0

Л юбимецът на родните меломани Орлин Павлов тръгва на лятно турне.

Първият концерт певецът ще изнесе в летен театър “Бунарджика” в Пловдив на 22 юли. След това продължава с морските дестинации - летния кинобар в Царево на 28 юли, амфитеатър „Арена“ в Свети Влас на 4 август и летния театър на Бургас на 22 август.

Купон

В рамките на двучасовото шоу феновете на Орлин Павлов ще имат възможността да видят на живо аудиовизуален концерт спектакъл, включващ емблематични парчета от първия самостоятелен албум на певеца "Още малко", както и най-популярните и любими на публиката песни. В програмата ще прозвучат "Секунда", "Всяка година по същото време", "Още малко", "Заедно" и, разбира се, "Див Рай" - един от последните хитове на популярния у нас певец. Тези песни имат специално място в сърцата на хиляди българи. На сцената заедно с Орлин ще забият едни от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон). С тези талантливи имена незабравимите емоции са гарантирани.

Капки

„Певец съм, но по образование съм актьор” - това е кратката дефиниция на Орлин Павлов, който е едно от големите имена в съвременната поп музика, а все по-често се изявява в българското кино. Като малък мечтае да стане космонавт, а течният шоколад остава сред най-сериозните му предизвикателства до този момент - когато започне, може никога да не спре. През 2002 г. се запознава с момчетата от „Каффе”, а в момента гради самостоятелна кариера. „Всеки е успял да се клишира по един или друг начин. За мен ще е полезно да вляза в нови образи”, разказва Орлин, който признава, че не знае колко добър имитатор е, но се справи отлично в четвъртия сезон на „Като две капки вода”. „Ако не можеш да губиш, не можеш и да спечелиш”, казва още той.

Живот

Орлин Орлинов Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. Дядо му е Павел Павлов, летец-изтребител, загинал по време на Втората световна война. На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. По-късно е приет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Сценични синтетични изкуства“. Паралелно със следването работи в Държавен сатирично-вариететен театър в Габрово като актьор в продължение на две години. През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера“ в София, където работи заедно с Галя и Миро, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в музиката.