0

Х оливудската звезда Голди Хоун не само е срещала извънземни, но и детайлно ги описва, макар че от странната случка я делят повече от петдесет години.

77-годишната Голди, която не е изгубила „златната“ си усмивка с времето, неотдавна подробно разказа в подкаст на „Ейпъл“ за своята „мощна“ среща – за която тя твърди, че се е случила, когато е била на около 20 години.

Дрънкане

Русокоската спяла в кола някъде из пустинята на Западна Калифорния. Но така и не се изясни каква е причината да се намира сама сред безкрайното нищо, и то в автомобил. Тогава обаче тя усетила извънземното помилване. „Те докоснаха лицето ми и го почувствах като пръста на бог“, спомня си тя днес. “Това беше най-доброжелателното, любящо чувство. Това беше силно. Беше изпълнено със светлина”. Бъдещата актриса обаче забравя за случката, докато години по-късно не се запознава с един астрофизик от университета в Шампейн, Илинойс.

БЛИЗКИ СРЕЩИ: Извънземни пуснали ръце на холивудска легенда

Спомняйки си уникалното събитие, Хоун споделя: „В ухото ми писна звук с изключително висока честота. Погледнах през прозореца и видях две или три глави с триъгълна форма. Бяха сребристи на цвят, с наклонена черта за уста, много малък нос, без уши”. Голди видяла, че те я „сочат с пръст“, което я накарало да се чувства като „субект“. Освен това извънземните „дрънкали“. „Не можех да мръдна. Бях парализирана... Не знаех дали е истинско или не“. В края на срещата с НЛО Голди се почувствала така, сякаш около нея избухва мощно силово поле.

Отново

Но това не е единственият сблъсък на носителката на „Оскар“ с извънземни. Един ден, преди да посети отново същото място, Хоун имала ярък сън, в който гледала как шест светлини се издигат от планина. „Стигнахме до мястото на следващия ден и, за бога, стоях на този хълм и гледах надолу към една тъмна долина. Точно това беше мястото в съня ми“, разказа тя.

Оттогава Голди Хоун никога не се съмнява в привидно невъзможното - важен житейски урок, който й помага през дългите години в Холивуд. „Ние се изключваме от много неща, когато продължаваме да отричаме нещо, за което просто нямаме доказателства“, смята тя. "Има много неща на този свят, които не можем да видим, но не можем да спрем да вярваме в тях. Но всъщност никога, никога не можем да загубим своето чудо“.

Нестандартно

Така авантюризмът на Голди в живота намира своето обяснение. Златното момиче произхожда от семейство на унгарски евреи. Като малка тя е балерина и дори участва в „Лешникотрошачката“ на сцена в Монте Карло. С непокорен дух, израсла в ерата на хипитата, Голди има два неуспешни брака зад гърба си. От 1983 г. до днес тя живее щастливо с друга холивудска звезда – актьора Кърт Ръсел. И научила урока си от срещата с извънземните, Голди намира нестандартното за стандартно и не желае да сключи трети брак с Кърт. Двамата намират положението си за твърде удобно и любовта им е жива. Хоун и Ръсел имат син Уайът Ръсел, а тя е майка и на актрисата Кейт Хъдсън и на Оливър Хъдсън, също актьор. Е, двамата наричат Кърт ръсел „татко“.

Самият Ръсел също е имал среща с НЛО. Това се случва обаче не на земята, а в небето. Заедно със сина си (от друг брак) Оливър летели с частен спортен самолет. Актьорът се намирал зад щурвала, когато изведнъж, вече във въздуха, вижда шест огнени точки, разположени във формата на буквата V. Няколко години след тайнствената среща Кърт Ръсел случайно се натъква на документалния филм за „огньовете на Феникса“ – серия оптически феномени, наблюдавани в небето на САЩ през март 1997 г. Когато вижда на екрана кадрите, запечатали триъгълните формирования от светещи обекти, артистът изпитва чувство на дежавю. И тогава Ръсел разбира, че самият той е наблюдавал абсолютно същото НЛО в небето.

Епидемия

Оказва се, че доста звезди от Холивуд са се сблъсквали с извънземни. През 2021 г. певицата и актриса Деми Ловато каза, че е видяла извънземни, докато била на екскурзия в националния парк „Джошуа Три“. „На практика видях това синьо кълбо, което беше на по-малко от 50 метра и беше нещо като да се носи над земята и някак си се държеше на разстояние от мен. Беше красиво и невероятно изживяване“, споделя Деми Ловато. 

Бритни Спиърс също твърди, че е срещала извънземни в пустинята, но в Аризона. В неотдавна издадената си мемоарна книга „Жената в мен“, която предизвика фурор, певицата споделя, че след като е направила аборта си от Джъстин Тимбърлейк, е била със своя приятелка на нощно пътуване през пустинята. Както са се радвали на красивата гледка и нощното небе, те усетили чуждо присъствие. „Беше абсолютна красота, неземна... В този момент усетихме нещо, от което се нуждаехме. Усетихме, че има присъствие, което не можем да видим“, пише Бритни.

И други музиканти и певци са имали интересни срещи с неидентифицирани обекти. Обхванат от мания по НЛО, през 2008 г. Роби Уилямс бе съобщил, че се отказва от музиката и става уфолог. Той има и песен, посветена на извънземните - „Аризона“. Докато я слушал, имал странно преживяване. "Стоях си на балкона и една голяма топка от златна светлина се появи. Мислехме, че е Венера или Марс или нещо такова. После песента спря и тя изчезна. Пуснахме пак песента и светлината се появи отново, случи се 4 пъти. След това започна силна електрическа буря и две огромни светлинни топки танцуваха в небето. Беше си цяло светлинно шоу за около час", разказва Роби.

В един период Уилямс дори намира извънземна намеса в своята шеметна кариера: "Мисля, че присъединяването ми към Take That си беше като напускане на Земята с космически кораб. После се връщаш и всичките ти приятели си казват: "Той е станал много странен".