0

Н АСА е заснела космически кораб, който е 25 пъти по-голям от нашата планета, твърдят изследователи на космически явления и уфолози.

Това го казват, след като космическата агенция публикува снимки, правени в продължение на десетилетия. Анализите на тези снимки започнали веднага, защото понякога НАСА – нарочно или не, оставя следи, които не изчиства и това носи много мистерии за уфолозите.

Обект

Търсачите на извънземен разум анализирали снимки на Слънцето, които НАСА предоставя безплатно. Така на част от тях се вижда нещо, което е мистериозният обект, заснет случайно от Слънчевата и хелиосферна обсерватория. Тази обсерватория е разработена съвместно с Европейската космическа агенция. Мисията е стартирана още през 1996 г. да изучава короната и вътрешните слоеве на нашата звезда. Най-интересни обаче са снимките на петно, което се вижда на фона на Слънцето. То много прилича на гигантска летяща чиния с колосални размери. Радиусът на Земята е 6371 км, а тази летяща чиния (ако изобщо е такава) е дълга повече от 159 275 км. Това прави 25 пъти разлика. Размерите са толкова огромни, че трудно човек може да си ги представи.

Зареждане

Уфологът Скот Си Уоринг се изказва пред британския вестник „Дейли експрес“. Той смята, че е напълно възможно това близко минаване до Слънцето да е някакъв вид зареждане с енергия на този гигантски космически кораб, по начин наподобяващ това, което правим при безжично зареждане на смартфони и други уреди.

Уоринг, който преди десетилетие е работил и за НАСА, твърди че не изключва възможността заснетата черна сфера да е изхвърляне на маса от Слънцето. Той казва: „Със сигурност е възможно това да е изтласкан от нашата звезда материал. Но ако е така, то има едно необяснимо нещо – защо е напълно черен на поредица от снимки с изключително добра резолюция и защо не свети. А той е направо черна сфера“. След това изследователят продължава: „Както има шанс това да е естествен процес на изхвърляне на маса, така има, при това много по-голям, това да е извънземен кораб, някакъв непознат и дори теоретично трудно доказуем вид космическа станция. Вижда се ясно как тя преминава близо до Слънцето и сякаш се зарежда, а след това се отдалечава“.

Кухо

Уфологът Скот Си Уоринг разсъждава още: „Изключвам възможността това да е черна дупка, поне не и от познатия ни тип, защото няма голямо изкривяване на пространството. Нашите познания за черните дупки са все още само в начална фаза и на практика нямаме нито една заснета, а съдим само по изкривяването на пространството и по засмукването на материя. Много по-вероятно е това да потвърждава теорията за кухото Слънце. Накратко тя гласи, че нашата звезда се ползва за портал от извънземни, които преминават през нея, за да отидат до друго измерение или до други места на вселената, а може би и до друга вселена. Тази теория много по-убедително обяснява защо толкова често в близост до Слънцето се наблюдават НЛО“.

Някои уфолози отиват още по-далеч в разсъжденията си, като твърдят, че Слънцето е изкуствен обект и пламъците му са само за заблуждение. Но не на земните жители, поне не и на хората, а на други извънземни, които явно са конкуренти на създателите на изкуственото Слънце.

Трябва да се припомни, че много теории, които през предишните десетилетия и дори столетия са звучали като тотална фантазия, впоследствие се оказват напълно реална наука. Но както казваше един от класическите древногръцки философи: Знам, че нищо не знам.

10 пъти

Уфолози изследваха още снимки от НАСА и забелязаха странен квадратен обект, който е 10 пъти по-голям от Земята. Той отново е направен на фона на Слънцето, но този път с друг тип камера. Въпросният обект е идеален квадрат, а е всеизвестно, че в природата подобна форма няма или поне досега не познаваме такава. Той действа по същия начин, както и сферата. Изглежда, че се зарежда от светилото и после се отдалечава.