0

Ц РУ буквално действало като във филм на Гай Ричи и гепило два кораба на извънземни, които са „напълно непокътнати“.

Това твърди британският вестник Daily Mail, позовавайки се на три независими правителствени източници, които искали да останат анонимни. Голямата новина обаче е, че Централното разузнавателно управление има дъщерна агенция, която се занимава с търсене на извънземни и събира всичко, което може да прилича на кораби или остатъци от НЛО навсякъде по света. Тя се нарича The Office of Global Access (OGA) – Служба за глобален достъп (СГД). Нейни тайни агенти следят всяка информация за странни обекти и проявления, които могат да се свържат с  пришълци от други светове и измерения, изключително извън държавните граници на САЩ, твърдят запознатите.

Девет

Според източниците на Daily Mail въпросната агенция е основана през 2003 г. За това време тайните агенти на СГД са успели да намерят „поне девет кораба със сигурен нечовешки произход, като два са напълно непокътнати, а другите са разбити“. Агентите обикалят света и измъкват буквално изпод носа на бандити и евентуално други извънземни, изпратени на спасителни мисии, корабите. Занимаването на агентите на ЦРУ с НЛО може да обясни защо през последните години толкова бързо са покривани и засекретявани информации за разбити кораби на пришълци, въпреки напредъка на съобщенията и технологиите в XXI век, когато всеки може да снима и пусне в мрежата всичко.

Достъп

Източниците на британското издание твърдят, че там, където американската армия не може да стигне, идват агентите на ЦРУ. Те осигуряват достъп до останките и изземването им. А след това координират проучването на кораба. Особен успех са имали зад „вражеските линии“ в тила на неприятелски настроени страни и групировки.

В последните години военните на Щатите (авиацията на военноморските сили) разсекретиха снимки, видео клипове и разкази на очевидци, свързани с извънземни. Преди това за търсенето на НЛО и пришълци знаехме, че се грижи специален отдел във ФБР, който на кино и телевизия е отразен във фантастичната поредица „Досиетата Х“. Влизането на ЦРУ в играта обаче сериозно обърква картите, най-малкото, че от тази агенция трудно биха излезли конкретни сведения за извънземни, твърдят уфолози.