0

И лиян Михов-Баровеца записа ръченица с брат си.

„Един ден той дойде и ми каза - ти записваш все с друг, аз също, а двамата нищо не сме направили заедно, чак си е срамно“, и да ви кажа на мен ми стана неудобно и си казахме, че сега е времето за този общ проект. Той ми изпрати една ръченица, аз промених малко нещата, върнах му я да си я научи и преди малко завършихме със записа“, споделя пред „Телеграф“ изпълнителят.

Подем

Михов е щастлив, че в момента се намира в творчески подем, което отдава на факта, че в момента не преподава в училище и има повече време да твори. „Записах две инструментални парчета с кларнет. Малко джазменски парчета и станаха много готини. „Лунна серенада искам да запиша също. Малко да се върна в другите ми години, да не е само фолклор и попфолк“. Той  не скри, че работи и по страхотна фолк песен, която обаче ще довърши до края на лятото. „Парчето ще е за ценители, а не да скачат хората. Много хубав текст измислих. Някои ще кажат, че не е комерсиално, но на мен изобщо не ми пука. Искам да правя това, което ми харесва, и съм в години, когато трябва да го правя“, с усмивка споделя Баровеца.

Внуче

Въпреки продуктивния си период той намира време и за почивка със семейството си. След няколко дни той се отправя към Кипър, където го очакват дъщеря му, зет му и двете прекрасни внучета. „Преди 20 дни пак бях при тях, сега отново отиваме. Преди бяха в Америка и на мен не ми дадоха виза, така че сега използвам всяка свободна минута, за да се наслаждавам на времето, прекарано с тях. Те са в много хубав хотел и ще може и да си починат, а пък аз ще се занимавам с децата. Обожавам да прекарвам времето си с тях -  голямата я водя на водната пързалка, малкия го приспивам и се радвам на тези моменти, че като поотраснат, няма да искат да седят при нас“, споделя Илиян.

Ученици

Освен собствените си деца Михов обожава и учениците си, като с тях дори подготвя проект. „Аз съм записал няколко песни с тях. Между 1 и 15 септември ще искам да ги запишем, да ги смесим и да са готови, за да ги чуят хората“, разказва изпълнителят. С днешна дата той е категоричен, че песните, които прави, го докосват и едва тогава ги пуска, за да ги чуят и слушателите. „Знаеш ли... няма смисъл да правя песни еднодневки, такива, които ще се забравят. Парчето трябва да влезе в душата и сърцето на човек, за да остане във времето и да е хит“, завършва Илиян Михов.

Изненадаха го с танци в Гърция.

 Изненадаха го с танци в Гърция.

Фенове ме изненадаха с торта саксофон за ЧРД

Тортата подарък

 Тортата подарък

Миналата седмица Илиян отпразнува рожден ден. Тогава екип на „Телеграф“ се свърза с него и той ни сподели, че ще вдигат наздравици в Солун, но личният му празник е започнал в Дупница с една специална изненада. „Трябваше да пея на едно частно парти в Дупница - 50-годишнина. Още като ми се обадиха за ангажимента аз им казах, че тогава и аз имам рожден ден, но хората ме помолиха и аз се съгласих. За да покажат своето уважение, по време на церемонията те ме изненадаха с огромна торта със саксофон. Стана ми много мило, но ги предупредих, че не искам да изместваме фокуса от тяхното тържество“, разказва Михов.

Той е щастлив и от съвместното пътуване до Солун. „Много хубаво си изкарахме. Бях запазил места в един прекрасен ресторант, вечеряхме, след това бяхме на барче, където гледахме филма, и съм много щастлив, че моят отбор фаворит – Испания, спечели“, разказва с усмивка певецът. В социалните мрежи той се похвали и с изненада -  екзотични танцьорки на плажа.