0

А томните бомби, в чието създаване участва и Дж. Робърт Опенхаймер, връщат извънземните.

Това твърди водещият уфолог Стивън Гриър, който ръководи и специализиран център по въпрос за изследване на извънземните и поводът е актуалния и у нас кинохит „Опенхаймер“. След като първата бомба гръмва, идва цяла поредица от взривове. „Извънземни започнаха да правят повече посещения на Земята, защото явно са се притеснили, че правим усилия да унищожим планетата“, твърди експерт по НЛО. Д-р Стивън Гриър е убеден, че извънземните същества са на светлинни години пред нас по отношение на технологиите. Но точно разработването на първите атомни бомби ги привличан отново на Земята. Те от хилядолетия посещавали планетата ни. Гриър вярва, че ни наблюдават постоянно, но изведнъж след изпитанията на атомните бомби започват пак да проявяват голяма активност.

В интервю пред Ютюб канала Vlad TV Гриър заявява, че на Земята има „множество проблеми“, които карат извънземните да ни посещават и мистериозните извънземни са били наблюдавани от хората от хиляди години. Той казва: „Не мисля, че е нещо ново как тази планета и хората са били наблюдавани от извънземни цивилизации. Има пещерни рисунки отпреди повече от 5000 години, които показват класически НЛО. Има картини от XIV и XV в., които показват тези обекти в небето със сноп светлина, спускащ се надолу. В пещера в Индия има подобни произведения на изкуството. Но първото добре описано наблюдение на НЛО няма да се случи до 1947 г., когато бизнесменът Кенет Арнолд твърди, че е забелязал девет високоскоростни обекта, които описва като „чинии, плъзгащи се по вода“ близо до планината Рейниър във Вашингтон, докато летял с малкия си самолет. Това наблюдение доведе до лудост по летящи чинии в САЩ, като през същата година са докладвани повече от 800 подобни случая“.

Д-р Гриър вярва, че извънземните идват на Земята, за да ни наблюдават. „Мисля, че модерната епоха, нека я наречем модерна епоха, в която се случват толкова много неща от това, съвпадна точно с разработването и след това с детонацията на първите атомни оръжия“, отсича той.

Импулс

Гриър обяснява: „Това, което не знаехме, това, което Опенхаймер и всички хора, които са работили по проекта „Манхатън“, не знаеха, че има електромагнитен импулс, който излиза след взрива – всеки е чувал за него, нокаутира вашата електроника, електрическа мрежа – но има и този скаларен импулс. „Скаларният импулс в аспект на квантовата физика прекъсва извънземните пътувания и комуникации. Така че това привлича вниманието на всички там, на тези други звездни системи“, отсича уфологът. Той обяснява точно с това и засиления интерес на извънземните към САЩ, Русия, Китай, Франция, Великобритания, където има най-много ядрени устройства и бомби.

Мохенджо Даро

Според Гриър не за пръв път на Земята се използва атомна бомба. Той смята, че поне 2000 години преди новата ера пак е имало атомна експлозия и дава пример с Харапската цивилизация и по-специално с митичния град Мохенджо Даро. Сега той се намира в Пакистан. Разкопките обаче показват, че разрушенията и изгарянията на сградите там не могат да се обяснят с нито един от известните ни природни феномени освен с експлозия на ядрено оръжие.