започнем да работим и за възраждане на Българския род и дух!

Това е той:

Народният лечител Слав Хрелев е на 60 г. , роден е в Бургас. Казва, че има дарба да лекува с ръце от дете. Три пъти преживява смъртта при инциденти, след което дарбата му да помага се усилва още повече. Започва да вижда здравето на хората като на длан, да получава информация Свише за решаването на един или друг проблем, който може да бъде и житейски, не само здравословен. Хрелев е посветен в древни ритуали за благословия и изцеление, които демонстрира из родните светилища. Хора в социалните мрежи разказват, че само с молитва феноменалният мъж е успял да вдигне човек, повален от вирус. Лечителят е уникален и с това, че сам изработва древни уреди за алтернативна медицина. Понастоящем живее във Велико Търново, където е женен. Споделя, че е безкрайно благодарен на съпругата си Таня за любовта и подкрепата в неговата земна мисия.