0

С поред проучване на „Телеграф“ тази година се оказа бейби бум на звездните бебчета.

Едни от най-любимите двойки от предаването по NOVA „Един за друг“ Артьом и Кристина, Сияна и Светльо съобщиха, че са в очакване на втора рожба, а Неделчо от Игрите става баща.

Реакция

Една от най-обичаните двойки от последния сезон на риалити шоуто „Един за друг“ обяви радостна новина – Сияна и Светослав очакват второто си дете. В трогателни кадри двойката сподели радостната новина и чрез розова глазура в малка тортичка издадоха, че и второто им дете ще бъде момиче. Двамата вече имат дъщеря на име Дарина, а сега тя няма търпение да стане кака. Сияна не пропусна да покаже и реакцията на таткото, а след това и на родителите й. „Терминът ми е за 3 март. Вече съм качила 6 килограма, в началото не се чувствах добре, но сега вече всичко е наред“, издава Сияна в социалните мрежи. Други участници, които бяха финалисти в 4-тия сезон на предаването, също тръпнат в очакване на второто им детенце.

Младата двойка, позната на зрителите от малките екрани Кристина и Артьом, вече има един син, който е на три годинки и няма търпение да се запознае с новия член в семейството. „Момчето ни Викторио много се зарадва, че ще бъде батко, въпреки че е малък, разбира всичко. Постоянно гали корема на майка си и е много щастлив. „Криси трябваше да пие лекарства, за да забременее, но за щастие не стигнахме дотам, успяхме и без тях“, споделя певецът Арти.

.

 .

След като Кристина разбрала, в еуфория побързала да съобщи радостната новина веднага на мъжа си и вместо да му прави изненади, както е модерно сега, тя показала теста за бременност. Артьом сподели, че засега всичко е наред с майката и бебето и тя се чувства много добре. „Надяваме се така да продължи през цялата бременност“, каза той. Двамата все още не знаят пола на бебето, но до дни ще го разберат. „Ще направим джендър парти задължително, за да разкрием пола на бебето. Ще има видеоклип до една седмица в социалните мрежи“, издаде той. Друга риалити звезда също е на път да стане татко. Един от любимците в риалити формата „Игри на волята“ обяви публично, че ще става баща. Преди почти година той се ожени за своята любима Маринела, а ето че е дошъл моментът и за следващия етап от живота на младото семейство.

Сребърният медалист от сезон четири е известен като един от най-силните мъже, излизали някога на арената в предаването, но лошият късмет го споходи и не успя да вземе голямата награда. „Въпрос с понижена трудност: колко човека виждате на снимката“, написа Филип Атанасов под кадъра, на който позира с жена си и видимо наедрялото й коремче. „Победителят в „Игри на волята“ 2050-та е подсигурен“, пише един от приятелите на Фифо. Друг участник от риалити формата също ще става баща за първи път. Неделчо от трети сезон на Игрите, известен със своя ум и бързина на пъзелите, скоро ще гушне първата си рожба от любимата си Ния Косара.

Парти

Преди повече от месец бизнесменът Даниел Бачорски издаде, че жена му е бременна с второ детенце, а за него трето. Типично за тях, когато дойде моментът за разкриване на пола на бебчо, решиха да направят грандиозно парти. Влюбените събраха най-близките си приятели за щастливото събитие. Съпругата на Даниел Бачорски – Атанасия, се погрижи за неповторимата украса и този път заложи на белия цвят, както бе и на сватбата им. „Господ да ми е на помощ с толкова мъже“, пошегува се тя, след като пуснаха фойерверките, които издадоха, че бебето ще бъде момче. На празненството не присъстваше първото дете на Бачорски - Емели, която е и дъщеря на първата му жена Емилия Лозанова. По-късно социалните мрежи издадоха, че момиченцето е на сватба и се забавлява заедно със своята майка.

Щъркелът явно добре си е свършил работата, след като донася 4-то бебе на композитора Евгени Димитров – Маестрото. Биберони и ританки отново ще изпълнят дома на музиканта, след като се ожени за новата жена до себе си. За него това е втори брак, докато за Виктория Готева – първи, двамата са заедно вече 4 години. Наблюдателните вече установиха, че красавицата липсва от светски събития напоследък, което веднага навява на мисълта, че е заради бременността. Готева не е от суетните жени, които всичко качват в нета - дори най-интимните си моменти. Все пак е известно, че с Евгени се познават отдавна, но си стават по-близки по време на пандемията. Търсейки занимание за свободното си време, тя решава да свири на пиано. Естествено, учител ѝ става бъдещият татко. Официално двойката още не е потвърдила хубавата вест, но всички се надяват скоро да проплаче бебе в техния дом. Маестрото има още трима синове - от брака си с певицата Мишел и връзката с балерината Нели Желева, както и от връзката със студентката Елла Наумова. 20-годишният син на Елла и Маестрото - Кристиян.

.

 .

Предпазливост

Продуцентът Магърдич Халваджиян, известен като Царя на телевизионните риалитита, ще стане дядо за трети път. Снаха му Алекс Енева, бивша адреналинка от популярното шоу "Господари на ефира" и съпруга на единствения му син Бедрос (Бебо) Халваджиян, е бременна с третото им дете, разкриват близки до семейството. Алекс е вече в средата на шестия месец и според информация от техни приятели двойката е изключително предпазлива и дискретна по отношение на бременността този път. Алекс и Бебо вече се радват на двама малчугани – сина Еди и дъщерята Кай. Еди е кръстен на дядото по майчина линия – бащата на Алекс, докато Кай носи буквичката на баба си по бащина линия – Кремена Халваджиян. Друга звезда у нас също е в очакване на внуче.

Бъдещата баба и бивша депутатка Жени Живкова е на седмото небе от щастие и с нетърпение очаква да гушне първородното си внуче. Най-голямата правнучка на Тодор Живков - Людмила Стефанова, очаква бебе. На соцнаследничката вече ѝ личи наедрялото коремче и по наблюдения тя е в средата на бременността си. Людмила, която е кръстена на знаменитата си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея вече съжителстват под един покрив и дори обмислят сватба след раждането на детето им. Талантливата певица Крисия Тодорова също зарадва почитателите си с радостна новина, че ще става леля на детето на по-голямата си сестра. Изпълнителката няма търпение да се грижи за бебето, което официално обявиха, че ще бъде момиченце.

Гала и Стоичков гушнаха внуци

Футболната легенда Христо Стоичков обяви във Фейсбук, че е станал дядо за втори път преди дни. С голям възторг звездата се похвали, че момченцето носи неговото име. Малкият Христо Жулиен Креспо Стоичков е син на дъщеря му Христина. Футболната легенда благодари на Бог и обеща, че винаги ще бъде до малкия Ицо. „Благодаря на Христос, че ме дари с внук! Благодаря на дъщеря ми Христина и на Карлос, че малкият Ицо се роди жив, здрав, прекрасен! Животът е пред него! А ние сме с него“, написа Стоичков под снимките с бебето в болницата. Тв звездата Гала също гушна внучето си няколко дни по-късно. Водещата от "На кафе" стана баба на момиченце. Единствената ѝ дъщеря Мари и дългогодишният ѝ приятел Константин се сдобиха с първата си рожба. Радостната баба сподели кадър на новороденото момиченце, а нейното име е Лора. „Донесе огромно щастие, а тежи само 2,920", написа Гала в поста в социалните мрежи.

Актьорът Александър Сано също гушна първо внуче от сина на любимата си Нели – Иво Карамански. Иво-младши стана баща на момиченцето Беатрис от годеницата си Антоанет Пепе.

*Автор: Лина Димитрова