0

Р азнообразието в сексуалния ви живот е от изключително значение.

Тук ще видите едни от най-сполучливите идеи за инициативност в спалнята или пък в банята и запомнете - няма нищо по-възбуждащо и приятно от орална любов под душа.

Изтръпване

Преди да преминете към банята, може да изпробвате нещо по-интересно и в спалнята.

Наредете ароматизирани свещи на пода, нощните шкафчета и изгасете осветлението. Облечете секси бельо и легнете на леглото. Когато мъжът ви се прибере и ви завари така, няма начин да не го изкушите. Ще го възбудите толкова много, че самите вие няма да го познаете тази вечер.

Няма нищо по-възбуждащо и приятно от орална любов под душа, повтаряме.

Под душа

 Под душа
Pinterest

След като приключи сексуалният акт, може да продължите с изненадите към партньора си. Когато влезете под душа заедно, намажете се с душ гел, измийте добре интимните зони, а след това се наведете бавно по тялото на мъжа си. Отблагодарете му се за страстния секс, като го накарате да изтръпне целия от вашите целувки навсякъде.

Оргазъм

В тантра сексът се разглежда не просто като акт, а като възможност да бъдем богове и богини в сексуалната любов. Чрез него може да получите неочакван оргазъм, който може би досега не сте изпитвали никога.

Изучаването на напреднали тантрични техники за влюбване започва с разбиране и приемане на собствената ни сексуалност. Включете елементи на тантричния секс, като се съсредоточите върху дишането си и това на партньора ви.

Тантрични точки

 Тантрични точки
Pinterest

Обичайно е хората по време на секс да правят неща наизуст. Обърнете внимание на това, което преживява тялото ви. Начинът, по който дишате и отговорът на партньора ви при допир, са много важни за постигането на пълно единство в секса.

Практики

След като сте се свързали изцяло с едновременно дишане и зрителен контакт, може да започнете да говорите.

Споделете нещо като: „Обичам... в теб” или „Чувствам удоволствие, когато…”. Важното е да бъдете абсолютно честни в нещата, които казвате.

Редувайте се с нещата, които споделяте. Насладете се един час на телата си, като взаимно се масажирате и стимулирате. Започнете с частите на тялото, които не са ерогенни, а след това продължете и с тях.

Може да масажирате само с ръце, но може да включите и докосване с парче плат, пера или восък. Продължете с играта с целувките и се оставете да получите удоволствие. Възползвайте се от тази дейност в любовната игра.

Определянето на роли може да ви помогне да откриете нови източници на удоволствие. Това може да ви доведе и до нови прозрения в начина, по който си взаимодействате с партньора си извън леглото и в него. Като двойка можете да изследвате личните си табута и ограничения. Когато се почувствате готови, може да експериментирате, за да ги преодолеете.