0

Л ятото вече започва да навлиза в разгара си, а родните звезди са готови за летните си почивки.

Илиян Бойд, Марта Вачкова и Устата избраха да почиват на Българското Черноморие това лято, а носителката на „Мисис България“ Валери Стефанова се качи на мощен автомобил, за да обиколи Европа. Актьорът Антон Порязов пък съчетава екскурзиите в чужбина с ангажиментите си там.

Къмпинг

Рапърът Иван Динев-Устата, който обикаля страната с комедийния си моноспектакъл „Звездите отзад“, въпреки многото ангажименти ще успее да намери време за почивка на море със семейството си. „При нас, изпълнителите, лятото е активен сезон. Имам доста представления на Черноморието и като цяло в страната. Всяко лято, когато мога да си открадна свободно време, посещавам предимно българското море. Планирам една кратка почивка с децата през юли месец в Равда. Там имам един любим хотел и отсядаме в него. Друго мое любимо място е Арапя. Ще отидем и там на къмпинг със семейството“, разказа Устата.

Родина

Попфолк изпълнителят Илиян Бойд също избира Българското Черноморие. „За момента нямам конкретни планове, но ще избера нашето море. Все някой трябва да остане и в България. Ако всички отидем в чуждите държави, то тук няма да остане никой. На мен лично си ми харесва нашето море. Трябва да обичаме родината си и да посещаваме красивите ни кътчета, които не са никак малко“, сподели певецът.

Актрисата Марта Вачкова откри летния сезон още преди седмица във Варна, но преди това обиколи Италия. След което усмихнатата актриса се насочи към един от най-посещаваните курорти у нас - Злати пясъци. Типично по детски Марта се радва на Черноморието. Вачкова успя да направи сърце от мидички на плажа край брега. Това показа любимата на всички актриса в социалните мрежи. Последваха кадри и на чайки, вълните в морето, красивите гледки от хотела и греещото я слънце. Преди да отпътува към морския бриз, пътешественицата посети и Вечния град – Рим. В страната на пастата и пицата тя беше със своя приятел Юрий Дачев. Двамата споделиха кадри от красивия фонтан „Ди Треви“ и вероятно са спазили традицията да хвърлят монетка в него, за да се върнат отново там.

Съчетание

Актьорът Антон Порязов успява да комбинира почивката с ангажиментите. „Засега плановете ми са да отскоча до Англия. Ще съчетая работата с приятното. Трябва да се видя с агента ми, с когото имам 3 години договор. В същото време ще се видя и с приятели там, което реално ще бъде почивката ми. Наскоро пътувах до Люксембург и до Германия. Може да се каже, че това също беше почивка. Тази година се очаква да имам много работа и ангажименти, събития, дублажи и много тренировки. Именно заради това за момента не мога да планирам море. Това лято започваме и снимките на втория сезон на сериала „Деца на времето“. Това също е една от причините да не мога да си направя конкретни планове“, сподели актьорът. „Като цяло ми предстои едно много работно лято, но все пак се радвам, че успях да посетя тези две държави и ще отида до Англия“, допълни той.

Традиция

Носителката на титлата „Мисис България“ Валери Стефанова, която е посетила над 70 държави и е любител на пътуванията, вече е готова с част от програмата за лятото. „Първо ще отида до Швеция, защото мъжът ми е оттам и всъщност ме чака там. Ще ходим със семейното ламборгини до Норвегия. Ще обиколим всичко интересно по пътя и след това се връщаме обратно“, разказа красавицата. „Имаме си и традиция. Всяка година на рождения ден на моята половинка, който е на 27 юли, отново с колата, пътуваме до Австрия, караме до Италия и спим една нощувка до едно езеро. На следващия ден отиваме до Монте Карло и завършваме в Сен Тропе. Този трип го правим винаги и е 10 дни. Миналата година едно момче пред хотела много хареса колата ни и му позволих да се качи в нея. Дори му направих видеоклип в нея, зарадва се много. Дори го отразиха в страницата на Монако в социалните мрежи“, добави Валери.

Друга красавица - , която също е любител на пътуванията и често обикаля интересни места из целия свят, сподели пред „Телеграф“, че за момента няма конкретни планове. „Всичко решавам в последния момент. От днес за утре“, каза брюнетката. Последно актрисата беше в Занзибар, където не бе за първи път.

Снимки

Джулиана Гани отлетя за Дубай, където неочаквано откри много почитатели. Още с първите й стъпки в търговския център хората започнали да се побутват и да се обръщат след ексцентричната красавица. С русата си коса, високия си ръст, фигура и силиконови форми Джули предизвикала любопитството на минувачите. „Като ме видяха в мола, хората направо луднаха по мен, интересното е, че не само мъже. Много дами искаха да се снимат с мен с децата си и казват колко много ме харесват. Хората бяха много любезни, не видях злоба или някакви коментари. Веднага ме питаха откъде съм, а като разбраха, че съм звезда в България, задължително решиха да си направят снимки“, разказа красавицата. Първо се престрашило цяло семейство с малко бебенце на ръце. Майката на детето поискала снимка с нашата моделка за спомен и подхванала разговор как много звезди от цял свят идват в Дубай. След тях Джули видяла, че се е оформила цяла опашка от всякакви хора от различни националности, които искали да се докоснат до нея и да запечатат мига в снимка. Малко преди това Гани разпусна в Кипър с любимия си Теодор.

Последен безгрижен плаж за Джанаварова

Бременната Маги Джанаварова успя да открие сезона на Черноморието и направи последен безгрижен плаж в Созопол.

„Това беше последният ми абсолютно безгрижен плаж и беше повече от перфектен, а вече официално съм в 37-ата седмица и се прибираме в София да си чакаме щастието“, разкри самата тя. Певицата допълни, че е щастлива, защото е успяла да се зареди от това пътуване и е готова за предстоящото приключение, а именно да бъде родител.