0

"Дай на едно момиче правилните обувки и то може да завладее света!" Думите на Мерилин Монро продължават да усмихват дамите, които искрено вярват, че добрият избор наистина отваря врати! През есента на 2022 г. жените ще се разхождат с мокасини в цвят бордо или черен лак. Мачовците ще се наслаждават на визията, където ключова роля ще има качеството и водещият материал, а малките ще заимстват от родителите си - заявка, че един ден могат да заменят уличната разходка с тази на подиума.

Предимства

Дамските мокасини и лоуфъри с широк ток са както хитови за началото на есента, така и удобни. Комфортът, който осигуряват, и начинът, по който обхващат крака едва ли може да влезе в характеристиките на останалите популярни видове. По-често дизайнерите избират обла форма за върха, но в определени случай тя може да бъде и леко заострена, което всъщност е препратка към идея по-елегантната и официална визия. Масово моделите се ръководят от идеята за уют, тъй като през последното десетилетие животът стана твърде динамичен. Това е и една от причините за по-грубата подметка. След предимствата й се нарежда фактът, че не се износва и всъщност покупката се отплаща с времето. Също така щади и не уморява краката. Тъй като е затворена обувка, пази от дъжд, студ и вятър - все плюсове, които ангажираните жени или непрекъснато бързащите майки търсят. А красивата визия се оказва просто допълнение... И дори да сте заклета фенка на високия ток, нашият съвет е да се гмурнете в света на модата, опитвайки нещо ново и различно. Най-търсени се оказват моделите от лак, разбира се, на първо място е тъмната палитра - черно, сиво и кафяво, а след нея се нареждат цветове като бордо и масленозелено. Есенна гама, която няма как да изневери на очакванията ви за истински добър резултат. По отношение на декорацията - край на кичозните обувки с огромно лого, издаващо марката, или пък мънистата, които ни връщат към началото на новия век. Единственият акцент са метални катарами или масивни фигури. Без връзки, без ластици и изобщо - без допълнителен и ненужен блясък.

Визия

Мъжете определено трябва да се постараят що се касае до есенната им визия. Качествените мокасини трябва да бъдат подчертани от избора на почни съвършен аутфит. При силния пол цветовете си припокриват, като една от разликите е изборът на материал. Пазарът предлага богато разнообразие от модели, повечето от които изработени от велур. А и едва ли някои може да контрира мнението, че велурените обувки изглеждат наистина добре. Нито кожата, нито останалите популярни материали могат да се сравнят с него по стил и красота. В тази линия - той е отличен избор за есенния и зимен сезон, особено в комбинация с пухкава подплата, има отлични дишащи свойства и е спасение за уморените крака. Разбира се, за мъжете, които желаят по-строг дрескод и аксесоари, изборът на кожени мокасини също е препоръчителен.

Фамилия

Модната линия "мама, татко и аз" не спира да се популяризира, т.е. семейните тоалети, еднаквите аксесоари и пр. Истината е, че моделите за възрастни, но в умален вариант могат да изглеждат като произведение на изкуството. А един от безспорните им плюсове е, че реално усмихват най-малките членове на семейството, които за разлика от възрастните избират светлата цветова гама - сиво, небесносиньо, жълто и розово, както и пастелната палитра на бежово и кафяво.