0

П оредните избори чукат на вратата ни, а през седмицата станаха ясни и числата на партиите в интегралната бюлетина. Според нумерологията, вярваме или не, но номерът, който жребият отреди на политическите играчи, крие божествена сила. От една страна той показва какво им е подготвила г-жа Съдбата и как най-добре да действат, за да постигнат успех, а от друга- от какво да се пазят. Поредността на парламента – 49 също е знаменателна, тъй като разкрива, че има шанс да се изгради прилична основа за бъдещето на България, коментира нумерологът Ели Маринова. „Това е строго и взискателно число. Посланията му са: „Не търсете непременно удоволствията и облагите, а правете всичко с търпение и по правилата и облагите ще дойдат сами. И още „всяка работа, свършена или недовършена е напразно хабене на време“.

Тълкувание

„Всяко число си има добра и лоша енерго-информационна страна. Ако я разчетем правилно, образно казано, можем да стигнем по-бързо и лесно натам накъдето сме тръгнали, или обратно – сами да си поставим вълчи капанчета“, коментира кабалистът Ели Маринова. Тя обясни още, че всяко число от бюлетината се съотнася към деня на изборите (02.04.2023 г.), както и към личната нумерология и харизма на личността, в случая партийния лидер и хората от ръководството. Именно те ще са под светлините на прожекторите по време на кампанията и ще трябва да се съобразяват, както с видимите, така и с трансцеденталните фактори. А какво е народната любов, ако не една необяснима магия, в която всеки мераклия за властта би желал хубаво да се окъпе. В следващите редове ви предлагаме нумерологичния анализ на Маринова за посланията на номерата (във възходящ ред), под които партиите влизат в битка за 49-ото Народно събрание. Във фокуса на метафизичното изследване са партиите-фаворити, но и онези, които според социолозите все още танцуват върху 4-процентовия кантар, поставен току пред входа на Парламента.

Хартиена коалиция

Случайно или не, но на две партии от т. нар. хартиена коалиция (гласували за връщане на хартиената бюлетина-б.а.) се паднаха поредни номера. От жребия, изтеглен от Централната избирателна комисия (ЦИК) БСП се окичи с изключително благодатния и лесно запомнящ се №1. „Той ще работи в подкрепа на Столетницата, но все пак има и някои условия. Защото по време на предизборната кампания ще се получи много сериозно напрежение. В следствие на това формулата за БСП може да се окаже „всичко или нищо“, което ще е сигнал за социалистите да действат Вабанк, което няма да сработи. Ако обаче кандидатите използват по-дипломатичен подход и са по-меки и по-овладени, обяснят, какво точно са свършили например за социалните права на хората, бюлетината ще работи за по-добър от очаквания резултат“, коментира Маринова.

Нейните кабалистични изчисления сочат още, че партията като цяло ще има добре изградена и работеща стратегия, но в нея има вероятност да се появят пробойни в последния момент. „Моят съвет е да направят компромиси, ако се наложи. От гледна точка на лидера времето ще работи за Корнелия Нинова, особено ако тя също е склонна да прави разумни и премерени компромиси. Изчисленията спрямо деня на предсрочните избори сочат, че ако няма излишни драматизации по места, Столетницата ще успее да постигне някакъв по-приличен резултат“, прогнозира нумероложката въпреки все по-песимистичните вещания на социолозите.

Напрежение

От предизборното тото на ГЕРБ-СДС се падна числото 2. Маринова го тълкува в посоката, че ще им носи шанс, а заявката за победа е много категорична. „Вероятността да са едни гърди пред другите тук е голяма. Но има и ниска октава числото, която издава за едно скрито напрежение. То може да се прояви по време на предизборната борба в доста неподходящ момент, да избие от компроматна атака или личностен конфликт, много са възможните сценариите“, предупреждава столичната влъхва. За Бойко Борисов казва, че периодът се очертава доста напрегнат, но благоприятен за постигане на целите, стига да не робува на излишни колебания и съмнения. „Добре е да се внимава за детайли, защото малкото камъче може да обърне колата. Денят преди и този на изборите също ще са напрегнати. Тогава има опасност трупаното и акумулирано напрежение да си каже тежката дума. Но въпреки всичко могат да очакват добри резултати“, убедена е Маринова.

Трети коридор

Партия „Възраждане“ ще гребе в коридор №3 от интегралната бюлетина. „Нумерологията им разкрива, че въпреки техния стихиен наглед имидж, те имат добре изградена стратегия, която следват стъпка по стъпка. При тях обаче има не малка вероятност (или опасност) от всякакви изненади. За това има голямо значение как ще се представят кандидатите по време на предизборната кампания. Също така има опасност партията да направи някаква стратегическа грешка, която да я върне назад или да се получи известен отлив на електорат“, разтълкува съдбовните знаци столичанката.

Що касае лидера Костадин Костадинов, самата кампания и числата от деня на вота, тя коментира, че времето ще е изпълнено с контрасти и голяма суматоха. Има вероятност това, в което Костадинов е бил най-сигурен да се получи по различен от очакваното начин, а онова, което е пренебрегнал, да се окаже важно.

Силен старт

На новопоявилата се коалиция между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ (ПП-ДБ) се падна числото на Христовите апостоли 12. „Като за начало комбинацията е много добра. Те ще имат доста силен старт, който постоянно ще им се налага да затвърждават, а резултатът ще проличи на самия финал, тоест те ще бъдат под напрежение през цялото време“, вещае кабалистката. Според нейния метафизичен прочит „Демократична България“ даже ще поведе хорото в този тандем. „Те ще бъдат стабилна подкрепа за ПП, а накрая ще се окажат и водещата, налагащата се страна като послания и стратегия. Поради това има опасност от някаква пробойна, която да предизвика разцепление малко около или след изборите. Един от лидерите на ПП- Кирил Петков, отново тръгва напред, но за да успее, ще е добре да спазва стриктно правилата и да се съобразява с ограниченията, да не пристъпва писаните и неписаните правила и граници. За коалицията изборният ден ще е доста обещаващ, но рискът ще е да си повярват много и да се успокоят по-рано, вследствие на лъжлива представа за обективната ситуация“, даде храна за размисъл Ели Маринова.

Фатализъм

Числото 13, считано за фатално, отиде при ДПС. „Въпреки някои наслоени стереотипи за тринайската, то в бюлетината тя ще работи за тях и ще им помогне да постигнат напредък, особено, ако не изискват максимума от електората си. Пренавият ли гайките по места, може и да усетят известен отлив“, категорична е посветената жена. Разяснява още, че стратезите на т. нар. либерална формация, ще трябва да се върнат назад, и да преценят и добрите, и лошите страни на представянето им на предходните избори. „Резултатът от тях ще го повторят, стига да не дават крайни и трудно изпълними обещания, да не прекрачват границите на коректността и премерения изказ, да бъдат максимално дипломатични. За лидера Мустафа Карадайъ времето е много подходящо за публични изяви пред по-широка аудитория. Така, че да не пести сили, а да обикаля“, посъветва го безпристрастно Маринова.

Датата

Изчислява, че изборната дата 2 април за България се пада 5-ти личен месец. „Това е вятърът на промяната за добро или не чак толкова, време за подновяване, за стартиране на нови начала. Тъй като става въпрос за избори, добрата и добре обмислена реклама ще дава отличен ефект. Но ще е добре по време на предизборната кампания да не се дават вятърничави обещания. Борбата ще е доста оспорвана. Има опасност от някаква суматоха на места, но все пак добрата организация ще помогне изборният ден да премине сравнително гладко“, гласи нумерологичната прогноза на Маринова.

Фортуна праща Слави и Янев на поправителен

Нумероложката коментира и партиите, които към момента са на ръба на 4% бариера за влизането в НС. Точно с това число ще се състезават и хората на Слави Трифонов и тяхната формация „Има такъв народ“, която за има-няма 1-2 години от първа политическа сила (на изборите от лятото на 2021 г). отбелязаха чутовен електорален срив. Маринова не даде категоричен отговор дали хората на Слави Трифонов сега ще попаднат в парламента, заявявайки, че е доста умерен оптимист. „За Трифонов времето е подходящо за прояви пред публика, особено ако подходът не е твърде политически. Т.е. да прави концерти , а не агитации. Денят на изборите ще е добър за тях, но те трябва да внимават да не нарушават правилата. Всъщност това важи и за цялата кампания, защото сега Фортуна ги е поставила в по-строгата рамка на 4-ката. Образно казано те са на поправителен, и импровизациите няма да помогнат. Все пак, ако партията е дисциплинирана и единна, а подходът към електората е премерен и дипломатичен, имат добър шанс сега да се представят по-добре от миналия път“, даде надежда кабалистката.

За участие в следизборните сметки ще се бори и коалиция „Левицата“, съставена от мастити социалисти, излетели от централата на „Позитано 20“ по едно или друго време. „На тях се падна 14. Реално то не е леко, защото носи доста изпитания, изкушения и съблазни. Ако им се подадат, ще си плашат скъпо после“, обясни орисията на жребия посветената жена. За някои от лидерите тя вещае следното: „Периодът за Мая Манолова няма да е лек, ще трябва да се бори и с явни, и със скрити врагове. Накрая ще успее да се ориентира на кого ще може да разчита и с кого ще трябва да внимава. Татяна Дончева ще успее да се представи добре, а нейните аргументи ще бъдат чути“.

Доста интересно съвпадение се наблюдава при „Български възход“. На формацията на Стефан Янев се падна отново бюлетина номер 15. „Тази повтаряемост е доста знаменателна, а нейният смисъл е следният: Янев трябва да направи равносметка, за да види къде е направил грешка дотук. Може би е хубаво да отчете, че в 15 се съдържа шестицата (1+5) , а това е числото на сърцето и на мира, а не на войната“, коментира многозначително нумероложката.

Инфлацията жили през март

Според Ели Маринова за България месец март, времето на предизборната кампания, ще е труден, защото ефектите от инфлацията ще се усетят най-силно. „За страната ни месецът е под числото 4, което изисква желязна дисциплина при подготовка, спазване на правилата и ограниченията. От друга страна поставянето на твърде строги условия и изисквания може да създаде нежелано напрежение. Ще трябва да се съобразяваме и да не надхвърляме финансовите рамки и правата си, да се съобразяваме с ограниченията, които ни налага времето и да не си разпростираме краката извън черджето, образно казано“.

*Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com , tvoetotaro.com , телефон: 0896 530 106.