0

С ъс застудяване на времето всеки търси какви са актуалните тенденции за сезона. Освен тоалетите трябва да помислим и какви аксесоари ще допълнят визията ни до разкош.

Изборът и умелото съчетаване на модни аксесоари е истинско изкуство. Неслучайно много жени се затрудняват, когато стигнат до завършването на аутфита с ключови детайли. Ще ви помогнем да се ориентирате какви са модните тенденции за зима 2022 г.

Дръжка

Чантите с дебела верижка ще бъдат хитът тази зима. Тенденцията тръгна от висококачествени и популярни марки. Синджирите заместват обикновената дръжка на чантата. Има разнообразие от материала на веригата - метални и пластмасови, с най-различни разцветки. Най-хубавият факт е, че тези чанти си отиват с официален костюм с токове, но и с дънки и кецове.

Бижу

Шапките с бижу или брошка ще бъдат черешката на тортата във вашата визия през зимата. Обикновено аксесоарите, украсени със сложни орнаменти, се изработват във възможно най-прост стил и сдържани цветове. Така декорът изглежда най-изразителен и впечатляващ.

Стил

Баретата остава класическият ни аксесоар за зимата. Този вид шапка се съчетава страхотно с палто, сако и кожени шлифери. Баретите се носят отстрани или в задната част на главата. За повече стил дизайнерите залагат на едноцветните шапки, а цветовете най-често са черно, бяло и нют.

Ръце

Черните кожени ръкавици трябва да бъдат закон в дамския гардероб. С правилен избор на кожа и грижа за нея кожените ръкавици могат да ви служат много време. Те са подходящи за стилно палто или шлифер. Подходящи са както по-къси, така и по-дълги до лакътя. Модерни, удобни и топли, какво повече му трябва на човек?

Извън

Сред модата 2022 г. силно се откроява извънгабаритният шал. Този модел изглежда добре с ватирано палто и е подходящ за студените дни. Извънгабаритни модели могат да бъдат изработени от трикотаж, кашмир и плетени и ще изглеждат оригинални във всеки стил. Цветът на шала може да контрастира с основния нюанс на дрехата или да е в хармония с него. Това трябва да съответства на настроението, идеята, която собственичката на аксесоара иска да въплъти в собствения си образ.

Кристали под очите в грима: Време е да заблестим - буквално!

Тежкият грим вече няма да бъде акцент върху нашите лица. Новата тенденция е камъни под, над и върху клепачите ни. Всички инфлуенсъри полудяха по тази мода. По-екстравагантните дами поставят повече диамантчета около очите си, други залагат на семплото и поставят само едно под окото. Трудно е да не обърнете внимание на момичето, чието лице е украсено с такива декоративни елементи. Ако дамите искат сами да направят лицето си да заблести, стъпките са: Първо, кожата на лицето трябва да бъде подготвена чрез качествен тоник. След това трябва да вземете коректор. С помощта на този козметичен продукт ще бъде възможно да се придаде на кожата матов вид, който е особено хармонично съчетан с блестящи кристали. За да се спази симетрия, трябва предварително да нарисувате с молив местата, на които ще залепите камъчетата. Ако камъните са твърде големи, тогава визуално те ще направят очите на момичето по-големи. За залепването на кристалите се използва специално лепило, предназначено за лице.