0

Н а 1 юли в България чествахме Денят на народния лечител. В началото на месеца пък милиони хора почитат рождението на Никола Тесла. 2023-та е знаменателна, тъй като се навършиха и 80 години от кончината на гениалния изобретател. По тези поводи разговаряме с феноменалната писателка лечител и контактьор Цветана Качерилска.

Тя има дарбата да общува с невидимите светове, обитавани от мултиизмерни същества, извисени учители и духовете на велики хора. Качерилска е автор на над 20 книги с поезия, разкази, есета и телепатични откровения свише като: „Задочни репортажи от съзвездието Северен кръст“ , “Религията на любовта (в две части), „Небесни послания“, „Чудотворни лечебни извори“, „Билкови амулети. Диворастящите – храна и лекарство” и др.

- Г-жо Качерилска, в началото на юли милиони хора по света отбелязват рождението на гениалния сръбско-американски изобретател Никола Тесла. Вие сензационно общувате с него на ментално ниво отвъд времето и пространството, въпреки че е живял преди 80 г. Бихте ли обяснили как започна всичко?

- Първоначално поисках информация свише за Тесла, тъй като ме привличаше личността му, обвита в мистика. И тогава ми бе обяснено, че не само мога, но и трябва да осъществя телепатична връзка, защото той ще ме обучава за лечение със светлина.

- Хората творци като вас по правило са по-сензитивни, но как въобще е възможен подобен контакт на метафизично ниво - с душата ли общувате, с енерго-информационния му отпечатък в магнитната решетка, който според квантови теории хората оставят след кончината си, или...?

- Това е вид телепатично общуване. Душата в отвъдното има способността (и няма забрани) да контактува със земните хора. Няма значение кое измерение обитава – мисълта е енергия, а за нея разстоянията и различните измерения не са препятствия. Информационният поток във Вселената е всеобхватен и непрекъснат.

- Къде се намира великият дух на Тесла, на Земята ли е или на друга планета?

- Духът на Тесла обитава петото измерение. Той е достигал до прозрения чрез визуализация. Преминал е през 7 степени на посвещение. Притежавал е феноменални способности: виждал, чувал, усещал световете извън земното измерение и докато е бил на Земята. Тесла сега притежава енергията на стимула, има мисия да дава заряд и да напътства светлите души на Земята, за да подпомогне еволюцията на човечеството.

- В един момент обаче вие започвате да лекувате с помощта на Тесла. Разкажете повече за този алтернативен метод...

- Да, Тесла ме посвети в лечението със светлина чрез специален код, който се задейства автоматично. Светлината премахва блокажите и изчиства енергийните центрове в тялото от стрес, умора, напрежение; злоумишлени енергийни атаки; болестни състояния от различен произход.

- Кои заболявания могат да бъдат повлияни с помощта на метода на Тесла метода?

- Енергийното изчистване повлиява на общото състояние на организма. Лечението е на квантово ниво и е благоприятно при различни болести: действа успокоително на нервната система; възвръща емоционалното равновесие и жизнения тонус; възстановява енергията и хармонията в организма; премахва болката; прилага се успешно и при психически заболявания; нормализира пулса, дишането, сърдечния ритъм; може да се прилага и при сърдечноболни с байпас или стент на сърцето; оказва влияние понякога дори на характера и поведението. Но най-важното е, че няма противопоказания, не може да навреди.

- При болка в коляното или при високо кръвно ще има ли благотворен ефект?

- Да, имала съм такива случаи. Кръвното налягане веднага се нормализира след сеанса, но не трайно, тъй като причините за това не могат да се премахнат автоматично. Колкото за болки в коляното, сещам се с усмивка за следния случай. При една среща с читатели господинът, който ме представи, учител в Канада, българин, съвсем изненадващо демонстрира как кляка и се изправя бързо и сподели, че това е станало след 2-3 лечебни сеанса, които наскоро бях провела с него, а болките го измъчвали месеци наред. В някои случаи един сеанс е достатъчен, наподобяващ чудодейно изцеление, при други се постига подобрение. Понякога трябва да се спазва определен хранителен режим или методът да се съчетава с билколечение – изисква се усилие, а не да се чака наготово излекуването.

- Как протича един сеанс с вас и вие виждате ли болестите и техния произход?

- Няма значение дали търсещият помощ е пред мен или е на друг континент. Лечението може да се извършва дистанционно, по снимка. Болният орган и блокираната чакра (енергиен център - б.р.) излъчват различно. Усеща се топлина, хлад, изтръпване, пробождане, неволно движение на крайниците, внезапен смях, плач, безтегловност и други. Енергийните въздействия, завистта, урочасването и др. се виждат като забити стрели в потърпевшия, като примки, като тъмни петна по аурата (енергийната обвивка на тялото - б.р.), като пробиви.

- Какво споделят хората, подложили се на тази биоенергийна терапия?

- В книгата „Вселената Живот” съм поместила някои мнения, благодарности и разкази на хора, потърсили помощта ми. Ще ви цитирам 2-3 от тях, за да не ги преразказвам:

„Благодаря за лекотата и хармонията, която усещам след всеки сеанс! Проясняват се мислите и човек следва пътя си с лекота. Балансират се енергиите и се изчистват всички външни енергийни намеси. (Ц. Ц., София)

***

Магията в енергийното изчистване е безболезнено усещане на някакво движение в „запушената” част от тялото. Така го определям, защото се случва нещо като „отпушване” и следва нормалност на нещата. При мен имаше сексуален проблем, а при жена ми – мигрена. Благодарим ти, Цветана!

( П. и Г. М., Варна)

***

Искам да изкажа специални благодарности на Цветана Качерилска за енергийното изчистване, което прилага. След един сеанс човек се чувства хармонизиран, изпълнен с позитивна енергия и лекота! Всеки има нужда да мине през този „филтър” на блаженство, за да бъде в хармония със своята душа и да няма съпротива от външни намеси!...

(Лия Петкова, София)

***

Светлината, белият лъч, с който лекува Цветана, е енергия, велика сила – всепроникваща, чистеща и помагаща. Аз, мои близки и приятели бяхме помазани - успешно повлияни от тази терапия...

(Татяна Бенева, Габрово)

- Но откъде идва тази енергия, с която помагате?

- Енергията е една във Вселената. Тя преминава и през мен и я излъчвам – най-силно струи чрез очите и ръцете. Направлявам я, но тя и сама открива болното място. Виждам как лъчът се насочва към проблемните зони и с кръгови движения интензивно ги облъчва.

- Интересно, че Тесла приживе не е бил известен като лечител, а като изобретател?

- Да, това беше първата ми мисъл, когато разбрах, че ми предстои духовно посвещение от Тесла. Изненадах се, защото нямам нищо общо с физиката, с точните науки. Както и при научните открития, така и при лечителството, те се дават на онези, които имат сетива и възможности да ги реализират, а пък и желание да посветят времето и енергията си в помощ на другите. Сигурна съм, че има доста хора със заложби, но ако те не са готови да работят отдадено за тази кауза, никой не може да ги задължи. Самата аз отсрочих това с 10 години.

Открай време всички войни (независимо от претекста им) се водят за енергийни ресурси. Как ще коментирате конспиративните теории, че Тесла е искал да даде на човечеството безплатна енергия, но не му е било разрешено от кукловодите в сянка?

Тесла е бил гениален по земните мерки, а по вселенските – посветен. Такива личности, особено когато са откриватели, винаги са обект на внимание – от управляващите, от тези, които биха могли да се възползват от откритията им, както и от тайните общества. От информацията, която ми се дава свише, Тесла определено е бил спрян в своя научноизследователски устрем и в приложението на откритията, надхвърлящи неговото време.

- С вашата дарба на медиум, контактьор, какви послания получавате от Тесла?

- Те са кратки, но много интересни, мъдри и полезни. Ще споделя някои от тях, които се отнасят за света, живота и нравите на съвременното общество.

„Човечеството се размножава твърде бързо, а расте (духовно) твърде бавно.“

„Мерете повече хорския ум. Той е толкава оскъден, че „върви, но не оре.”

„Местете своя поглед повече към възвишеното. От него се вижда по-добре целостта.“

„Не носете тъмни дрехи и тъмни мисли. От себе си раздавайте, но пийте само от Божественото.“

„Имайте поклон вътре в себе си само към Духа. Съизмервайте всичко с Божественото, защото човешката мярка е изменчива.“

„Промяната е вътрешният двигател, горивото, стрелата. Не се съпротивлявайте на промяната.“

„Отчаянието е болест на душата. Скръбта и радостта да не пречат на разума. Вие го затъмнявате с всякакви страсти. Връзвайте своите радости и скърби, не ги оставяйте да ви спъват в пътя.“

„Милост, повече милост и добрина. Смирявайте се пред чуждата болка.“

„Видите ли кораб, опъвайте платна. Не пропускайте пътешествията. Чувствайте се пътешественици във Вселената.“
„Към себе си предявявайте повече изисквания, отколкото към другите.“

„В земния живот повече успяват тези, които вървят по утъпкани пътеки. Небесните пратеници не търсят пътеки, те сами ги проправят.“

„Моралът на света е дърво без корен, корона без листа, гнездо без птици“.

„Между светостта и греха стои опитът.“

„Животът е междинна гара. Човек не тръгва на път, за да чака. Той е пътешественик с далечни цели.“

„Бог е изчислил всичко вместо вас...“