0

П опфолк певицата Тони Дачева разкри, че вдъхва нов живот на старите си хитове с нов аранжимент. „Ще се придържам към оригинала, но ще бъдат подновени“, издаде изпълнителката пред „Телеграф“.

Публика

В момента Дачева се е фокусирала повече над старите си хитове, отколкото над нови проекти. Въпреки това тя загатна, че скоро почитателите й ще могат да се радват и на нещо ново.

„В момента работя не само по нови парчета, а по-скоро по стари, но с нови аранжименти. Искам да си подновя някои мои изпълнения, които често пея на участия. Ще се придържам към оригинала, но ще бъдат подновени. Ще има и нова песен, имам нещо предвид, но още не съм започнала“, издаде Тони.

От рождения й ден с новия тоалет

 От рождения й ден с новия тоалет
Facebook

Дачева разкри, че няма любима своя песен, като изключи, че най-много винаги харесва най-новото си произведение, докато не й омръзне да я слуша. „Всички са ми любими, щом съм ги изпяла и съм вложила чувства в тях, няма как да не са. На по-голяма част от тях съм написала сама и текстовете. За мен е важно публиката ми да ги харесва. Всичките ми проекти ми носят спомени, особено по-старите, които определено са любими на слушателите“, добави изпълнителката.

За Тони предстои концерт на 1 март с още много интересни изпълнители, сред които са Деси Слава, Милко Калайджиев, Орхан Мурад, Сашо Роман и други. „Концертът „Златни хитове“ ще бъде в „Арена София“, ще изпеем любимите на всички парчета на празника на Баба Марта. Мисля, че ще стане нещо интересно, билетите се купуват с пълна сила. Подготвям се за събитието“, сподели певицата

Картичка

Тони Дачева, която отпразнува 57-ия си рожден ден на 6 февруари, получи много подаръци и красиви емоции от близките си.

„Забавлявахме се, но нямаше силна музика. Вечеряхме в заведение. Никога не ме е вълнувало кой какво ще ми подари, но, разбира се, всеки донесе по нещо. Получих много ваучери за най-различни места“, разказа певицата.

Нейната дъщеричка също я изненадала на празника. „Тя винаги ми рисува картички със сърца, лепенки и каквото може. Тези подаръци са ми най-специални. Още сутринта ме събуди с честит рожден ден и рисунки. Аз също си направих подарък, както всяка година, си купих нов тоалет за празника си“, допълни Тони.

С дъщеря си Виктория

 С дъщеря си Виктория
Facebook

Дъщеря й, която Дачева осинови преди 10 години, вече е в 4-ти клас. На въпроса дали Виктория има интерес към пеенето, Тони сподели, че по-скоро не. „Обича да рисува много и й се получава. Но няма конкретна цел все още“, разказа радостната майка.

„През свободното си време обичам двете да се разхождаме много. Когато имаме възможност, я водя до Ямбол, моя роден град. Лятото, когато е ваканция, често я взимам с мен на участия по морето. Разбира се, в ресторанти, в които е позволено да присъства и Вики и е достъпно за деца“, споделя още тя. 

Страхува се да кара по черните писти

Певицата Тони е голям почитател на зимните спортове или по-скоро на ските. Изпълнителката всяка година обикаля пистите в страната ни и се наслаждава на снежната покривка в планините.

„Тази година тази тема ми е болното място. За първи път само един път съм карала за цялата зима. На Йордановден - 6 януари, един мой приятел ме покани в Пампорово, за да си отпразнува имения ден. Той има къща там и се събрахме да празнуваме. Този ден успях да си намеря време, за да покарам на пистата и там открих сезона. Много се надявам да успея поне още един път да отида“, разказа Дачева.

На ски поста с приятели в Пампорово

 На ски поста с приятели в Пампорово
Facebook

„Не се пускам по черните писти, не съм екстремен състезател. До червената писта стигам, за удоволствие само. Иначе практикувам този спорт от около 20 години и се справям добре. За жалост вече няма такива хубави зими, както едно време, а и животът си ме върти, дете, музика и т.н. Малката Виктория не кара, има някакво желание, но страхът й идва в повече. По принцип си е страхлива, не е от смелите деца. Ако прояви желание, веднага ще я науча“, допълни самата тя.

*Автор: Лина Димитрова