1

Н ека бъдем ясни: правенето на секс на публично място технически е незаконно в много държави, но това не пречи на хората да искат да го правят. Публичният секс може да се счита за неправомерно престъпление. Законът дори предвижда различни наказания за непристойно поведение на обществено място.

Фактът, че е против закона, донякъде превръща секса на публично място в табу, което от своя страна кара хората да искат да го правят още повече според сексолога Сейди Алисън. Страхът да не ви хванат предизвиква допълнителен прилив на адреналин, който генерира вълнение и енергия в цялото ви тяло, което може да подобри физическото изживяване, обяснява тя. За някои хора шансът да бъдат видени от случаен минувач е доста по- възбуждащ.

Пози

Ако да се отдадете на любовни ласки зад някой ъгъл на улицата се върти в главата ви, все пак е добре да имате предвид някои пози, които биха могли да ви предпазят от проблеми. Все пак никой не трябва да бъде принуждаван да гледа как някой друг прави секс, а сексът на обществено място е форма на уличен тормоз. Без да насърчаваме или одобряваме незаконното поведение, има няколко начина, по които можете да изпитате прилив на публичен секс, без да се налага да се притеснявате за адвокатска помощ. Някои от тези съвети на д-р Алисън са само в името на фантазията, а други са практически съвети за свързване на публично място. Така или иначе просто внимавайте и не ви хващат.

Път

Искате да правите секс някъде, където може да ви хванат, но също така трябва да изберете място, което ви позволява да имате време да изчезнете за 30 секунди, ако чуете някой да идва, като празен парк или тъмна пътека през нощта, казва д-р Алисън. Изберете място, което е защитено от разстояние или естествени бариери, които ще прикрият видимостта. Опитайте с балкон, навън на пожарна стълба, на скалист хълм или на покрив, заобиколен от по-високи сгради.

Ако вие и вашият партньор досега не сте обсъждали подобно нещо, може да го направите без предварителна уговорка в тоалетната на някой ресторант или бар. За да добавите малко ексхибиционистично вълнение, без да ставате прекалено забързани, направете дълга пауза в тоалетната, за да си напудрите носа, или да се напарфюмирате.

Непознати

Допълнителна емоция ще създаде усещането, ако се преструвате на двама напълно непознати, които просто се засичат в тъмна улица в края на квартала. Вземете претъпкан автобус или влак и дискретно се натискайте в партньора си. След това можете да правите секс, заключени в тоалетната например.

Иновация

Вибриращо бельо с дистанционно управление съществува точно за подобни фантазии. Д-р Алисън препоръчва еротична играчка, която има специална клубна настройка, която прави така, че настройките на вибратора да се променят въз основа на звуците. Така че, ако вие и вашият партньор сте в клуб или бар, който пуска музика, вибрациите ще пулсират в такт с ритъма.

Рокля

Когато правите секс навън, може би не е най-доброто време да изпробвате диви нови секспозиции, които изискват наблюдател. „Поддържайте го удобно и практично, така че стоенето в кучешки стил често може да бъде добър избор“, казва д-р Алисън. И някои други практически съвети, които си струва да повторите: носете лесни за достъп дрехи като пола или рокля и задължително без бельо, казва тя.

*Автор: Васка Игнатова