0

В се повече от холивудските знаменитости отлагат доста важните събития в своя живот. През седмицата медийният магнат Рупърт Мърдок обяви, че се е оженил за пети път и то не къде да е, ами в тузарското си имение, за бившата тъща на Роман Абрамович Елена Жукова. Невестата е на 67 години.

Coresia Murdoch

В същото време британският вестник „Сън” пусна снимка със закръгленото коремче на Лейди Гага и информацията, че тя най-вероятно най-после ще стане майка. Лейди Гага е на 38 г., а при раждането на бебето вече ще е навършила 39 г. Тя има сериозна връзка с харвардския възпитаник Майкъл Полански още от 2020 г., но по една или друга причина бебето не се получаваше.

GettyImages

Рекорди

Истински рекордьор по закъснели възможности беше покойният милиардер Хауърд Маршал II. Петролният магнат се ожени за 26-годишната тогава сексбомба Анна Никол Смит, когато самият той беше на 89 години. Двамата се запознали в стриптийз бар, където зайчето на „Плейбой” потанцувала в скута на богатия старец. На следващия ден обядвали в луксозната хотелска стая на Хауърд. Анна се оплакала, че трябва да ходи на работа, а милиардерът й подхвърлил плик с хиляда долара и й казал, че няма нужда да работи повече. Той вече бил в инвалидна количка, но това не спряло напористата Анна, която не само се омъжила за стареца, но наела най-добрите инвитро специалисти в стремежа си да му роди дете. Експериментът с бебето не се получил.

Pinterest

С няколко брака с ослепителни млади красавици можеше да се похвали и създателят на Библията за възрастни „Плейбой” Хю Хефнър. До последния си дъх той търси нови и нови романтични завоевания. Жени се за последно, когато е на 86 г., за 21-годишната плеймейтка Кристъл. Хю живее още пет години и в завещанието си изрично пожелава Кристъл да получи щедро наследство.

Кралицата на рокендрола Тина Търнър също става булка в доста късен етап от живота си. След като се оттегля от голямата сцена, тя се жени и заминава за Швейцария. По времето на брака й с Юин Бах Тина е на 73 г. Напук на всички завистници тя бе ослепителна, облечена в специална рокля на „Армани”. По времето на последната си сватба Дженифър Лопес е на 53 г., а на купона присъстват над 1000 гости. 

Короната

Когато стана на 55 г., крал Чарлз III се ожени за своята първа любов Камила Паркър, която става кралица. Двамата се влюбват преди повече от 40 години, но получават благословията на покойната Елизабет Втора и се женят едва през 2005 г. На 42 г. се омъжва и актрисата Камерън Диас. „Причината е съвсем простичка – дотогава не бях срещнала бъдещия си съпруг. Преди това имах само гаджета, не мъже”, коментира тя.

Легендарната Джоан Колинс се жени за петия си съпруг Пърси Гибсън, когато е вече на 68 г. 

Чак до 56 г. изчаква Барбара Стрейзънд, преди да се омъжи. Тя имала много неангажиращи връзки, докато един ден й писнало и се отзовала на среща с непознат.

Джеймс Бролин също бил прехвърлил петдесетака и нямал представа с кого ще вечеря. Веднага бил омагьосан от певицата, която обаче го оставила две години „на сухо”, преди да каже заветното „да”. 

Когато среща своя принц, актрисата Салма Хайек вече е на 42 г. Това не й пречи да плени милиардера Франсоа Анри Пино. На късна възраст се омъжи и милиардерската наследница Парис Хилтън. Тя се врече на Картър Раум, когато бе прехвърлила 40 г., а до 43 г. бе станала майка два пъти. Малката подробност е, че децата й се износват от сурогатни майки. По думите на самата Парис, тя е замразила още четири свои оплодени яйцеклетки, които очакват да бъдат износени. Точно на 50 г. пък беше певицата Джанет Джаксън, когато през 2017 г. роди сина си Ейша. На същата възраст беше и Мишел Пфайфър, когато роди сина си Джон Хенри.

Възраст

Топмоделът от близкото минало Наоми Кембъл също обяви, че е станала майка, след като е преминала 50-те. Все още обаче остава открит въпросът дали тя лично е износила дъщеря си. Причината за това съмнение е, че никой не е успял да я снима в напреднала бременност, а и фигурата й продължава да е перфектна. 

Актрисата Хали Бери нито за миг не скри бременността си и роди дъщеря си Нала, след като бе навършила 41 г. Ума Търман роди третото си дете - дъщеря Розалинд, след като бе навършила 42 г. Певицата Гуен Стефани пък стана майка на син Аполо, след като бе навършила 44 г. Певицата Марая Кери също изчака доста преди най-важното събитие в живота си. Тя стана майка на близнаци, след като бе навършила 41 г. 

Актьорът Джордж Клуни стана баща на близнаци на 56 г., а рок динозавърът Мик Джагър вече е баща на цели осем деца. Последното се роди, след като Мик беше навършил 80 години. Първото дете на Джагър е момиче. Карис Хънт е родена през далечната 1970 г. 

На цели 83 г. пък беше легендарният Ал Пачино при раждането на четвъртото му дете Роман. По същото време майката Нур Алфала била едва на 29 г. В интерес на истината първоначално Ал не повярвал, че е баща на бебето, но тестът за бащинство бил категоричен. 

На цели 84 години беше Робърт де Ниро, когато се роди последното му дете. Актьорът има общо седем деца от различни връзки. Колегата му Алек Болдуин има цели осем деца, като в тази бройка е включена и дъщерята от първата му връзка с Ким Бейсингър. За последно Алек стана баща, когато беше навършил 65 г. Последните му две деца обаче са износени от сурогатни майки. 

Цели осем деца от шест различни жени има 93-годишният Клинт Истууд. Всъщност актьорът признава само осем от децата, а претенциите към него са много повече. Най-малкото му дете е на 27 г., а най-голямата дъщеря вече навърши 70 г.