0

И злизате от година 4-ка, в която всичко е ставало мъчително бавно и при голямо натоварване. Така ще продължи до март 2023, но след това ще намерите нова цел и посока, ще пътувате, ще се устроите на ново място, ще промените начина си на работа и живот. В момента натрупвате потенциал за новия градеж, който ви предстои. Уредете спорните законови и наследствени въпроси с близки и роднини. Нужен ви е трамплин за скока.

Родените днес на точния съвпад на Луна и Марс ще бъдат войнстващо емоционални и първосигнални. Ще се палят лесно, ще спорят за всичко и един ден може да станат журналисти или репортери, хора, борещи се за истината по един или друг начин. Изследвайте ги за алергии. Ще реагират веднага и с агресия, ако нещо не ми харесва или не е така, както го искат и разбират.

Овен   21 март – 20 април

Днес лесно се разсейвате в странични посоки, а така ще изпуснете момента и няма да постигнете целта си. Концентрирайте се върху нещата, които не търпят отлагане и чак когато ги свършите и уредите, тогава се огледайте за нещо друго. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си. За следващите два дни не планирайте тежка програма, ще ви е трудно.

На 15-и ще успеете, ако преследвате само една цел и контролирате емоциите. На 16-и ще платите за прегрешенията, ако не спазвате закона. 17-и е ден на тайното знание, ако не сте информирани няма да свършите полезна работа. 18-и е ден, свързан с преследването и изгнанието, ако заминете дълго, няма да се върнете. 19-и идва с реформи, а на 20-и нищо ново не започвайте. 21-и е ден за преговори.

Телец 21 април – 20 май

Днес не може да искаш всичко, защото и сигурното може да се провали. Срещите ви са заредени с агресивна емоционалност и претенции. С такава политика трудно ще се разберете с хората, с които влизате в контакт. В момента е важно да действате в точно определена посока и да не се разсейвате с нищо друго, ако искате да успеете. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

15-и провокира емоционални изблици, които вредят на отношенията и отклоняват погледа от важното. На 16-и постигате максималното. Пътувайте, уредете си срещи на място и без посредници. Наученото и проучено на 17-и носи ползи и пари. 18-и е рисков и конфликтен. Изневерите и отсъствията на 19-и предизвикват скандал. На 20-и постигате важна цел. На 21-и ще спорите за всичко. 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада днес са във вихъра на агресивни емоции и страсти. Старайте се да не действате първосигнално. Марс и Луна са в съвпад със Слънцето ви. Ще бъдете провокирани от свои и чужди и ако се подадете на импулса ще сбъркате и ще развалите важни за вас връзки и отношения. Гонете тази цел, която сте си поставили от вчера, другото да почака. Разпиляването ще ви пречи.

На 15-и може да постигнете важна цел, но само една, не се разпилявайте. Предприетото на 16-и ще ви отвори заключени врати и сърца, ще позволи да влезете в перспективна среда. 17-и е силен за добре информираните, другите ще са на опашката за късмет. 18-и е рисков, както и да го погледнеш. На 19-и е време за преустройства. На 20-и приключвате важен ангажимент. 21-и е объркан.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес лесно ще се освободите от съмненията и ще вземете важно решение. Денят е благоприятен за нови начинания, за предложения и старт на съвместна дейност. Ще прекрачите всяка преграда и ще се справите с ограниченията. Ще преодолеете забраните и вътрешното си притеснение. Което в миналото не е ставало, днес ще се получи. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си.  

15-и е ден за тестване на способности и дарби. Контролирайте емоциите. На 16-и всичко може да постигнете и да направите важна крачка в живота си. Пътувайте, оженете се, създайте нови връзки. 17-и ви подава важна информация, използвайте я добре. 18-и е ден на битки на интереси. 19-и помага да се установите на нова база. На 20-и приключвате важна работа. На 21-и печелят соловите играчи. 

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко предприето ще има успех. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите по пътя. Нужна е настойчивост в преследване на целта и нека тя бъде само една. Не разпилявайте енергията си със странични неща, ако искате да успеете. Погледът ви трябва да е насочен само в една посока иначе ще се разконцентрирате и ще изпуснете всички възможности. Спазвайте диета.

На 15-и преследвайте целта си, без да се отказвате, независимо провокациите от страни. 16-и идва с пътувания, приятелски и делови срещи и възможност да се сключат перспективни съюзи. 17-и е ден за проучване и размисъл. 18-и е рисков, особено вечерта. Не е добре за пътувания и на 19-и сутринта, предстоят обрати във връзките. На 20-и е важно да се приключва, а на 21-и не е за събрания.

Дева 23 август – 22 септември

Днес Луна и Марс са в конфликтна позиция спрямо родените след 10 септември. Овладейте емоциите в зародиш, не се отклонявайте от целта и от плановете за деня. Ще срещате провокатори, ще ви предизвикват и ще поставят възможностите ви на изпитание. Концентрирайте се над главното. Ако промените решенията и намеренията си в движение, ще съжалявате и ще пропуснете нещо важно.

За родените в третата декада 15-и носи рискове и проблеми. На 16-и всичко върви гладко, срещите и разговорите са ползотворни. На 17-и показвате ниво и получавате покани за работа. Проучете всичко, което ви се предложи. На 18-и конкуренцията е убийствена, може да се очакват удари в гръб. 19-и е ден на откровение за правилния избор. На 20-и приключвате нещо и на 21-и си взимате парите. 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на откровение за правилната посока и за действията, които трябва да се предприемат, за да си защитите интересите. Преградите са лесно преодолими. Сега е моментът да избягате от ограниченията, на които сте били подложени в миналото, и да бъдете себе си. Не чакайте повече, поставете ултиматумите и условията си. Утре ще загубите контрола и отново ще ви настъпят. 

Родените в третата декада ще имат късмет на 15-и и ще се справят поне с един проблем. На 16-и ще се грижите за чужди интереси, ще бъдете изолирани и пренебрегвани. 17-и изисква да се информирате точно за ситуацията, иначе губите предимства и пари. На 18-и някой посяга към вашето, дори и да си има свое такова. 19-и е ден за ремонти. На 20-и постигате целта си. 21-и е объркан и разпилян.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес се доверете на ловните си инстинкти и ще успеете. Преследвайте набелязаната цел докрай, без да отклонявате вниманието си в друга посока. Може да се появи нещо много по желано и примамливо по пътя ви, но това ще е само мираж и уловка, с която някой цели да ви отклони от пътя. Ден на откровение за верния избор. Вечерта, преди да заспите си, поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

15-и е ден на орела, който е ваш личен тотем. Набелязвате целта и се спускате. На 16-17-и ще постигнете максималното. Уредете пътувания и делови срещи, подпишете нови договори и си гонете интереса. На 18-и Луната навлиза в нехармоничния ви Лъв и в следващите два дни всичко при вас ще става с мъка. Ще се охарчите и изразходвате докрай. 21-и е ден на солови акции.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е зареден с агресивна емоционалност. Луна и Марс ви гледат в опозиция от знака на Близнаците. Трудно ще се разберете с партньора, с шефовете и децата. Нептун от Риби засилва и личната ви алергичност и непоносимост към някого и нещо. Трудно ще прикриете своята неприязън и другите ще усетят. Спорите за незначителни неща, а значителните може и да ви разделят и разведат.

На 15-и не влизайте в излишни спорове и конфликти. 16-и носи късмет във връзките, срещите ще са ползотворни. 17-и е ден на ненаситните апетити. Яж, за да не бъдеш изяден. На 18-и повишете квалификацията си. 19-и изисква промени в работата и у дома в синхрон с новите изисквания на средата. 20-и е късметлийски, но на 21-и обърквате конците и правите рискови ходове. 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес е важно да си коректен, да изпълниш дадените обещания, за да не затормозиш работата и живота на другите. Хора в емоционален стрес може да променят програмата ви за деня, а това ще ви коства загуби и професионален отлив още в следващите дни. Не се съмнявайте в себе си. Преградите са лесно преодолими, стига да не се намесват чужди интереси или открито безхаберие.

На 15-и следвайте уговорките отпреди. На 16-17-и Луната ще ви гледа в опозиция и ще задвижи критични аспекти с планетите във Везни и Овен. Сдържайте емоциите и спазвайте правилата. Непредвидени ситуации променят плана ви. 18-и е зареден с агресия, стойте далече от разправиите на другите, вашите ви стигат. 19-и налага ремонти, а 20-и приключване. 21-и е объркан и разпилян.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в третата декада са активизирани и стимулирани от брилянтния аспект на Луна и Марс от Близнаци. Събуждате се с откровение за правилната посока и избор. Някой набелязва целта, към която ще се движи до края на деня, а друг вече е на крачка от големи постижения и печалби. Действайте активно и си гонете интереса докрай, без да позволявате намеси или да се разсейвате.

На 15-и сте настроени активно и нападателно и ще успеете в преследването на целта. 16-и отваря нов прозорец към света и другите, всяка среща ще е полезна и значима. 17-и е ден за учене и проучване. На 18-и очаквайте агресия от различни страни. 19-и е ден на генерални промени в начина на живот. За родените в третата декада не се препоръчват нови инициативи на 20-и. На 21-и не работете в екип.

Риби 20 февруари – 20 март

Луна и Марс са в конфликт с Нептун и със Слънцето на родените в третата декада. Аспектът ви прави лесно раними и раздразнителни. Някой ще „изплюе камъчето”, което е предъвквал с месеци и може да приключи с някои връзки. Старайте се да не действате първосигнално и да помислите за последиците от всяка своя дума и жест. Внимавайте с храната, особено ако сте алергични към нещо.

15-и е един от най-рисковите ви дни за месеца, стойте мирни. На 16-17-и Луната ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Семейните дела са приоритет. Някой се жени, друг вече люлее бебето, а трети го чака. На 18-и увеличете дистанциите, не провокирайте никого. 19-и е ден за преместване, за ремонти и реставрации. 20-и изисква приключване, а 21-и тотално дистанциране.