0

Ф ренският актьор Венсан Касел е преодолял бързо раздялата с 26-годишната моделка Тина Кунаки. На светско парти той се появи в компанията на новата си приятелка. Която е с цели две години по-възрастна от бившата му съпруга. Но също като нея е на „ти“ с модата – Малика Любек е модел от Джибути, Източна Африка. Двамата с Касел се държаха като истински влюбени - държаха се за ръце, флиртуваха, прегръщаха се и се смееха.

Семейство

Малика е от държавата Джибути в Източна Африка. Моделката е родена в много трудно семейство. Майка й Мумина Хумед Хасан е министър на жените и семейството на Джибути от 2016 г., а баща й е инженер. Следвайки неговите стъпки, Любек има три висши образования: диплома от Техническия университет по промишлено и обслужващо инженерство, бакалавърска степен по физика и друга степен по материалознание.

Малика Любек

 Малика Любек
Getty Images

Тя идва във френския град Лион през 2013 г., за да учи в университета. Но по същото време Малика е забелязана от агенциите за модели. Те веднага оценяват външния вид на Любек, смятайки я за необичайна и много красива.

Фенове

Кокетни черти на лицето, шоколадов тен на кожата и грациозни форми – Малика се радва на голям интерес от страна на феновете. Предложенията към нея за участия в модни представления започват да валят и скоро тя се мести в Париж. Кариерата на Любек продължава да набира скорост. Красавицата от Джибути започва да представлява все повече известни модни къщи и да участва във фотосесии и шоута.